Episode #75: Sommerspecial med spændende techstatus

1

Lyt med på sommerudgaven af min techpodcast, hvor du får en status på det første halvår i techverdenen. I denne episode kan du vinde et MereMobil.dk krus.

Krus MereMobil.dk
I denne episode af techpodcasten fra MereMobil.dk kan du vinde dette fede krus. Lyt med og hør hvordan du gør.

De første seks måneder af 2020 er overstået og hvilke seks måneder. Intet blev som planlagt – coronakrisen ødelagde meget for mange. Samsung fik en ekstra hård salgsstart på Galaxy S20-serien, der begyndte stort set samtidigt med at blandt andet Danmark lukkede.

Det var også et hårdt halvår for Huawei. Alle er enige om, at Huawei P40 Pro er en virkelig fed telefon, hvor oplevelsen smadres af manglen på Googles apps og services.

Der er dog lyspunkter. Vi fik Motorola på banen med Motorola Edge+ og Edge. OnePlus prikkede igen til deres fans med OnePlus 8-serien, mens Sony Xperia 1 II efter min opfattelse var sæsonens darkhorse.

I denne sommerudgave af min podcast taler jeg med min mangeårige tech-fellow Lars Bennetzen fra Tech-test.dk. Lars fortæller om den kommende IFA-messe i september, der er efterårets store elektronikmesse. De normalt 250.000 deltagere er blevet til 5.000, hvilket har givet store udfordringer.

Lars Bennetzen deltager alligevel i IFA. Derfor får du her i episoden hans første forventninger til et meget anderledes IFA, hvor blandt andet Samsung ikke deltager.

Lars og jeg ser også tilbage på det første halvår af 2020 og frem mod det næste, der starter lige efter sommerferien. Kameratesten vi omtaler i episoden, finder du her.

Vind et krus fra MereMobil.dk

Jeg har produceret nogle få eksemplarer af et MereMobil.dk krus. Du kan vinde et af disse få krus. Lyt til episoden og find ud af hvordan du deltager.

Måske har du misset et par episoder af sæsonens podcasts. Derfor kan du i denne sommerspecial, via et kort tilbageblik, få et overblik over hvilke episoder der er værd at spole tilbage til, mens du slår græs, ligger i poolen eller maler plankeværket.

Lyt til techpodcasten fra MereMobil.dk – sådan gør du

Du kan lytte til techpodcasten fra MereMobil.dk på din smartphone, computer eller smarthøjttaler.

Du finder podcasten på AndroidApple Podcasts og Spotify samt Podimo.

Vil du høre flere episoder? Her kan du bladre i arkivet af spændende podcast-episoder.

Mere til historien

Denne episode, 75, er optaget fredag den 10. juli 2020.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer