Apple arbejder på USB-C til iPhone

RYGTE: USB-C stikket rammer måske iPhone senere i år, hvis Apple kan få de sidste detaljer på plads.

Måske vil de nye iPhones, der ventes at komme i efteråret, være uden Lightning-stikket i stedet vil USB-C blive anvendt. Ligesom det gør på de fleste Android-telefoner.

Det kan dog også være, at Apple bliver nødt til at udskyde introduktionen af USB-C til 2020. Grunden til dette er, at Apple endnu er nået frem til et reference-design på stiktypen i forhold til iPhone. Det skriver bloggen Macotakara, der er en blog, som følger underleverandører.

Macotakara har en fornuftig succesrate i at forudsige udviklingen, skriver 9to5mac.

Det er næppe en stor nyhed, at Apple vil benytte USB-C på iPhone. I 2017 røg Macsafe-stikket væk fra Mac-computere til fordel for USB-C. November 2018 sagde vi goddag til iPad Pro 2018, der blev den første iPad med USB-C stik i stedet for Lightning.

Derfor er det helt naturligt, at iPhone og flere iPad-modeller står på spring til også at tage skiftet. Dette var også noget jeg beskrev i mine forudsigelser for 2019.

Samtidigt med introduktionen af USB-C på iPad Pro 2018 tog Apple også et ekstra skridt, og fjernede 3,5 mm. hovedtelefonstikket. Det betød samtidigt, at mange må købe en USB-C til 3.5 mm. adapter til en vejledende pris på 79 kroner.

Rygterne popper op igen og igen med jævne mellemrum.

Svaret på rygterne omkring USB-C i iPhone får vi senere på året.

USB-C stikket blev meldt klar til forbrugerne i august 2014. Allerede i november samme år blev Nokia N1 præsenteret. Denne tablet med 7,9 tommer skærm er angiveligt den første enhed, der benyttede sig af det nye USB-stik.

Mere til historien

I august 2016 sprang Samsung også på USB-C stikket. Samsung Galaxy Note 7 blev Samsungs første smartphone med USB-C. Dette var der bare ikke så mange, der lagde mærke til, da Note 7 jo blev en eksploderende katastrofe for Samsung.

iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Watch Ultra er klar til dykkere med Oceanic+

Så er dykkermulighederne gevaldigt opgraderet på Apple Watch Ultra. Appen Oceanic+ kan nu hentes.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
38 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram