Salget af foldbare vil næsten fordobles i år

Forventningerne til foldbare smartphones er stor i 2023. Der kom interessante modeller i 2022 der solgte godt. Analysefirma forventer tæt på en fordobling.

Samsung Galaxy Z Fold2
Samsung Galaxy Z Fold2 (Foto: Samsung)

Analysefirmaet Trendforce forventer, at der vil blive solgt mere end 18 millioner foldbare enheder i 2023, hvilket er en stigning på omkring 44 procent i forhold til 2022. Sådan lyder det i deres rapport om forventningerne for de foldbare smartphones i det kommende år.

Sidste år blev der solgt 12,8 millioner foldbare smartphones, men holder oplysningerne fra Trendforce stik, så vil der blive solgt omkring 18,5 millioner enheder i 2023. Det skriver GSMArena.

I 2022 solgte Samsung 82 procent af alle foldbare smartphones. Xiaomi, Oppo og Vivo sælger deres enheder primært i Kina, hvilket også betyder, at det selvfølgelig er sværere at bryde igennem globalt.

VIDEO: Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 | klaptelefon-duel

De fleste smartphone-brugere er mest bekymret for “folden” i skærmen i den foldbare del. Og der var sket en del til sidste års modeller, så forventningen er, at det i 2023 bliver endnu bedre. 

I Danmark er det særligt Samsung Galaxy Z Fold4 og Galaxy Z Flip4, der opnåede størst succes. Ligesom også Motorola Razr (2022) er en af dem, som man ser mobilkøbere herhjemme med.

TEST: Samsung Galaxy Z Fold4 – folder stadigvæk for meget

Vi på MereMobil.dk er spændte på, hvad markedet byder på af foldbare smartphones i 2023. Rygterne har svirret lidt om, at vi i år kan se en foldbar model fra Oppo og måske Xiaomi herhjemme.

LÆS OGSÅ: Oppo på vej med foldbare smartphones i Europa

Første kig på Galaxy Z Fold4-konkurrent

Mere til historien

Apple har ikke lanceret en foldbare telefon og det er også uvist om de er på vej med en. Rygterne har svirret, men holder de stik, så bliver det ikke i nærmeste fremtid, men måske i 2024.

Google Pixel Fold 2 er lækket på billeder

De næste foldbare smartphones fra Google kan få et helt nyt design, viser lækkede billeder af det, som ventes at være Pixel Fold 2.

(mere…)
Apple har bøvl med en foldbar iPhone

JEG MENER: Har vi brug for en foldbar iPhone eller klapskærme i almindelighed?  End ikke Apple kan udvikle en foldbar iPhone, som fungerer.

(mere…)
iPad Mini kan blive erstattet af foldbar enhed i 2026

Der svirrer rygter om, at Apple arbejder på en foldbar enhed, men lanceringen er ikke lige rundt om hjørnet – måske først i 2026.

(mere…)
Arbejder Samsung alligevel på en billigere Z Fold5?

Måske er nedgraderede udgaver af Galaxy Z Fold5 og Galaxy Z Flip5 alligevel på vej.

(mere…)
Billeder afsløret af kommende Motorola Razr

Det ventes, at Motorola er klar med en ny Razr senere i år. Se billedet her.

(mere…)
Apple har for første gang solgt mere end Samsung

Det globale smartphone-marked gik tilbage i 2023, men Apple har vundet markedsandele fra konkurrenterne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram