2021-iPhone måske helt ”trådløs”

Det ser ikke ud til, at Apple kommer med USB-C på iPhone 12-serien. Men måske heller ikke fremtidige iPhones. Det tyder på, at Apple går mod trådløs.

Smart Connector
Smart Connector ses her på to forskellige generationer af iPad Pro. Måske finder Smart Connector vej til iPhone? (Foto: MereMobil.dk)

Det er efterhånden længe siden, at vi sidst har hørt rygter om at Apples næste iPhone ville komme med USB-C port – der jo ellers er blevet den ”fælles standard” hos alle andre end Apple.

Igen! Igen! Én mobiloplader til alt fra iPhone til Samsung

Nu går de seneste rygter på, at efterårets iPhone 12-modeller fortsat vil komme med Lightning-porten. Fremtidige modeller vil måske heller ikke understøtte USB-C, da Apple også kunne arbejde på at lancere produkter, som udelukkende kan oplades trådløst.

Twitter-brugeren @choko_bit har lavet et tweet, hvor han antyder at 2021-modellerne (iPhone 13) vil komme uden USB-C men men med Smart Connector; små forbindelsespunkter der ligger plant med overfladen. Disse ses på eksempelvis iPad Pro og bruges til tastatur- og opladetilslutning.

Rygter om Smart Connector er ikke nye

Det er ikke første gang, at der har været rygter om Smart Connector. Faktisk var der allerede i 2016 rygter om dette. De tiltagende rygter, som atter er om Smart Connector, har måske noget på sig. I hvert fald kunne det være en af grundene til, at Apple måske fjerner det medfølgende EarPods headset med ledning fra salgsæskerne, da headsettet ikke kan tilsluttes en port, der ikke er tilstede.

Der har tidligere været rygter om, at Apple arbejdede på at få USB-C porte i iPhones. Det findes allerede i flere forskellige iPad Pro modeller med USB-C samt MacBook-computere, så mange tænkte, at det var realistisk, at porten ville finde vej til fremtidige iPhone-modeller.

I skrivende stund er der ”kun” tale om rygter og spekulationer. Det er derfor spændende at se, hvad Apple eventuelt har i ærmet, når de offentliggør dette års iPhone-modeller.

iPhone 12 Pro – de seneste rygter

Synes du, at det er interessant, hvis Apple går i retning af at blive helt trådløse? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Apple har tit fået kritik for deres egne opladestik og skift af disse. Men faktisk har Samsung historisk skiftet opladestik langt oftere end Apple. På den trådløse front benytter alle smartphone producenterne Qi-standarden på alle telefoner.

Læs også:
Mindst to modeller i iPhone 12-serien får 6 GB RAM

Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
To nye AirPods (4. generation) er på vej

Apple begynder angiveligt produktionen af to nye AirPods-modeller (4. generation) i maj.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Apple Vision Pro på vej i flere lande

RYGTE: Apple vil snart tilføjet 12 nye sprog til det virtuelle keyboard i Apple Vision Pro. Det får gang i rygterne om lancering i flere lande.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
92 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram