Store ændringer på vej fra Apple med iPhone 12

Salgspakken med iPhone 12 vil ændre størrelse og indhold, mener fremtrædende Apple-analytiker.

iPhone 12 konceptdesign
Konceptdesign af iPhone 12 - altså nogle tanker om hvordan iPhone 12 kunne se ud. (Foto: Technizo Concept)

Når du til efteråret køber iPhone 12, vil du udelukkende få udleveret selve iPhone 12-telefonen. Salgspakken er tømt for tilbehør. Det vil sige, at der ikke medfølger de sædvanlige kablede Earbuds eller en oplader.

Meldingen kommer fra Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo, der gennem tiden har leveret mange præcise forudsigelser om Apples (endnu ikke offentliggjorte) planer.

Kuo mener, Apple fjerner headset og oplader fra æsken for at holde prisen nede. Apples ønske er, ifølge analytikeren, at kunne sælge iPhone 12 til samme pris som iPhone 11. Når tilbehøret fjernes, udligner det ekstra omkostningerne til 5G-komponenterne i telefonen.

Dertil kommer, at det manglende tilbehør kan reducere størrelsen på salgsæsken, hvilket i sidste ende kan føre til lavere fragtomkostninger for Apple.

Det er uklart om der stadig vil være et Lightning kabel med til iPhone 12, eller om dette også udgår, skriver 9to5mac.

Apples påståede tiltag har således ikke noget med et miljøhensyn at gøre. Det er ren og skær økonomisk tænkning.

Ming-Chi Kuo har tidligere været ude med rygtet om, at Apple vil udfase både 5- og 18 watts opladerne til fordel for en ny 20 watt-model.

KØBSGUIDE: Du kan købe iPhone Xr til reduceret pris

Sammen med de nye iPhones kommer også iOS 14. Herunder kan du se mit første kig på det nye Appbibliotek – et nyt hjem til dine apps. Også widgets kan du se frem til fra iOS 14.

Mere til historien

Det kommende iPhone 12-lineup vil angiveligt bestå af fire telefoner; En iPhone med 5,4-tommer skærm. To modeller med 6,1 tommer samt en 6,7 tommer Max-version. Alle fire telefoner vil have OLED-skærme, forlyder det.

Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
25 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram