OnePlus Nord CE - det mener anmelderne

TEST: OnePlus Nord CE 5G er en billig telefon, som ikke når i mål i forhold til konkurrerende produkter. Læs hvad anmelderne mener om OnePlus Nord CE.

OnePlus Nord CE
OnePlus Nord CE 5G (Foto: OnePlus)

OnePlus afslørede i sidste uge deres nyeste medlem i Nord-familien for verdenspressen. Inden lanceringen var det meste dog lækket, så overraskelsesmomentet udeblev. Men OnePlus Nord CE 5G er en realitet. CE står for Core Edition. Og i salgstalen fra OnePlus betyder det, at de har de vigtigste funktioner i fokus på denne telefon.

OnePlus Nord CE 5G - tjek priser og specifikationer

Prisen på OnePlus Nord CE er mellem 2.499 og 3.199 kroner alt efter hvilken variant du er til. Den store variant kommer med 12 GB RAM og 256 GB intern hukommelse. Den billigste variant kommer med 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse og har en pris på 2.499 kroner. Derimellem er modellen med 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse, den koster 2.699 kroner. Priserne er uden abonnement.

Der har allerede været flere forskellige modeller i Nord-serien og Nord CE 5G er endnu en. OnePlus markedsfører Nord CE med at være en ”budgetvenlig” variant af sidste års model. Prisen er 11-18 procent lavere end den oprindelige Nord-model. Det skriver Android Central.

ANMELDELSE: OnePlus Nord - imponerende til prisen

Vi har set lidt nærmere på, hvad nogle danske og udenlandske medier mener om telefonen.

Android Central

Den nye OnePlus Nord CE 5G lever ikke op til sidste års model. OnePlus beviste sidste år med deres OnePlus Nord, at de kan komme med en god telefon i midrange kategorien. Det skriver Android Central i deres anmeldelse.

Android Central er også klar med de dårlige ting om telefonen, hvilket er, at den ikke har en ”premium følelse" og ikke lige så god værdi som konkurrenter. 

Android Central giver OnePlus Nord CE 5G 3,5 ud af 5 stjerner. 

Ekstra Bladet

Hvorfor? Spørger anmelderen. Hvorfor en ny Nord-model, når modellen fra sidste år lige nu er lidt billigere, men også med bedre udrustning end Nord CE?

Her lægges vægt på, at der snart kommer en rigtig ny Nord-model, OnePlus Nord 2, hvilket understreger overflødigheden af en CE-model.

Skærmen, processor og 12 GB er godkendt, men kameraerne er, ligesom materialevalget, middelmådigt. Ekstra Bladet bemærker også, at OnePlus' unikke knap, der skifter mellem lyd, vibrator og lydløs ikke fås på OnePlus Nord CE.

Som et stærkt alternativ til OnePlus Nord CE peges på Samsung Galaxy A52 5G.

OnePlus Nord CE får 4 ud af 6 stjerner.

Recordere

Noget af det, som får mest kritik hos Recordere.dk er, at kamera-appen hakker og den ofte er overbelyst, når den starter op. Dette burde ellers være en af de væsentlige funktioner. Det er ellers den store model, som har været under luppen. Billederne er okay uden at imponere.

Ellers skriver sitet også, at det er en fin telefon til prisen.

Recordere.dk giver den 3,5 ud af 5 stjerner. 

Digital Trends 

OnePlus Nord CE får af Digital Trends beskrives ordene ”en billig smartphone, som er lavet til at holde”. Noget af de de fremhæver, er dens batteritid og softwaren. 

Digital Trends skriver dog også, at der ikke skal mange flere penge til før man får noget bedre. Telefonen ender derfor også kun på 3 ud af 5 stjerner ved Digital Trends. 

GSMArena

Hos GSMArena er der lidt mere positiv stemning overfor OnePlus Nord CE 5G. De roser telefonen for dens skræm og de 90 Hz opdateringshastighed. Ligesom de også fermhæver både batteritiden men også den hurtige opladning.

GSMArena giver den 4 ud af 5 stjerner.

Dermed ser det altså ikke ud til, at OnePlus Nord CE 5G får ligeså stor succes, som sidste års OnePlus Nord.

Telefonen kommer i handlen den 21. juni 2021. 

DET MENER VI: Her kan du læse vores anmeldelse af OnePlus Nord CE.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Er man til en Android telefon omkring 3.000 kroner eller lige derunder, kan man også kigge nærmere på Xiaomi Mi 11 Lite. Den har vi anmeldt til 5 ud af 6 stjerner - og den kommer med Snapdragon 780G processoren fra Qualcomm mens OnePlus Nord CE 5G har Snapdragon 750G.

OnePlus Open lanceringsdato er afsløret

Den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er snart klar til en lancering. Datoen for lanceringseventen er lækket.

(mere…)
Sony Xperia 5 V test | the heat is on - på en forkert måde

TEST: Den bliver alt for varm, oplader langsomt og er ret dyr. Her er min test af Sony Xperia 5 V.

(mere…)
Stiga A1500 test | sådan er den trådfrie robotplæneklipper

TEST: Ingen kanttråd - men effektiv GPS-kortlægning! Din græsplæne bliver mega flot med Stiga A1500 robotplæneklipperen. Men..!

(mere…)
YouSee Streamer er unødvendig - læs testen

MINI TEST: Streamingtjenester og flow-TV i én brugerflade, lover YouSee. Jeg har testet YouSee Streamer.

(mere…)
Jabra Elite 10 og Elite 8 Active – sådan er de

FØRSTE INDTRYK: Lyden er god og støjreduktionen i Jabra Elite 10 verdensklasse effektiv. Jeg har prøvet Jabras nye headsets.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram