Se 13 nye emojis - Apple fejrer World Emoji Day

World Emoji Day fejres af Apple, som har valgt at fejre dagen med en række nye symboler til iPhone, iPad og Mac. Se dem her.

Søg efter emoji i iOS 14 (Foto: 9to5mac)
De nye symboler bliver højst sandsynligt udgivet med en iOS 14-opdatering. I iOS 14 kan du desuden søge efter specifikke emojis. (Foto: 9to5mac)

Intet mindre end 117. Så mange nye symboler fra Apple er blevet godkendt tidligere i år, af Unicode Consortium, der sætter standarden for tekst og emoji. Godkendelsen af de nye symboler kommer som en del af Emoji 13.0-udgivelsen.

Det betyder kort sagt, at Apple frigiver 117 nye emojis på tværs af alle styresystemer senere i år, skriver Moneycontrol.com.

I anledning af World Emoji Day, har Apple givet os en lille smagsprøve på de kommende emojis. Nærmere bestemt, har Apple fremvist 13 af de kommende symboler til Emojipedia.

Med iOS 14 kan du søge efter emoji’er på din iPhone

De 13 offentliggjorte emojis er en del af en større pulja, som består af 117 nye symboler. (Foto: Apple/Emojipedia)
De 13 offentliggjorte emojis er en del af en større pulje, som består af 117 nye symboler. (Foto: Apple/Emojipedia)

De 13 offentliggjorte symboler

På billedet herover kan du se de 13 symboler, som Apple har valgt at offentliggøre. Blandt de mest iøjefaldende finder vi et anatomisk korrekt hjerte og et sæt lunger. Hvis du er i tvivl om, hvad nogle af symbolerne forestiller, er her en oversigt:

 • Dodo
 • Babushka Dukke
 • Piñata
 • Tamale
 • Den Italienske Hånd (Pinched Fingers)
 • Boomerang
 • Ninja
 • Mønt
 • Anatomisk Hjerte
 • Bæver
 • Transkønssymbol
 • Bubble Tea
 • Lunger

De nye symboler bliver sandsynligvis udgivet sammen med en kommende opdatering til iOS og iPadOS. Sidste år udgav Apple nye emojis med iOS 13.2. Det vil altså sige, at vi ikke nødvendigvis får symbolerne med iOS 14, men først et par opdateringer senere. Hvis vi skal sætte en cirkadato på, gætter vi på en gang i oktober.

Flere emojis er på vej i 2020 – se de 117 nye her

Udover emojis har Apple også de såkaldte Memojis, som ikke altid er lige populære. Hører du til dem, der ikke er fan af Memojis, så kan du se John G's guide til, hvordan du fjerner Memojis fra dit tastatur.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Det tager som regel to år, fra en emoji er designet, til den endeligt bliver udgivet. I den proces skal den nye emoji blandt andet godkendes af Unicode Consortium. Derfor skal vi ikke forvente at se en eller flere COVID-19-relaterede emojis i år.

Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram