Se 13 nye emojis - Apple fejrer World Emoji Day

World Emoji Day fejres af Apple, som har valgt at fejre dagen med en række nye symboler til iPhone, iPad og Mac. Se dem her.

Søg efter emoji i iOS 14 (Foto: 9to5mac)
De nye symboler bliver højst sandsynligt udgivet med en iOS 14-opdatering. I iOS 14 kan du desuden søge efter specifikke emojis. (Foto: 9to5mac)

Intet mindre end 117. Så mange nye symboler fra Apple er blevet godkendt tidligere i år, af Unicode Consortium, der sætter standarden for tekst og emoji. Godkendelsen af de nye symboler kommer som en del af Emoji 13.0-udgivelsen.

Det betyder kort sagt, at Apple frigiver 117 nye emojis på tværs af alle styresystemer senere i år, skriver Moneycontrol.com.

I anledning af World Emoji Day, har Apple givet os en lille smagsprøve på de kommende emojis. Nærmere bestemt, har Apple fremvist 13 af de kommende symboler til Emojipedia.

Med iOS 14 kan du søge efter emoji’er på din iPhone

De 13 offentliggjorte emojis er en del af en større pulja, som består af 117 nye symboler. (Foto: Apple/Emojipedia)
De 13 offentliggjorte emojis er en del af en større pulje, som består af 117 nye symboler. (Foto: Apple/Emojipedia)

De 13 offentliggjorte symboler

På billedet herover kan du se de 13 symboler, som Apple har valgt at offentliggøre. Blandt de mest iøjefaldende finder vi et anatomisk korrekt hjerte og et sæt lunger. Hvis du er i tvivl om, hvad nogle af symbolerne forestiller, er her en oversigt:

 • Dodo
 • Babushka Dukke
 • Piñata
 • Tamale
 • Den Italienske Hånd (Pinched Fingers)
 • Boomerang
 • Ninja
 • Mønt
 • Anatomisk Hjerte
 • Bæver
 • Transkønssymbol
 • Bubble Tea
 • Lunger

De nye symboler bliver sandsynligvis udgivet sammen med en kommende opdatering til iOS og iPadOS. Sidste år udgav Apple nye emojis med iOS 13.2. Det vil altså sige, at vi ikke nødvendigvis får symbolerne med iOS 14, men først et par opdateringer senere. Hvis vi skal sætte en cirkadato på, gætter vi på en gang i oktober.

Flere emojis er på vej i 2020 – se de 117 nye her

Udover emojis har Apple også de såkaldte Memojis, som ikke altid er lige populære. Hører du til dem, der ikke er fan af Memojis, så kan du se John G's guide til, hvordan du fjerner Memojis fra dit tastatur.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Det tager som regel to år, fra en emoji er designet, til den endeligt bliver udgivet. I den proces skal den nye emoji blandt andet godkendes af Unicode Consortium. Derfor skal vi ikke forvente at se en eller flere COVID-19-relaterede emojis i år.

Apple gør klar til større efterspørgsel

Leverandører af dele til den kommende iPhone-serie har angiveligt fået besked på at øge produktionen.

(mere…)
Apple Watch Series 8 får måske ikke nyt design – men nye farver

Nye rygter forventer ikke nyt design på Apple Watch Series 8, men kun nye farvevarianter af de forskellige modeller.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Rygtebørsen: Apple ændrer på iPhone-farverne

Med kun få uger til en mulig lancering af iPhone 14-serien er der gang i rygtebørsen.

(mere…)
Apple tager førertrøjen takket være 5G iPhone SE

Apple har haft en større fest i andet kvartal end forventet, men nu er festen slut, vurderer analytiker.

(mere…)
Bagagekaos booster salget af trackingdims til iPhone

Salget af AirTag, der kan bruges til at finde en forsvundet feriekuffert, er eksploderet hen over sommeren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram