Tænk over dette inden du køber Galaxy Z Flip4

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy Z Flip4 – hør min mening her.


Samsung Galaxy Z Flip4 leder tankerne hen på fortidens klaptelefon, men giver også følelsen af at være hypermoderne. Den foldbare skærm er årsagen.

Det er og opleves vildt, at en skærm kan bøje endda 200.000 gange uden at tage skade. De 200.000 er antallet af bøjninger, som produktet er testet til hos Samsung.

Klaptelefonformatet giver en fysisk mindre telefon i lommen, men hvis du er intens smartphonebruger, kan det være irriterede hele tiden at skulle klappe telefonen op og i.

Frontskærmen er for lille

Skærmen på fronten er 1,9 tommer. Du kan se, hvem der ringer – og i princippet også aflæse notifikationer. Reelt er skærmen dog for lille til at give mening. For det meste skal man alligevel åbne telefonen for at læse indholdet.

Dette er markant anderledes end på storesøsteren Samsung Galaxy Z Fold4, hvor frontskærmen kan anvendes fuld ud, som hvis man stod med en almindelig smartphone i hånden.

VIDEO: Se min videotest af Galaxy Z Fold4

Kameraet vil være et andet kardinalpunkt for mange. Kvaliteten af billederne er fine, men de er ikke på niveau med en ægte topmodel. Desuden er antallet af funktioner mindre.

SÅDAN OPDATERES SAMSUNG GALAXY Z FLIP4: Samsung opdaterer løbende Android-platformen, brugerfladen One UI og sikkerhedsplatformen i mindst fire år. Samsung har det længste løfte om langvarige opdateringer blandt alle Android-producenter.

Gennemgående god smartphone

Ser vi bort fra det foldbare format, så er Samsung Galaxy Z Flip4 gennemgående en rigtig god smartphone. Den leverer alt det som du kender og elsker fra Samsungs mobilprodukter.

Når du lærer at abstrahere fra skærmfolden, der desværre stadig kan ses, er billedkvaliteten rigtig god. Samsung kan altså bare noget med skærme!

Min samlede vurdering af Galaxy Z Flip4 ender på 4 ud af 6 stjerner. Du kan få flere nuancer om telefonen ved at læse min fulde anmeldelse af Samsung Galaxy Z Flip4.

Mere til historien

Da salget af Galaxy Z Flip4 begyndte i august, var prisen 8.300 kroner (128 GB-model). I dag kan telefonen findes ned til 7.000 kroner.

iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
DJI Mini 3 Pro test | Fantastisk! Måske årets gadget

TEST: Med en DJI-dronen kan du skyde flotte billeder og videoer fra luften. Læs min DJI Mini 3 Pro test - måske den måske bedste privatdrone.

(mere…)
Motorola Razr 2022 er på vej

Rygterne svirrer om en snarlig lancering af Motorola Razr 2022 i vores markedområde.

(mere…)
…er bare et godt køb

EP116: Du får topmodelydelse, godt kamera og megahurtig opladning. Motorola Edge 30 Ultra leverer, hvad du forventer – og overrasker.

(mere…)
Lille, hurtig og god – en kompakt succes

EP115: Den fylder mindre end andre telefoner, men har stadig topmodelydelse. Hør min mening om Asus Zenfone 9.

(mere…)
Motorola Edge 30 Ultra test | Gennemført på næsten alle punkter

TEST: Rimelig pris for et godt produkt, som på kamera, opladning og design tiltaler mig. Læs testen af Motorola Edge 30 Ultra her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram