Episode #75: Sommerspecial med spændende techstatus

Lyt med på sommerudgaven af min techpodcast, hvor du får en status på det første halvår i techverdenen. I denne episode kan du vinde et MereMobil.dk krus.

Krus MereMobil.dk
I denne episode af techpodcasten fra MereMobil.dk kan du vinde dette fede krus. Lyt med og hør hvordan du gør.

De første seks måneder af 2020 er overstået og hvilke seks måneder. Intet blev som planlagt – coronakrisen ødelagde meget for mange. Samsung fik en ekstra hård salgsstart på Galaxy S20-serien, der begyndte stort set samtidigt med at blandt andet Danmark lukkede.

Det var også et hårdt halvår for Huawei. Alle er enige om, at Huawei P40 Pro er en virkelig fed telefon, hvor oplevelsen smadres af manglen på Googles apps og services.

Der er dog lyspunkter. Vi fik Motorola på banen med Motorola Edge+ og Edge. OnePlus prikkede igen til deres fans med OnePlus 8-serien, mens Sony Xperia 1 II efter min opfattelse var sæsonens darkhorse.

I denne sommerudgave af min podcast taler jeg med min mangeårige tech-fellow Lars Bennetzen fra Tech-test.dk. Lars fortæller om den kommende IFA-messe i september, der er efterårets store elektronikmesse. De normalt 250.000 deltagere er blevet til 5.000, hvilket har givet store udfordringer.

Lars Bennetzen deltager alligevel i IFA. Derfor får du her i episoden hans første forventninger til et meget anderledes IFA, hvor blandt andet Samsung ikke deltager.

Lars og jeg ser også tilbage på det første halvår af 2020 og frem mod det næste, der starter lige efter sommerferien. Kameratesten vi omtaler i episoden, finder du her.

Vind et krus fra MereMobil.dk

Jeg har produceret nogle få eksemplarer af et MereMobil.dk krus. Du kan vinde et af disse få krus. Lyt til episoden og find ud af hvordan du deltager.

Måske har du misset et par episoder af sæsonens podcasts. Derfor kan du i denne sommerspecial, via et kort tilbageblik, få et overblik over hvilke episoder der er værd at spole tilbage til, mens du slår græs, ligger i poolen eller maler plankeværket.

Lyt til techpodcasten fra MereMobil.dk - sådan gør du

Du kan lytte til techpodcasten fra MereMobil.dk på din smartphone, computer eller smarthøjttaler.

Du finder podcasten på AndroidApple Podcasts og Spotify samt Podimo.

Vil du høre flere episoder? Her kan du bladre i arkivet af spændende podcast-episoder.

Mere til historien

Denne episode, 75, er optaget fredag den 10. juli 2020.

Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Min mening om Sony Xperia 1 IV

EP111: Kom tæt på topmodellen Sony Xperia 1 IV.

(mere…)
Oister giver 6 måneders gratis adgang til Podimo

Elsker du podcasts eller lydbøger, så har Oister måske et tilbud, som du vil finde interessant. 6 måneders gratis adgang til Podimo.

(mere…)
Min mening om OnePlus Nord 2T

EP110: Lyt med i få minutter og få de vigtigste pointer fra min test af OnePlus Nord 2T.

(mere…)
Min mening om OnePlus Nord CE 2

EP109: Lyt med og find ud af, hvorfor OnePlus Nord CE 2 ingen mening giver.

(mere…)
Min mening om Xiaomi Redmi Note 11 Pro

EP108: Jagter du en telefon til lidt under 3.000 kroner, så er Xiaomi Redmi Note 11 Pro måske et bud? Her får du min mening på nogle få minutter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram