Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 | klaptelefon-duel

VIDEO: Motorola Razr 2022 og Samsung Galaxy Z Flip4 er fede klaptelefoner. Razr 2022 vinder på skærmkvalitet. Se testen her.

Motorola Razr var i 2004 og tre år frem verdens bedst sælgende klaptelefon. Det var før mobiltelefoner blev til smartphones. I dag ser Razr meget anderledes ud. Det er nu en smartphone med foldbar skærm.

Foldbare skærme har det problem, at skærmfolden ses og overgangen mærkes.

I forhold til Samsung Galaxy Z Flip3 og Galaxy Z Flip4 er Motorola Razr 2022 foran. Skærmfolden er mindre tydelig, når telefonen er klappet ud.

Motorola Razr 2022 og Galaxy Z Flip4 minder meget om hinanden. Blandt andet deler de processor- og skærmteknologi. Begge har et fint, men ikke prangende kamera.

Det er Razr 2022, som har den bedste opladning. Razr oplader fra 0-72 procent på en halv time. Galaxy Z Flip4 når kun 50 procent på 30 minutter.

Razr har desuden den største frontskærm.

Samsung er dog foran på opdateringer af Android. Samsung lover fire år opdateringer til Galaxy Z Flip4. Razr 2022 opdateres kun i to år.

Inden du køber så læs anmeldelsen af Galaxy Z Flip4 og den komplette anmeldelse af Motorola Razr 2022.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Vil du have en endnu vildere klaptelefon så tjek også Samsung Galaxy Z Fold4.

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Motorola Edge 50 Ultra test | Gør næsten alt rigtigt

TEST: Denne telefon rammer alt det, som du vil elske. Læs detaljerne i min Motorola Edge 50 Ultra test.

(mere…)
Kunderne vil have billigere wearables

Mens vi venter på avancerede sensorer i smartwatches vender kunderne ryggen til premium-modellerne.

(mere…)
Billeder af Galaxy Z Fold 6 og Galaxy Z Flip 6 lækket

De første officielle billeder af de kommende foldbare modeller fra Samsung er nu lækket.

(mere…)
Festivalklar? Sådan vælger du den rigtige powerbank

GUIDE: Den bedste powerbank er ikke den billigste. Her er mindst 5 gode råd til, hvordan du vælger den rigtige powerbank.

(mere…)
Roborock S8 MaxV Ultra er vasker og støvsuger vanvittigt overbevisende

TEST: Robotstøvsuger- og gulvvaskerobotten S8 MaxV fra Roborock er en af de mest overbevisende rengøringsrobotter, som jeg har testet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram