OnePlus teaser for en foldbar smartphone

OnePlus har netop præsenteret OnePlus 11, men de teasede også for, at en foldbar smartphone er på vej fra dem, samt en koncept telefon – hvad det så dækker over?

OnePlus teasede for en foldbar enhed til deres Cloud 11-event (Kilde: Gizbot.com)
OnePlus teasede for en foldbar enhed til deres Cloud 11-event (Kilde: Gizbot.com)

Det er særligt Samsung, Oppo, Xiaomi og Motorola, der har stået for de foldbare smartphones. Men det er måske snart slut.

Det kunne tyde på, at OnePlus også vil have ”en bid af kagen”, når det kommer til det foldbare marked. I hvert fald teasede de noget til gårsdagens Cloud 11 lanceringsevent, som kunne tyde på at en foldbar telefon er på vej. Det skriver Android Authority.

OnePlus Pad – første tablet fra OnePlus

Ud fra billedet at dømme, så kunne det ligne en foldbar smartphone – eller i hvert fald en foldbar enhed. Og den skulle altså angiveligt se dagens lys i tredje kvartal.

Der har floreret lidt rygter tidligere om, at OnePlus var på vej med en foldbar smartphone, som ville få navnet OnePlus V Fold eller OnePlus V Flip eller lignede. Men OnePlus afslørede altså ikke nogen detaljer om noget til OnePlus 11-eventen. Det skriver Gizbot.com.

OnePlus vs. Oppo - samarbejde eller konkurrence?

Oppo og OnePlus ejes begge af BBK Electronics og OnePlus har tidligere lanceret enheder, der har været lig tidligere Oppo-produkter. Oppo har blandt andet den foldbare Oppo Find N2. Kommer OnePlus med en foldbar smartphone, så kan de gå i konkurrence med Oppo, der tidligere har meldt ud, at de vil lancere en foldbar telefon i Europa.

Oppo på vej med foldbare smartphones i Europa

MereMobil.dk følger sagen og venter spændt på, hvad OnePlus har i ærmet. I ventetiden kan du læse anmeldelsen af deres nyeste topmodel OnePlus 11.

TEST: OnePlus 11 | formidabel pris - god telefon

Det kom også frem til Cloud 11-eventen, at OnePlus arbejder på en koncepttelefon, som vi angiveligt skulle blive klogere på til Mobile World Congress.

Mere til historien

De foldbare smartphones har været ”længe undervejs” uden den helt store succes er nået endnu. Dog er der fremgang og været det gradvist siden Samsung kom med deres første Galaxy Z Fold tilbage i 2019. I år ventes det også, at der bliver solgt endnu flere foldbare smartphones end tidligere.

3 dagligdags-genveje til OnePlus 11

TIPS: Har du en OnePlus 11? Her 3 smarte genveje til funktioner, som du får glæde af i dagligdagen.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Googles foldbare mobil er spottet igen

RYGTE: Google Pixel Fold er spottet igen, hvilket kunne indikere at en lancering er tæt på.

(mere…)
Rygterne svirrer om OnePlus Nord CE 3

Der florerer netop nu mange rygter og spekulationer om OnePlus Nord-modellerne - Nord 3 og Nord 3 CE.

(mere…)
OnePlus 11 Concept - afslører nye teknologier

OnePlus har fremvist deres nye koncepttelefon med synligt flydende kølevæske. Men…

(mere…)
Motorola Rizr kan være fremtidens mobil

Motorola har afsløret koncepttelefonen, Rizr, der har et NYT skærmformat. Måske fremtidens telefon?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram