Tænk over dette inden du køber Galaxy Z Flip4

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy Z Flip4 – hør min mening her.


Samsung Galaxy Z Flip4 leder tankerne hen på fortidens klaptelefon, men giver også følelsen af at være hypermoderne. Den foldbare skærm er årsagen.

Det er og opleves vildt, at en skærm kan bøje endda 200.000 gange uden at tage skade. De 200.000 er antallet af bøjninger, som produktet er testet til hos Samsung.

Klaptelefonformatet giver en fysisk mindre telefon i lommen, men hvis du er intens smartphonebruger, kan det være irriterede hele tiden at skulle klappe telefonen op og i.

Frontskærmen er for lille

Skærmen på fronten er 1,9 tommer. Du kan se, hvem der ringer – og i princippet også aflæse notifikationer. Reelt er skærmen dog for lille til at give mening. For det meste skal man alligevel åbne telefonen for at læse indholdet.

Dette er markant anderledes end på storesøsteren Samsung Galaxy Z Fold4, hvor frontskærmen kan anvendes fuld ud, som hvis man stod med en almindelig smartphone i hånden.

VIDEO: Se min videotest af Galaxy Z Fold4

Kameraet vil være et andet kardinalpunkt for mange. Kvaliteten af billederne er fine, men de er ikke på niveau med en ægte topmodel. Desuden er antallet af funktioner mindre.

SÅDAN OPDATERES SAMSUNG GALAXY Z FLIP4: Samsung opdaterer løbende Android-platformen, brugerfladen One UI og sikkerhedsplatformen i mindst fire år. Samsung har det længste løfte om langvarige opdateringer blandt alle Android-producenter.

Gennemgående god smartphone

Ser vi bort fra det foldbare format, så er Samsung Galaxy Z Flip4 gennemgående en rigtig god smartphone. Den leverer alt det som du kender og elsker fra Samsungs mobilprodukter.

Når du lærer at abstrahere fra skærmfolden, der desværre stadig kan ses, er billedkvaliteten rigtig god. Samsung kan altså bare noget med skærme!

Min samlede vurdering af Galaxy Z Flip4 ender på 4 ud af 6 stjerner. Du kan få flere nuancer om telefonen ved at læse min fulde anmeldelse af Samsung Galaxy Z Flip4.

Mere til historien

Da salget af Galaxy Z Flip4 begyndte i august, var prisen 8.300 kroner (128 GB-model). I dag kan telefonen findes ned til 7.000 kroner.

Samsung Galaxy S23 FE kommer til Danmark nu

Lavprisudgaven af Galaxy S23, der hedder Galaxy S23 FE, rammer nu endelig Danmark. Se priserne her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE snart klar i Europa

KORT NYT: Samsung ventes, at lancere Galaxy S23 FE på det europæiske marked senere denne uge.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 – billeder og specifikationer lækket

Vi forventer, at Samsung allerede i næste måned vil løfte sløret for Galaxy S24-serien. Allerede nu er der lækket billeder og specifikationer.

(mere…)
Hørefejl? – Doro HearingBuds giver nye muligheder

TEST: Doro HearingBuds skærer igennem kaos og det højlydte. Og så spiller de bare fremragende.

(mere…)
Lavpris-mobil: Det er jo næsten umuligt at vælge

VIDEO: Jeg har sat to gode lavpris-telefoner i duel. Hvilken er bedst?

(mere…)
Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram