Jeg er ret vild med Galaxy Z Fold4

VIDEO: Skærmfolden ses stadig, men billedet er enestående og foldkonceptet fedt og dyrt. Kom tæt på Galaxy Z Fold4.

En lille skærm yderst og en større skærm inderst passer mig rigtigt godt. Jeg får læst længere tekster mere roligt og koncentreret end på det aflange almindelige format.

Mine børn elsker også konceptet… ”Jubiiii! En ’mini iPad’,” lyder det fra dem. Som det naturligste i verden klapper de telefonen op og spiller eller ser YouTube. Efterfølgende prøver de, om andre telefoner på mit skrivebord kan det samme.

Som du kan læse i min anmeldelse af Samsung Galaxy Z Fold4, der et stadig ny teknologi, som har sine begrænsninger. F.eks. kan skærmfolden stadig ses og mærkes. Jeg håber, at Samsung forbedrer sig på dette punkt i den næste generation.

Samsung skal dog have ros for at have forbedret selve konstruktionen, så Galaxy Z Fold4 er mere holdbar end de tidligere generationer.

VIDEO: Se testen af Galaxy Z Flip4

Dyrt at være først

Det er dyrt at være firstmover. Du skal betale fra 13.999 kroner og opefter for at være blandt de første med en foldbar telefon i lommen.

Prisen på Galaxy Z Fold3 er faldet en del siden lanceringen. Derfor kan det give god mening at købe denne, hvis du vil afprøve om fold-konceptet er noget for dig.

Hvis en klaptelefon lyder mere interessant for dig, så tjek også Samsung Galaxy Z Flip4, der er noget billigere.

Jeg tror, at de foldbare telefoner har en målgruppe, som elsker dem – andre kan måske ikke se den dybere mening. Om dette over tid bliver fremtidens telefonformat, ja det må tiden vise.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes to gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Samsung Galaxy Fold- og Flip-serierne tog i 2021 cirka 70 procent af markedet for foldbare – 7 millioner enheder. Det skal sammenlignes med, at Samsung i 2021 solgte omkring 272 millioner smartphones, ifølge Counterpoint Research.

iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
DJI Mini 3 Pro test | Fantastisk! Måske årets gadget

TEST: Med en DJI-dronen kan du skyde flotte billeder og videoer fra luften. Læs min DJI Mini 3 Pro test - måske den måske bedste privatdrone.

(mere…)
…er bare et godt køb

EP116: Du får topmodelydelse, godt kamera og megahurtig opladning. Motorola Edge 30 Ultra leverer, hvad du forventer – og overrasker.

(mere…)
Lille, hurtig og god – en kompakt succes

EP115: Den fylder mindre end andre telefoner, men har stadig topmodelydelse. Hør min mening om Asus Zenfone 9.

(mere…)
Tænk over dette inden du køber Galaxy Z Flip4

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy Z Flip4 – hør min mening her.

(mere…)
Motorola Edge 30 Ultra test | Gennemført på næsten alle punkter

TEST: Rimelig pris for et godt produkt, som på kamera, opladning og design tiltaler mig. Læs testen af Motorola Edge 30 Ultra her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram