Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 | klaptelefon-duel

VIDEO: Motorola Razr 2022 og Samsung Galaxy Z Flip4 er fede klaptelefoner. Razr 2022 vinder på skærmkvalitet. Se testen her.

Motorola Razr var i 2004 og tre år frem verdens bedst sælgende klaptelefon. Det var før mobiltelefoner blev til smartphones. I dag ser Razr meget anderledes ud. Det er nu en smartphone med foldbar skærm.

Foldbare skærme har det problem, at skærmfolden ses og overgangen mærkes.

I forhold til Samsung Galaxy Z Flip3 og Galaxy Z Flip4 er Motorola Razr 2022 foran. Skærmfolden er mindre tydelig, når telefonen er klappet ud.

Motorola Razr 2022 og Galaxy Z Flip4 minder meget om hinanden. Blandt andet deler de processor- og skærmteknologi. Begge har et fint, men ikke prangende kamera.

Det er Razr 2022, som har den bedste opladning. Razr oplader fra 0-72 procent på en halv time. Galaxy Z Flip4 når kun 50 procent på 30 minutter.

Razr har desuden den største frontskærm.

Samsung er dog foran på opdateringer af Android. Samsung lover fire år opdateringer til Galaxy Z Flip4. Razr 2022 opdateres kun i to år.

Inden du køber så læs anmeldelsen af Galaxy Z Flip4 og den komplette anmeldelse af Motorola Razr 2022.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Vil du have en endnu vildere klaptelefon så tjek også Samsung Galaxy Z Fold4.

Motorola Razr 50 dukket op på Geekbench

KORT NYT: Nye foldbare modeller kan være på vej fra Motorola. Razr 50 er netop spottet på Geekbench.

(mere…)
Her er en solid allround-telefon med mangler

VIDEO: Motorola Edge 50 Pro er en ret solid telefon, der blot mangler store rettelser via softwareopdateringer.

(mere…)
Electric Scooter 4 Pro er et solidt el-løbehjul – vi har prøvet det

MINE INDTRYK: 60 km på en opladning og virkelig driftssikkert. Jeg har set nærmere på Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd gen).

(mere…)
Festivalklar? Sådan vælger du den rigtige powerbank

GUIDE: Den bedste powerbank er ikke den billigste. Her er mindst 5 gode råd til, hvordan du vælger den rigtige powerbank.

(mere…)
Jeg har prøvet Sonos Ace

PRØVEKØRT: De første tests af Sonos Ace er gennemført. Sonos første hovedtelefoner virker ret lovende. Her er mine første indtryk.

(mere…)
Den nye iPad Pro vil gerne være en laptop

FØRSTE INDTRYK: Min iPad Pro 2024 anmeldelse er på vej. Her er mine første indtryk af den ny iPad Pro.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram