Jeg er ret vild med Galaxy Z Fold4

VIDEO: Skærmfolden ses stadig, men billedet er enestående og foldkonceptet fedt og dyrt. Kom tæt på Galaxy Z Fold4.

En lille skærm yderst og en større skærm inderst passer mig rigtigt godt. Jeg får læst længere tekster mere roligt og koncentreret end på det aflange almindelige format.

Mine børn elsker også konceptet… ”Jubiiii! En ’mini iPad’,” lyder det fra dem. Som det naturligste i verden klapper de telefonen op og spiller eller ser YouTube. Efterfølgende prøver de, om andre telefoner på mit skrivebord kan det samme.

Som du kan læse i min anmeldelse af Samsung Galaxy Z Fold4, der et stadig ny teknologi, som har sine begrænsninger. F.eks. kan skærmfolden stadig ses og mærkes. Jeg håber, at Samsung forbedrer sig på dette punkt i den næste generation.

Samsung skal dog have ros for at have forbedret selve konstruktionen, så Galaxy Z Fold4 er mere holdbar end de tidligere generationer.

VIDEO: Se testen af Galaxy Z Flip4

Dyrt at være først

Det er dyrt at være firstmover. Du skal betale fra 13.999 kroner og opefter for at være blandt de første med en foldbar telefon i lommen.

Prisen på Galaxy Z Fold3 er faldet en del siden lanceringen. Derfor kan det give god mening at købe denne, hvis du vil afprøve om fold-konceptet er noget for dig.

Hvis en klaptelefon lyder mere interessant for dig, så tjek også Samsung Galaxy Z Flip4, der er noget billigere.

Jeg tror, at de foldbare telefoner har en målgruppe, som elsker dem – andre kan måske ikke se den dybere mening. Om dette over tid bliver fremtidens telefonformat, ja det må tiden vise.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes to gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Samsung Galaxy Fold- og Flip-serierne tog i 2021 cirka 70 procent af markedet for foldbare – 7 millioner enheder. Det skal sammenlignes med, at Samsung i 2021 solgte omkring 272 millioner smartphones, ifølge Counterpoint Research.

Hørefejl? – Doro HearingBuds giver nye muligheder

TEST: Doro HearingBuds skærer igennem kaos og det højlydte. Og så spiller de bare fremragende.

(mere…)
Lavpris-mobil: Det er jo næsten umuligt at vælge

VIDEO: Jeg har sat to gode lavpris-telefoner i duel. Hvilken er bedst?

(mere…)
Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Fik du set den nye M3 MacBook Pro og iMac?

VIDEO: Her er mine første indtryk af M3 MacBook Pro og den nye 24” iMac.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram