Tænk over dette inden du køber Galaxy Z Flip4

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy Z Flip4 – hør min mening her.


Samsung Galaxy Z Flip4 leder tankerne hen på fortidens klaptelefon, men giver også følelsen af at være hypermoderne. Den foldbare skærm er årsagen.

Det er og opleves vildt, at en skærm kan bøje endda 200.000 gange uden at tage skade. De 200.000 er antallet af bøjninger, som produktet er testet til hos Samsung.

Klaptelefonformatet giver en fysisk mindre telefon i lommen, men hvis du er intens smartphonebruger, kan det være irriterede hele tiden at skulle klappe telefonen op og i.

Frontskærmen er for lille

Skærmen på fronten er 1,9 tommer. Du kan se, hvem der ringer – og i princippet også aflæse notifikationer. Reelt er skærmen dog for lille til at give mening. For det meste skal man alligevel åbne telefonen for at læse indholdet.

Dette er markant anderledes end på storesøsteren Samsung Galaxy Z Fold4, hvor frontskærmen kan anvendes fuld ud, som hvis man stod med en almindelig smartphone i hånden.

VIDEO: Se min videotest af Galaxy Z Fold4

Kameraet vil være et andet kardinalpunkt for mange. Kvaliteten af billederne er fine, men de er ikke på niveau med en ægte topmodel. Desuden er antallet af funktioner mindre.

SÅDAN OPDATERES SAMSUNG GALAXY Z FLIP4: Samsung opdaterer løbende Android-platformen, brugerfladen One UI og sikkerhedsplatformen i mindst fire år. Samsung har det længste løfte om langvarige opdateringer blandt alle Android-producenter.

Gennemgående god smartphone

Ser vi bort fra det foldbare format, så er Samsung Galaxy Z Flip4 gennemgående en rigtig god smartphone. Den leverer alt det som du kender og elsker fra Samsungs mobilprodukter.

Når du lærer at abstrahere fra skærmfolden, der desværre stadig kan ses, er billedkvaliteten rigtig god. Samsung kan altså bare noget med skærme!

Min samlede vurdering af Galaxy Z Flip4 ender på 4 ud af 6 stjerner. Du kan få flere nuancer om telefonen ved at læse min fulde anmeldelse af Samsung Galaxy Z Flip4.

Mere til historien

Da salget af Galaxy Z Flip4 begyndte i august, var prisen 8.300 kroner (128 GB-model). I dag kan telefonen findes ned til 7.000 kroner.

Sonos Sub Mini test | baspower til fornuftpris

TEST: Den er lille - men MEGET effektiv. Sonos Sub Mini er meget større (i lyden) end du regner med.

(mere…)
Sony Xperia 5 IV test | Kompakt topmodel for kameraentusiasten

TEST: Sony er en af de få, som tilbyder en kompakt smartphone med topspecifikationer. Sony Xperia 5 IV er rigtig god, men har små skønhedsfejl.

(mere…)
Er dette Samsung Galaxy S23 Ultra?

Nye billeder er dukket op af det, som måske er den kommende Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Du vil elske denne drone - se DJI Mini 3 Pro in action

VIDEO: Kan en drone på 249 gram være til andet end leg? Svaret er JA! DJI har dronen du vil elske.

(mere…)
Motorola Edge 30 Ultra eller OnePlus?

VIDEO: Kom tæt på Motorola Edge 30 Ultra og hør hvorfor valget står mellem Motorola og OnePlus.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram