OnePlus har bekræftet OnePlus Nord2 ved en fejl

OnePlus lancerede sidste år OnePlus Nord, som var en succesfuld model. Nu har OnePlus bekræftet afløseren ved en fejl – navnet er OnePlus Nord2.

OnePlus Nord
OnePlus Nord kom på markedet i sommeren 2020. Den høstede gode anmeldelser og prisen var god for mange. Derfor har efterfølgeren været ventet og nu er navnet bekræftet af OnePlus. (Foto: MereMobil.dk)

OnePlus har i går, tirsdag den 25. maj, annonceret alle detaljer om Stadia Premier Edition promo. Og OnePlus nævnte navnene på de smartphones, som understøtter aftalen i afsnittet med spørgsmål og svar (FAQ). Det skriver Mspoweruser.com.

Her var så en overraskelse, da der ikke kun var nævnt navne på eksisterende smartphones, men også smartphones, der endnu ikke er afsløret for offentligheden.

OnePlus havde nemlig nævnt OnePlus Nord2 til at være en af de smartphones, der understøtter Stadia Premier Edition deal. Dermed blev selve telefonen altså bekræftet.

Det er første gang, at OnePlus har nævnt navnet på efterfølgeren til Nord-successen. 

Rygterne har tidligere lydt, at efterfølgeren til OnePlus Nord vil komme med Dimensity 1200 chippen fra MediaTek, mens den første generation af OnePlus Nord kom med Snapdragon 765G fra Qualcomm.

OnePlus har dog kun bekræftet navnet og ikke nogle af specifikationerne. De har heller ikke meldt ud, hvornår OnePlus Nord2 vil se dagens lys.

OnePlus Nord 2 kommer måske uden Snapdragon

OnePlus Nord blev lanceret sidste år i juli måned og kom til salg i august. Det kan være, at det samme gør sig gældende med efterfølgeren.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er noget officielt omkring dette fra OnePlus. Indtil da kan du læse anmeldelsen af OnePlus Nord igen. Vi er spændt på om efterfølgeren kan leve op til denne.

OnePlus Nord er et interessant comeback for OnePlus

Mere til historien

Stadia Premier Edition promo vil køre frem til 30. september, derfor ventes det, at OnePlus Nord2 er klar i butikkerne før denne dato. Det skriver Android Police.

Denne dato kan du købe OnePlus 12 – måske

Datoen for hvornår OnePlus 12 kan købes i Europa er måske afsløret.

(mere…)
Første officielle glimt af OnePlus 12

OnePlus har afsløret et billede og en video af den kommende OnePlus 12 . Se den næste topmodel her.

(mere…)
Lavpris-mobil: Det er jo næsten umuligt at vælge

VIDEO: Jeg har sat to gode lavpris-telefoner i duel. Hvilken er bedst?

(mere…)
OnePlus 12 er snart på trapperne

Det tyder på, at OnePlus snart præsenterer OnePlus 12, deres nyeste flagskibs telefon.

(mere…)
Nu kommer den fede sorte udgave af OnePlus Open

Hold inde med bestillingen af OnePlus Open hvis det er den sorte farve, der tænder dig.

(mere…)
OnePlus bekræfter Snapdragon 8 Gen 3 i flagskibsmodel

OnePlus har bekræftet, at deres næste topmodel kommer med Snapdragon 8 Gen 3 processoren og 16 GB RAM.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram