OnePlus Pad – første tablet fra OnePlus

En ny Android-tablet har set dagens lys. Vi ser her nærmere på OnePlus Pad. Bliv klogere på specifikationerne og den danske pris.

OnePlus Pad lanceres den 7. februar 2023. Det er uvist, hvornår den lander i handlen, samt hvad prisen bliver (Kilde: OnePlus / ProShop.dk)
OnePlus Pad lanceres den 7. februar 2023. Det er uvist, hvornår den lander i handlen, samt hvad prisen bliver (Kilde: OnePlus / ProShop.dk)

Der har længe været rygter om en tablet var på vej fra OnePlus. Nu er den en realitet. Det er dog ikke den store overraskelse, da det allerede inden lanceringseventen var afsløret, at den var på trapperne.

Den danske forhandler, ProShop, havde også meldt ud, at den kommer på hylderne hos dem.

Det var dog uvist, hvordan den nye tablet var på specifikationerne, samt hvad den danske pris var. Og det er vi heldigvis blevet klogere på i dag.

OnePlus Pad – alle specifikationerne

OnePlus Pad (Foto: OnePlus)
OnePlus Pad (Foto: OnePlus)

Pad’en er fremstillet af aluminiumslegering, som er graveret med OnePlus’ egen Star Orbit-graveringsteknologi og kommer i farven Halo Green.

OnePlus Pad er den første tablet fra OnePlus – og det er første gang der på en tablet, er anvendt 2,5D buet glas. OnePlus Pad har en screen-to-body ratio på 88 procent og rammen er på 6,54 mm. Skærmen er på 11 tommer.

Processoren er Dimensity 9000, som har en Cortex-X2-kerne med en hastighed på op til 3,05 GHz.

OnePlus Pad kommer med op til 12 GB RAM og RAM-Vita, hvilket gør det muligt for brugerne at holde 24 forskellige apps åbne samtidig.

Batteriet er på 9.510 mAh og understøtter 67 watts hurtigopladning. Det betyder, at batteriet kan lades fra 0-100 procent på 80 minutter.

På OnePlus Pad får man også understøttelse af Dolby Atmos og OnePlus’ egen ”omni bearing sound field”-teknologi, der identificerer skærmens retning og skifter automatisk mellem venstre og højre lydkanal.

ANMELDELSE: Læs testen af OnePlus 11

Dansk pris og tilgængelighed på OnePlus Pad

Flere oplysninger om OnePlus Pad, herunder tilgængelighed og priser, vil være tilgængelige i løbet af første kvartal. Så vi skal altså væbne os med tålmodighed lidt endnu.

Se OnePlus Pad

Mere til historien

Det er i skrivende stund uvist, hvor mange forhandlere, som får OnePlus Pad i handlen. ProShop har oplyst, at den kommer i sortiment hos dem.

Denne iPad udgår

Apple har fjernet en meget populær, og prisbillig, iPad fra deres sortiment. Skarpere priser på restlagerne på vej?

(mere…)
Ny VILDT tynd iPad Pro

M4-chip, OLED-skærm og lavere vægt, men en høj pris. Mød den nye iPad Pro 2024.

(mere…)
Den nye iPad Air er den nye ’iPad Pro’

Her er det vigtigste du skal vide om iPad Air 2024 med 11- og 13-tommer skærme.

(mere…)
Du skal se denne Apple-event i dag

HUSK: Hvis du elsker ny teknologi, så skal du se med her.

(mere…)
OnePlus 4 spottet på Geekbench

En ny OnePlus-model er spottet på Geekbench og det rygtes, at der måske er tale om OnePlus Nord 4.

(mere…)
OnePlus Pad Go og OnePlus Watch 2 er i handlen

Den nye tablet OnePlus Pad Go og nye variant af OnePlus Watch 2 er klar i handlen. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram