OnePlus Nord CE – specifikationer og pris er afsløret

OnePlus har allerede meldt ud, at de i juni vil annoncere en ny OnePlus Nord-model. Men allerede nu er specifikationer og pris afsløret.

OnePlus Nord
OnePlus Nord kom på markedet i sommeren 2020 og inden længe kommer endnu et Nord-medlem – nemlig OnePlus Nord CE 5G (Foto: MereMobil.dk)

I slutningen af maj meldte OnePlus ud, at de vil annoncere et nyt medlem til deres Nord-familie i juni. Helt præcist vil den blive afsløret den 10. juni. Men OnePlus ville inden da afsløre fire ”mysteriefunktioner” inden den endelige præsentation.

Navnet på det nye OnePlus Nord-medlem er OnePlus Nord CE 5G.

OnePlus klar med et nyt familiemedlem til Nord-serien

Der er allerede mange oplysninger ude – alle specifikationerne er lækket før lanceringen. OnePlus Nord CE 5G kommer med en 6,43 tommer skærm, som har 90 Hz opdateringshastighed. Skærmen er af typen AMOLED. Det skriver GSMArena.

Processoren er en Snapdragon 750G fra Qualcomm og batteriet er på 4.500 mAh og understøtter 30 watt hurtigopladning. Det betyder, at det kan lades fra 0 til 70 procent på 30 minutter.

Kameraet er et triplekamera, hvor hovedsensoren er på 64 megapixels, mens det også har en 8 megapixels ultravidvinkellinse og 2 megapixels dybdesensor. Frontkameraet er på 16 megapixels.

OnePlus Nord CE 5G vil komme i to varianter, hvor den ene har 6 GB RAM og 64 GB intern hukommelse, mens den anden kommer med 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse.

Man kan desuden glæde sig over, at den kommer med 3,5 mm jackstik og derudover understøtter den 5G-netværket, som også navnet på telefonen antyder.

Ifølge rygterne vil det være muligt at forudbestille telefonen allerede dagen efter lanceringen – nemlig den 11. juni, mens den officielle salgsstart skulle være onsdag den 16. juni 2021. 

Tjek denne lave pris på OnePlus 9 Pro

Telefonen kommer med Android 11 og OxygenOS 11 fra salgsæsken.

Prisen vil blive omkring 315 dollars uden abonnement. Det skriver GSMArena, som er kommet i besiddelse af priserne for det indiske marked. 

Mere til historien

CE står desuden for ”Core Edition”. Hvilket kort og godt betyder, at OnePlus har forsøgt at have de basale ting på plads og give en god oplevelse til brugeren for en overkommelig pris. 

OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Udfordrer Samsung på batteritid – mød OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 imponerer på batteritiden, der sætter Samsung Galaxy Watch og Apple Watch til vægs.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram