OnePlus bekræfter foldbar-navnet OnePlus Open

Den første foldbare smartphone fra OnePlus får navnet OnePlus Open, har OnePlus netop bekræftet. 

OnePlus Fold ventes at få et design som dette (Kilde: OnLeaks / MySmartPrice)
OnePlus Fold ventes at få et design som dette (Kilde: OnLeaks / MySmartPrice)

Foldbare smartphones er det hotte i år og det tyder på, at endnu flere foldbare smartphones vil se dagens lys i fremtiden.

Samsung præsenterede deres nye Galaxy Z Fold5 og Galaxy Z Flip5 i går (onsdag den 26. juli 2023). Du kan læse mere om dem i nedenstående links.

OnePlus meldte sig allerede ind i den foldbare-konkurrence i februar, da de afslørede at de i andet halvår af 2023 ville lancere en foldbar.

Der har siden da været mange rygter om den kommende foldbare fra OnePlus. Rygterne har gået på alt fra specifikationer til navnet. Forventningen var lidt, at navnet blev OnePlus Fold eller noget i den stil, da andre producenter benytter Fold-navnet, hvis enheden er foldbar som en “bog”. 

Nu har OnePlus teaset for, at navnet OnePlus Open virker helt på sin plads. OnePlus skriver nemlig på Twitter: We OPEN when others FOLD.

OnePlus Open ventes, at blive lanceret ved en event i New York i slutningen af august.

Der har været nogle lækkede billeder og viser den sig at holde stik, så kan den altså være som den kommende Oppo Find N3, der i øvrigt er eksklusiv på det kinesiske marked. 

Holder rygterne stik kommer OnePlus Open med en 6,3 tommer AMOLED skærm med FHD+ opløsning og 120 Hz opdateringshastighed, samt 20 megapixels kamera.

Hovedskærmen er formegentlig på 7,8 tommer og af typen LTPO AMOLED, mens opløsningen er 1.900 x 2.100 pixels og 120 Hz opdateringshastighed. Det skriver GSMArena.

LÆS OGSÅ: Så vild bliver den foldbare smartphone fra OnePlus

Derudover ventes den at komme med Snapdragon 8 Gen 2 processoren og op til 16 GB RAM og op til 512 GB lagerplads. Hoved- og ultravidvinkel kameraet er identisk med det, som findes i OnePlus 11, mens den også har et telefotokamera på 64 megapixels.

Frontkameraet er på 32 megapixels. Batteriet er på 4.800 mAh og den understøtter 67 watts hurtig opladning.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt om den foldbare smartphone fra OnePlus.

Mere til historien

OnePlus præsenterede tidligere på sommeren deres OnePlus Nord 3, som du kan læse vores anmeldelse af her.

OnePlus’ foldbare smartphone fremvist på video

Telefonen er endnu ikke officiel, men nu har YouTube-kanalen Unbox Therapy fremvist en tidlig version af OnePlus Open. Se den her.

(mere…)
OnePlus Open lanceringsdato er afsløret

Den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er snart klar til en lancering. Datoen for lanceringseventen er lækket.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold5 test | én STOR forskel

TEST: Der er én stor forskel fra Galaxy Z Fold4 til Z Fold5, men er det nok til at retfærdiggøre den høje pris? Læs min test af Samsung Galaxy Z Fold5 og få svaret.

(mere…)
OnePlus Open kan forsinkes yderligere af patent-krig

Det var egentlig meningen, at OnePlus skulle lancere deres første foldbare smartphone i august. Nu er det uvist, hvor længe den er udskudt.

(mere…)
Sådan er den nye Samsung Galaxy Z Flip5

VIDEO: Samsung Galaxy Z Flip5 er en klaptelefon med en stor og frontskærm, der desværre ikke udnyttes godt nok. Se testen her.

(mere…)
OnePlus klar med vilde specifikationer på ny model

På det kinesiske marked har OnePlus netop præsenteret en smartphone med vilde specifikationer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram