Salgsstart på iPhone 12 er måske tættere på end først antaget

0

Måske bliver iPhone 12 ikke så forsinket som først antaget. Det forlyder, at Apple vil starte produktionen af iPhone 12-serien i tredje kvartal af 2020.

iPhone 11 Pro vs iPhone SE
Den kommende iPhone-serie kan være tættere på en lancering, end først antaget. iPhone 11 Pro vs iPhone SE (Foto: MereMobil.dk)

Apple plejer at følge en meget præcis lanceringscyklus, når det kommer til iPhones. Normalt er det næsten lige så sikkert, som amen i kirken, at der hvert år lanceres nye iPhones i september. For tiden er der dog ikke meget, som er normalt.

iPhone 11 er den mest solgte smartphone i første kvartal

På grund af Coronavirus er mange arrangementer og lanceringer blevet aflyst eller i bedste fald afholdt online. I lang tid har det været rygtet, at produktionen af iPhone 12 også er ramt af den verdensomspændende pandemi. Lanceringen af den næste iPhone-serie har således været rygtet forsinket i flere måneder. Senest har vi skrevet, at iPhone 12 bliver udskudt i to måneder med en salgsstart i november.

Nu peger nye rygter dog på, at en lancering af de populære telefoner måske ikke er så forsinket, som først antaget. Pocketnow fortæller, at de seneste rygter går på, at iPhone 12 allerede er lanceringsklar i oktober. Hvis det er tilfældet, er det altså blot med en enkelt måneds forsinkelse. Det er alt andet lige gode nyheder for dem, der har frygtet, at den næste iPhone først lanceres i 2021.

Ifølge Pocketnow fortæller kilder, at masseproduktion af de kommende iPhones starter i tredje kvartal af 2020. Ydermere fortæller de samme kilder, at Apple planlægger en lancering af hele fire modeller i tre forskellige størrelser til oktober.

Den billige iPhone 12 kan starte produktion tidligere

Rygtet siger også, at den billigere iPhone med 6,1 tommer skærm bliver sat i produktion før de andre tre, da denne model får skærmen fra LG og ikke Samsung. En mulig årsag hertil er, at Apple vil sikre sig, at LG kan leve op til de kvalitetskrav, der stilles under produktionen. En anden årsag kan være, at Samsungs displays ganske enkelt passer bedre til designet på telefonerne, hvilket gør samlingen lettere og hurtigere.

2021-iPhone måske helt ”trådløs”

Helt simpelt forklaret, er LG’s paneler OLED-skærme, hvor touch-funktionen er tilføjet som et ekstra lag – altså en ekstra brik i puslespillet så at sige. Det betyder, at Apple, med LG’s paneler, skal samle en ekstra del. Samsungs paneler har derimod touch-funktionen indbygget og kræver derfor ikke den ekstra tid.

Mere til historien

Selvom Coronakridsen har kradset hos rigtigt mange producenter, også Apple, så har den amerikanske producent oplevet fremgang. Det viser sig nemlig, at Apple har solgt flere iPads under pandemien end normalt.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer