OnePlus klar med nyt medlem til Nord-familien

3

OnePlus har netop annonceret et nyt medlem til deres Nord-familie. Mød her OnePlus Nord CE 5G.

OnePlus teaser for hvornår de vil afsløre funktioner for den kommende OnePlus Nord CE 5G (Kilde: OnePlus.com)
OnePlus teaser for hvornår de vil afsløre funktioner for den kommende OnePlus Nord CE 5G (Kilde: OnePlus.com)

OnePlus har i ”stilhed” præsenteret en ny smartphone. Der er tale om et nyt medlem til Nord-familien. Når vi siger, at det er gjort i stilhed, så er det fordi, at telefonen blot er annonceret i et blogindlæg på OnePlus’ officielle forum. Bag annonceringen er CEO i OnePlus, Pete Lau.

Telefonen hedder OnePlus Nord CE 5G.

OnePlus har bekræftet OnePlus Nord2 ved en fejl

Ifølge Pete Lau vil den nye OnePlus Nord CE 5G blive tilgængelig i Europa og Indien.

”CE” står for ”Core Edition”. Med det mener OnePlus, at de forsøger at skabe et produkt, der leverer en god oplevelse til en overkommelig pris.

Pete Lau skriver også, at den originale OnePlus blev skåret ned til kerneelementerne og derefter tilføjet lidt ekstra funktioner, hvilket gav en telefon, hvor du får lidt mere end du forventer til prisen.

Specifikationerne på OnePlus Nord CE 5G er ikke afsløret på nuværende tidspunkt, men vi bliver klogere på OnePlus Nord CE 5G ved OnePlus’ Summer Launch Event den 10. juni. Nedtællingen til eventen er i gang.

OnePlus dumper prisen på de billigste Nord-modeller

På OnePlus’ hjemmeside afsløres det allerede, at de inden lanceringen den 10. juni vil røbe forskellige funktioner. De vil afsløre fire funktioner i telefonen inden, forlyder det.

  • Mysteriefunktion 1 – afsløres 31. maj
  • Mysteriefunktion 2 – afsløres den 2. juni
  • Mysteriefunktion 3 – afsløres den 4. juni
  • Mysteriefunktion 4 – afsløres den 8. juni

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt omkring OnePlus Nord CE 5G. Indtil da må du vente på, at blive klogere på specifikationer, pris og tilgængelighed.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

OnePlus har også ved samme lejlighed annonceret et nyt produkt, som lanceres i Nord Amerika. Denne hedder OnePlus Nord N200 5G. Her er heller ingen oplysninger om produktet endnu, men dette vil komme senere i forbindelse med en officiel lancering.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer