OnePlus smelter sammen med Oppo

Storebroderen Oppo opsluger nu OnePlus, der bliver et søstervaremærke i organisationen. OnePlus-fans er bekymrede.

Oppo opsluger OnePlus
Sådan ser en bekymring ud hos flere OnePlus-ejere, når man læser debattråden (Foto: Tobikage på OnePlus forum)

OnePlus bliver et sub-brand under Oppo, oplyser medgrundlæggeren af OnePlus Pete Lau.

Begge varemærker og firmaer, OnePlus og Oppo, er ejet af den kinesiske techgigant BBK Electronics, hvorfor det ikke er så underligt at lægge de to forretningsenheder sammen.

I forvejen har OnePlus-telefoner arvet udvikling og funktioner fra Oppo, hvilket formentligt fremadrettet vil ske i endnu højere grad.

Man kan spekulere i, om OnePlus vil overgå til at være Oppo-telefoner med OnePlus-branding. Det vil resursemæssigt give god mening, at Oppo og OnePlus bruges som forskellige afsendere i forskellige markedsområder – alt efter hvor det enkelte varemærke giver bedst mening.

-”Vi har integreret en række af vores teams med Oppo (over en periode, red.) for bedre at kunne strømline vores operationer og kapitalisere på delte resurcer. Efter vi har set et positivt resultat fra disse ændringer, har vi besluttet at integree vores organisation med Oppo,” skriver OnePlus medgrundlægger Pete Lau i et blogindlæg.

Han tilføjer, at OnePlus får kræfter til at udvikle bedre produkter og bringe hurtigere og mere stabile softwareopdateringer ud til kunderne.

Ifølge Pete Lau vil OnePlus være en selvstændig enhed og fortsætte med at tale direkte til deres egne kunder og fans.

På MereMobil.dk følger vi naturligvis med i, hvordan det kommer til at gå med OnePlus og Oppo fremadrettet. Tilmeld dig eventuelt vores nyhedsbrev og få nyhederne i indbakken to gange om ugen.

Den seneste telefon OnePlus har lanceret i Danmark er OnePlus Nord CE. Du kan læse hvad anmelderne mener om OnePlus Nord CE her.

Mere til historien

I debattråden til blogindlægget bekymrer flere OnePlus-brugere sig. Flere skriver, at de håber at kunne beholde OxygenOS-brugerfladen på OnePlus – altså en bekymring for, at det bliver Oppos platform ColorOS, der kommer på OnePlus-telefoner fremover.

OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Tablet fra OnePlus rygtes på vej i 2023

RYGTE: OnePlus skulle angiveligt være klar til at komme ind på tabletmarkedet til næste år med OnePlus Pad.

(mere…)
OnePlus Nord CE 3 – specifikationerne er lækket

Ikke overraskende så ventes det, at OnePlus vil lancere en ny generation af deres Nord CE-serie. Rygterne svirrer om en OnePlus Nord CE 3.

(mere…)
Mobilproducent headhunter og forfremmer danskere

Noget der ligner et ’dreamteam’ skal sætte turbo under væksten og salget hos OnePlus.

(mere…)
OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
En god telefon jeg ikke kan anbefale

EP113: OnePlus 10T er en god smartphone. Lyt med og hør, hvorfor denne fine mobil ikke kan anbefales.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram