Oppo på vej med foldbare smartphones i Europa

Smartphone-producenten Oppo har netop præsenteret nye foldbare smartphones. Det tyder på, at vi får nogle af dem til Europa.

Oppo Find N2 og Oppo Find N2 Flip (Foto: Oppo)
Oppo Find N2 og Oppo Find N2 Flip (Foto: Oppo)

Oppo har netop annonceret to nye foldbare smartphones til det kinesiske marked. Det tyder på, at den ”mindste” af de to vil blive lanceret på det europæiske marked. Det skriver Android Police.

De nye telefoner hedder Oppo Find N2 Flip og Oppo Find N2.

Oppo Find N2 Flip, som er den, der ventes at blive lanceret uden for Kina har et clamshell-design, ligesom det kendes fra Samsung Galaxy Z Flip 4. Prisen er på 6.000 kinesiske yuan (ca. 861 dollars).

Oppo Find N2 er den store af modellerne og har et design ala Galaxy Fold 4, hvor den foldet ud til ”tablet” størrelse. Prisen på denne er 8.000 kinesiske yuan (ca. 1.148 dollars).

I skrivende stund har Oppo ikke telefoner på det danske marked, men eftersom det rygtes, at Oppo Find N2 Flip måske finder vej til Europa, så vil vi se nærmere på denne her.

Oppo Find N2 Flip

Oppo Find N2 Flip (Foto: Oppo)
Oppo Find N2 Flip (Foto: Oppo)

Den kommer med en større udvendig skærm end Galaxy Flip 4. Skærmen er på 3,26 tommer og har en opløsning på 720 x 382 pixels. Til sammenligning har Samsung Galaxy Flip 4 en skærm på 1,9 tommer. Der i vores test omtales, som alt for lille.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy Z Flip4 | en klaptelefon der holder

Når Oppo Find N2 Flip åbnes, bliver skærmen 6,8 tommer (1080p). Opdateringshastigheden på skærmen er op til 120 Hz.

Oppo udtaler, at den er testet til at kunne bøje 400.000 gange!!! Det er dobbelt så meget, som Galaxy Z Flip4. Har Oppo ret i dette, så vil du kunne lukke og åbne den 100 gange om dagen i 10 år.

VIDEO: Tænk over dette inden du køber Galaxy Z Flip4

Skærmen har en ultratynd glasbelægning, der skulle være med til at gøre den mere holdbar. Og så har den et hole-punch til frontkameraet, som er på 32 megapixels.

Processoren er en MediaTek Dimensity 9000 Plus. Derudover kommer telefonen i forskellige konfigurationer, hvor det er enten 8, 12 eller 16 GB RAM og den interne lagerplads er på 256 GB eller 512 GB.

Hovedkameraet er på 50 megapixels og har en 8 megapixels ultravidvinkel sensor. Dens batteri er på 4.300 mAh og kan oplades med op til 44 watt. Derudover har den en fingeraftrykslæser på siden.

Ifølge XDA Developers skal vi forvente at se Oppo Find N2 Flip på det europæiske marked i første kvartal næste år.

Kort om Oppo Find N2

Oppo Find N2 (Foto: Oppo)
Oppo Find N2 (Foto: Oppo)

Oppo mener, at Find N2 er den letteste foldbare smartphone på markedet. Den interne skærm er på 7,1 tommer, mens den forreste skærm er på 5,54 ommer.

I forhold til forgængeren Oppo Find N, så er hænglerne blevet 37 procent mindre og 36 procent lettere. Oppo Find N2 er også blevet 60 procent smallere. Den samlede vægt er på 233 gram og ifølge Oppo er det nok til, at være den letteste foldbare på markedet med den formfaktor.

N2 er også testet til at kunne klare 400.000 bøjninger, hvilket er en opgradering fra sidste års model, som var på 200.000 gange.

Frontkameraet er på 32 megapixels, mens det primære kamera har en 50 megapixels hovedsensor, en 48 megapixels ultravidvinkel sensor og en 32 megapixels telefoto sensor.

Processoren er en Snapdragon 8+ Gen 1 procenssor. Batteriet er på 4.520 mAh og kan oplades med op til 67 watt.

Eksklusivt første kig på Xiaomi Mix Fold 2

Oppo til Danmark?

Det er endnu uvist om vi skal forvente, at Oppo Find N2 Flip finder vej til det danske marked.

Tilbage i april i år skrev vi, at der var spekulationer om at Oppo ville finde vej til Danmark.

Det er techgiganten BBK Electronics, der står bag både OnePlus og Oppo, men de kører også varemærkerne Vivo og Realme. I Danmark har vi kun OnePlus på hylderne.

OnePlus er blevet et søstervaremærke til Oppo. Derfor kan det være, at vi indenfor nær fremtid vil se Oppo-produkterne på markedet herhjemme.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Forgængeren Oppo Find N er ikke lanceret udenfor det kinesiske marked.

Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Er dette Google Pixel Fold?

En YouTuber har fået hænderne i en fysisk prototype af det, som angiveligt skulle være den kommende Google Pixel Fold. 

(mere…)
Salget af foldbare vil næsten fordobles i år

Forventningerne til foldbare smartphones er stor i 2023. Der kom interessante modeller i 2022 der solgte godt. Analysefirma forventer tæt på en fordobling.

(mere…)
Eksklusivt kig på Xiaomis foldbare - en Galaxy Z Fold4-killer

VIDEO: Xiaomi Mix Fold 2 er en værdig konkurrent til Samsung Galaxy Z Fold4. Faktisk er den måske en "killer". Se her mine første indtryk af Mix Fold 2.

(mere…)
Oppo lover opdateringer i længere tid

Oppo-telefonerne opdateres fra 2023 i længere tid.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram