OnePlus Nord CE – specifikationer og pris er afsløret

OnePlus har allerede meldt ud, at de i juni vil annoncere en ny OnePlus Nord-model. Men allerede nu er specifikationer og pris afsløret.

OnePlus Nord
OnePlus Nord kom på markedet i sommeren 2020 og inden længe kommer endnu et Nord-medlem - nemlig OnePlus Nord CE 5G (Foto: MereMobil.dk)

I slutningen af maj meldte OnePlus ud, at de vil annoncere et nyt medlem til deres Nord-familie i juni. Helt præcist vil den blive afsløret den 10. juni. Men OnePlus ville inden da afsløre fire ”mysteriefunktioner” inden den endelige præsentation.

Navnet på det nye OnePlus Nord-medlem er OnePlus Nord CE 5G.

OnePlus klar med et nyt familiemedlem til Nord-serien

Der er allerede mange oplysninger ude – alle specifikationerne er lækket før lanceringen. OnePlus Nord CE 5G kommer med en 6,43 tommer skærm, som har 90 Hz opdateringshastighed. Skærmen er af typen AMOLED. Det skriver GSMArena.

Processoren er en Snapdragon 750G fra Qualcomm og batteriet er på 4.500 mAh og understøtter 30 watt hurtigopladning. Det betyder, at det kan lades fra 0 til 70 procent på 30 minutter.

Kameraet er et triplekamera, hvor hovedsensoren er på 64 megapixels, mens det også har en 8 megapixels ultravidvinkellinse og 2 megapixels dybdesensor. Frontkameraet er på 16 megapixels.

OnePlus Nord CE 5G vil komme i to varianter, hvor den ene har 6 GB RAM og 64 GB intern hukommelse, mens den anden kommer med 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse.

Man kan desuden glæde sig over, at den kommer med 3,5 mm jackstik og derudover understøtter den 5G-netværket, som også navnet på telefonen antyder.

Ifølge rygterne vil det være muligt at forudbestille telefonen allerede dagen efter lanceringen – nemlig den 11. juni, mens den officielle salgsstart skulle være onsdag den 16. juni 2021. 

Tjek denne lave pris på OnePlus 9 Pro

Telefonen kommer med Android 11 og OxygenOS 11 fra salgsæsken.

Prisen vil blive omkring 315 dollars uden abonnement. Det skriver GSMArena, som er kommet i besiddelse af priserne for det indiske marked. 

Mere til historien

CE står desuden for ”Core Edition”. Hvilket kort og godt betyder, at OnePlus har forsøgt at have de basale ting på plads og give en god oplevelse til brugeren for en overkommelig pris. 

Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram