Er dette billede en af de nye iPhone 12-modeller?

3

Der florerer netop nu nogle billeder, som angiveligt viser den mindste variant af de kommende iPhone 12-modeller. Se billederne her.

Er dette den mindste iPhone 12-model? (Kilde: Digital Chat Station)
Er dette den mindste iPhone 12-model? (Kilde: Digital Chat Station)

Er det – eller er det ikke, det er spørgsmålet. Som så mange gange før florerer der netop nu nogle billeder, der angiveligt skulle være en af de nye iPhone 12-modeller. Helt præcist skulle det være den mindste variant med 5,4 tommer skærm. I hvert fald hvis man skal tro DigitalChatStation. Det skriver GSMArena.com.

Ligesom mange af de andre “rygtesmede” så har DigitalChatStation tidligere haft held med deres forudsigelser, mens de andre gange har taget fejl.

Se 13 nye emojis – Apple fejrer World Emoji Day

Men de mener altså, at dette er billedet af iPhone 12 med 5,4 tomer skærm. Skærmen skulle være af typen LCD. Holder disse rygter stik ser det altså ud til, at der kommer en relativ lille variant af iPhone 12-modellen. Denne variant ser også ud til at have en notch på samme størrelse som iPhone 11-serien. Der har ellers været rygter om, at Apple ville have minimeret denne i år. Men måske det blot er flagskibet som kommer med lille notch?

Det er begrænset, hvad der florerer af rygter om specifikationerne på den ”lille” iPhone 12, men det ventes, at batteriet vil være på 2.227 mAh og den vil understøtte både LTE- og 5G-netværk. Derudover vil den formentlig komme med dual-kamera lig det fra iPhone 12. Prisen vil angiveligt starte på 549 dollars.

Apple har ikke meldt ud endnu, hvornår de vil afsløre iPhone 12-serien, men GSMArena.com skriver, at det vil ske den 8. september 2020.

iPhone 12-launch: De tre mulige planer

MereMobil.dk holder dig opdateret om det – og alt andet om iPhone 12-serien.

Mere til historien

Der går også rygter om, at Apple ikke længere vil lægge et headset og oplader med i salgsæskerne til iPhone 12-serien. Om det er et generelt skifte i mobilbranchen der er på vej, er uvist. Men det forlyder også, at Samsung vil fjerne opladeren fra deres salgsæsker. Hverken Apple eller Samsung har dog udtalt sig om dette.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer