OnePlus har bekræftet OnePlus Nord2 ved en fejl

OnePlus lancerede sidste år OnePlus Nord, som var en succesfuld model. Nu har OnePlus bekræftet afløseren ved en fejl - navnet er OnePlus Nord2.

OnePlus Nord
OnePlus Nord kom på markedet i sommeren 2020. Den høstede gode anmeldelser og prisen var god for mange. Derfor har efterfølgeren været ventet og nu er navnet bekræftet af OnePlus. (Foto: MereMobil.dk)

OnePlus har i går, tirsdag den 25. maj, annonceret alle detaljer om Stadia Premier Edition promo. Og OnePlus nævnte navnene på de smartphones, som understøtter aftalen i afsnittet med spørgsmål og svar (FAQ). Det skriver Mspoweruser.com.

Her var så en overraskelse, da der ikke kun var nævnt navne på eksisterende smartphones, men også smartphones, der endnu ikke er afsløret for offentligheden.

OnePlus havde nemlig nævnt OnePlus Nord2 til at være en af de smartphones, der understøtter Stadia Premier Edition deal. Dermed blev selve telefonen altså bekræftet.

Det er første gang, at OnePlus har nævnt navnet på efterfølgeren til Nord-successen. 

Rygterne har tidligere lydt, at efterfølgeren til OnePlus Nord vil komme med Dimensity 1200 chippen fra MediaTek, mens den første generation af OnePlus Nord kom med Snapdragon 765G fra Qualcomm.

OnePlus har dog kun bekræftet navnet og ikke nogle af specifikationerne. De har heller ikke meldt ud, hvornår OnePlus Nord2 vil se dagens lys.

OnePlus Nord 2 kommer måske uden Snapdragon

OnePlus Nord blev lanceret sidste år i juli måned og kom til salg i august. Det kan være, at det samme gør sig gældende med efterfølgeren.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er noget officielt omkring dette fra OnePlus. Indtil da kan du læse anmeldelsen af OnePlus Nord igen. Vi er spændt på om efterfølgeren kan leve op til denne.

OnePlus Nord er et interessant comeback for OnePlus

Mere til historien

Stadia Premier Edition promo vil køre frem til 30. september, derfor ventes det, at OnePlus Nord2 er klar i butikkerne før denne dato. Det skriver Android Police.

OnePlus Open lanceringsdato er afsløret

Den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er snart klar til en lancering. Datoen for lanceringseventen er lækket.

(mere…)
OnePlus Open kan forsinkes yderligere af patent-krig

Det var egentlig meningen, at OnePlus skulle lancere deres første foldbare smartphone i august. Nu er det uvist, hvor længe den er udskudt.

(mere…)
OnePlus klar med vilde specifikationer på ny model

På det kinesiske marked har OnePlus netop præsenteret en smartphone med vilde specifikationer.

(mere…)
Smartphone-skærm til regnvejr på vej

En ny teknologi er klar, som gør det muligt at bruge smartphonen i regnvejr. Første telefon med teknologien er snart i handlen.

(mere…)
OnePlus Open lækket – billeder viser nyt design

KORT NYT: Nye billeder af OnePlus Open viser et anderledes design end først antaget.

(mere…)
OnePlus Open: Ny foldbar kommer IKKE i denne måned

Den første foldbare smartphone fra OnePlus lanceres alligevel ikke i slutningen af august.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram