OnePlus smelter sammen med Oppo

Storebroderen Oppo opsluger nu OnePlus, der bliver et søstervaremærke i organisationen. OnePlus-fans er bekymrede.

Oppo opsluger OnePlus
Sådan ser en bekymring ud hos flere OnePlus-ejere, når man læser debattråden (Foto: Tobikage på OnePlus forum)

OnePlus bliver et sub-brand under Oppo, oplyser medgrundlæggeren af OnePlus Pete Lau.

Begge varemærker og firmaer, OnePlus og Oppo, er ejet af den kinesiske techgigant BBK Electronics, hvorfor det ikke er så underligt at lægge de to forretningsenheder sammen.

I forvejen har OnePlus-telefoner arvet udvikling og funktioner fra Oppo, hvilket formentligt fremadrettet vil ske i endnu højere grad.

Man kan spekulere i, om OnePlus vil overgå til at være Oppo-telefoner med OnePlus-branding. Det vil resursemæssigt give god mening, at Oppo og OnePlus bruges som forskellige afsendere i forskellige markedsområder – alt efter hvor det enkelte varemærke giver bedst mening.

-”Vi har integreret en række af vores teams med Oppo (over en periode, red.) for bedre at kunne strømline vores operationer og kapitalisere på delte resurcer. Efter vi har set et positivt resultat fra disse ændringer, har vi besluttet at integree vores organisation med Oppo,” skriver OnePlus medgrundlægger Pete Lau i et blogindlæg.

Han tilføjer, at OnePlus får kræfter til at udvikle bedre produkter og bringe hurtigere og mere stabile softwareopdateringer ud til kunderne.

Ifølge Pete Lau vil OnePlus være en selvstændig enhed og fortsætte med at tale direkte til deres egne kunder og fans.

På MereMobil.dk følger vi naturligvis med i, hvordan det kommer til at gå med OnePlus og Oppo fremadrettet. Tilmeld dig eventuelt vores nyhedsbrev og få nyhederne i indbakken to gange om ugen.

Den seneste telefon OnePlus har lanceret i Danmark er OnePlus Nord CE. Du kan læse hvad anmelderne mener om OnePlus Nord CE her.

Mere til historien

I debattråden til blogindlægget bekymrer flere OnePlus-brugere sig. Flere skriver, at de håber at kunne beholde OxygenOS-brugerfladen på OnePlus – altså en bekymring for, at det bliver Oppos platform ColorOS, der kommer på OnePlus-telefoner fremover.

Vind OnePlus Nord 2T – sådan gør du

KONKURRENCE: Kunne du tænke dig at vinde den anmelderroste OnePlus Nord 2T? Så har du muligheden nu. Læs her hvordan.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Hvad er en flagship-killer?

Du sikkert hørt udtrykket ‘flagship-killer’, men hvad betyder det? Læs med her, hvor vi med udgangspunkt i OnePlus Nord 2T 5G giver 4 fire grunde til, hvorfor en flagship-killer kan være det bedste køb.

(mere…)
Se dette før du køber OnePlus Nord 2T

VIDEO: Kom tæt på OnePlus Nord 2T og alt det du skal vide, hvis du overvejer at købe den nye OnePlus Nord 2T.

(mere…)
Min mening om OnePlus Nord 2T

EP110: Lyt med i få minutter og få de vigtigste pointer fra min test af OnePlus Nord 2T.

(mere…)
OnePlus Nord 2T test | gentager sig selv på en god måde

TEST: OnePlus Nord 2T er næsten identisk med forgængeren, hvilket gør det til en rigtig god og prisvenlig telefon.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram