3 top-smartphones du kan købe til reduceret pris

KØBSGUIDE: Du kan spare op til 40 procent på en fed topmodel, hvis du kan nøjes med sidste års mobilhit. Jeg har fundet 3 telefoner, som stadig holder.

Spar penge på sidste års model
Samsung Galaxy S10+, iPhone Xr og Huawei P30 Pro er tre telefoner, der stadig er rigtigt gode. I dag er prisen blot markant mindre, end da de i sin tid kom på markedet. Op til 40 procent kan du spare. (Foto: MereMobil.dk)

Har du ikke behov for den helt nye smartphone-model, så kan du med fordel kigge på udvalget af telefoner, der var på mode sidste år.

Ofte reduceres priserne på de foregående modeller en del, når nye telefoner finder vej til butikshylderne. Du kan dermed gøre en god handel, hvis du er lidt opmærksom.

Alle mobilproducenter lancerer nye topmodeller som minimum hvert år. De nye smartphones gør ikke, at de ”gamle” er dårlige. Gennem markedsføringen lokkes kunderne blot til udskiftning, selvom telefonen fra foregående sæson slet ikke er udtjent endnu.

Jeg har fundet tre smartphones, der for blot et år siden, var dem mange drømte om. I dag er telefoner som Huawei P30 Pro, Samsung Galaxy S10+ eller iPhone Xr rigtigt gode køb, hvis man ikke VIL have det nyeste. Teknologien er stadig forholdsvis ny og prisen er reduceret mærkbart siden lanceringen.

Samsung Galaxy S10+ kostede ved lanceringen 7.999 kroner. I dag sparer du 3.124 kroner, hvis du køber hos den forhandler, der netop nu er billigst på Pricerunner. Det svarer til en prisreduktion på næsten 40 procent.

Mobilhittet i foråret og sommeren 2019 var Huawei P30 Pro, der tilmed havde sæsonens bedste mobilkamera. I dag er kamerakvaliteten overgået af nyere modeller, men kameraet i P30 Pro er fortsat virkeligt fint. P30 Pro startede på 7.499 kroner. I dag kan den købes til 4.677 kroner.

Hos Apple er iPhone Xr sammenlignelig med iPhone 11, der koster cirka 5.500 kroner (64 GB). Der er cirka 1.000 kroner at spare (når du sammenligner iPhone 11 med iPhone Xr), hvis du i stedet køber iPhone Xr. Da iPhone Xr kom på markedet var prisen 6.699 kroner.

Længere nede i denne artikel kommer jeg med et forslag til en god smartphone, der koster under 4.000 kroner.

Priserne på sidste års mobilhits

Her kan du se priser og detaljer på de telefoner, jeg her har omtalt i artiklen. Priserne er indhentet via Pricerunner den 29. juli 2020.

Apple iPhone Xr

Priser: 6.699 kr. (før) > 4.499 kr. (nu)
Lagerplads: 64 GB
Skærmstørrelse: 6,1 tommer
Vurdering: 6 stjerner

LÆS ANMELDELSE: iPhone Xr er god nok til de fleste

Huawei P30 Pro

Priser: 7.499 kr. (før) > 4.677 kr. (nu)
Lagerplads: 256 GB (8 GB RAM)
Skærmstørrelse: 6,47 tommer
Vurdering: 6 stjerner

LÆS ANMEDELSE: Huawei P30 Pro har alt det du forventer

Samsung Galaxy S10+

Priser: 7.999 kr. (før) > 4.875 kr. (nu)
Lagerplads: 128 GB (8 GB RAM)
Skærmstørrelse: 6,4 tommer
Vurdering 4 stjerner

LÆS ANMELDELSE: Samsung Galaxy S10+ kører ikke rent hjem

En skarp telefon til under 4.000 kroner

Er dit budget under 4.000 kroner, så kan du overveje at tage et kig på Samsung Galaxy S10e.

Da Galaxy S10-serien kom i 2019, var det Galaxy S10e, jeg vurderede som det bedste køb. Denne anbefaling har sådan set ikke ændret sig. Nu er den blot blevet endnu mere aktuel, da prisen er lavere.

Prisen for S10e var 5.999 kroner for 6 GB RAM og 128 GB lagerplads ved lanceringen. I dag kan du købe Galaxy S10e for 3.699 kroner uden abonnement.

Her kan du læse min anmeldelse af Galaxy S10e.

VIND EN POWERBANK ⚡️ Modtag de seneste nyheder i indbakken. Blandt alle tilmeldte finder vi hver måned en vinder af en powerbank fra GreyLime. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst. Læs mere om konkurrencen her.


Mere til historien

En tommelfingerregel er, at du aldrig skal købe en ny smartphone på udgivelsesdagen. Vent 2-3 måneder da toppen så ofte er taget af prisen.

Sådan gennemtvinger du genstart af Apple Watch

TIP: Dit Apple Watch reagerer ikke? Sådan tvinger du en genstart af Apple Watch på 10 sekunder.

(mere…)
Her er 2 billigere alternativer til iPad Pro 2024

GUIDE: Den nye iPad Pro med M4-chip er ikke billig. Derfor har jeg set på 2 billigere alternativer til iPad Pro.

(mere…)
Nyd ferien og sæt din iPhone på SMS-feriesvar

TIP: Sådan sætter du din iPhone på SMS-autosvar, når du holder ferie.

(mere…)
Robotplæneklipper? Her er de ting sælgeren IKKE fortæller dig

GUIDE: Her får du de mest udbredte myter og misforståelser omkring græsklipning og robotplæneklippere. Plus gode råd.

(mere…)
7 gode råd til at vælge den bedste powerbank

GUIDE: Læs her hvordan du finder den bedste powerbank, der kan bruges til både telefoner, computere og tablets.

(mere…)
Kører du på ferie i elbil? Her er de gode råd

TIP: Skal du på kør-selv-ferie i elbil, så læs med her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram