OnePlus har bekræftet OnePlus Nord2 ved en fejl

0

OnePlus lancerede sidste år OnePlus Nord, som var en succesfuld model. Nu har OnePlus bekræftet afløseren ved en fejl – navnet er OnePlus Nord2.

OnePlus Nord
OnePlus Nord kom på markedet i sommeren 2020. Den høstede gode anmeldelser og prisen var god for mange. Derfor har efterfølgeren været ventet og nu er navnet bekræftet af OnePlus. (Foto: MereMobil.dk)

OnePlus har i går, tirsdag den 25. maj, annonceret alle detaljer om Stadia Premier Edition promo. Og OnePlus nævnte navnene på de smartphones, som understøtter aftalen i afsnittet med spørgsmål og svar (FAQ). Det skriver Mspoweruser.com.

Her var så en overraskelse, da der ikke kun var nævnt navne på eksisterende smartphones, men også smartphones, der endnu ikke er afsløret for offentligheden.

OnePlus havde nemlig nævnt OnePlus Nord2 til at være en af de smartphones, der understøtter Stadia Premier Edition deal. Dermed blev selve telefonen altså bekræftet.

Det er første gang, at OnePlus har nævnt navnet på efterfølgeren til Nord-successen. 

Rygterne har tidligere lydt, at efterfølgeren til OnePlus Nord vil komme med Dimensity 1200 chippen fra MediaTek, mens den første generation af OnePlus Nord kom med Snapdragon 765G fra Qualcomm.

OnePlus har dog kun bekræftet navnet og ikke nogle af specifikationerne. De har heller ikke meldt ud, hvornår OnePlus Nord2 vil se dagens lys.

OnePlus Nord 2 kommer måske uden Snapdragon

OnePlus Nord blev lanceret sidste år i juli måned og kom til salg i august. Det kan være, at det samme gør sig gældende med efterfølgeren.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er noget officielt omkring dette fra OnePlus. Indtil da kan du læse anmeldelsen af OnePlus Nord igen. Vi er spændt på om efterfølgeren kan leve op til denne.

OnePlus Nord er et interessant comeback for OnePlus

Mere til historien

Stadia Premier Edition promo vil køre frem til 30. september, derfor ventes det, at OnePlus Nord2 er klar i butikkerne før denne dato. Det skriver Android Police.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer