Motorola Razr 40 Ultra – udfordrer mulighederne med foldbare telefoner

Stor frontskærm med dit eget udtryk, unikke kamerafunktioner og et lækkert design. Læs mere om Razr 40 Ultra her.

Motorola Razr 40 Ultra
Frontskærmen på Razr 40 Ultra giver helt nye muligheder på en klaptelefon (Foto: Motorola)

Annoncørbetalt indhold

Klaptelefonerne er tilbage og er kommet for at blive!

For næsten 20 år siden, i 2004, introducerede Motorola første gang den ikoniske foldbare RAZR V3, der tog populærkulturen med storm. Nu bringer Motorola den ikoniske Razr tilbage til 2020’erne – med den nye Motorola Razr 40 Ultra.

Razr 40 Ultra er en smartphone, der kombinerer det bedste fra dengang og nu og skaber en uimodståelig lyst til at eje den!

Du kan næste alt på den udvendige skærm

Telefon har nye funktioner, der flytter grænserne for innovation med det unikke udvendige display, softwareoplevelsen, batteriet, designet og lyden.

Det patenterede hængseldesign minimerer folder, når den er foldet sammen, hvilket giver mulighed for et slankere design, der giver forbrugerne en mere behagelig oplevelse.

Den eksterne 3,6-tommer skærm på Razr 40 Ultra giver dig mulighed for at gøre mere på telefonen, selv når den er foldet sammen. På den ydre skærm, som også er den største blandt foldbare telefoner i dag, kan du skrive beskeder, tage billeder, spille musik, foretage telefonopkald, trykke for at betale og endda åbne en miniversion af næsten enhver app, uden at åbne telefonen.

Takket være Flex View-funktionen og den eksterne skærm kan telefonen placeres i forskellige vinkler eller bruges som ”stativ” til at tage fantastiske billeder og videoer i håndfri tilstand.

Med Photo Booth-tilstanden får du fire forskellige positurer i fire perfekt timede billeder, alle udløst af en simpel åben håndflade eller med funktionen Auto Smile Capture.

Tilpas forsideskærmen med dit eget design

Den eksterne skærm er ikke alene større, den kan også tilpasses. Vælg mellem et udvalg af farverige tapeter, tilpas panelerne på startskærmen så de placeres præcis, som du vil have dem, og udtryk dig selv ved at vælge mellem en række udvalgte urskiver.

Motorola samarbejder også med Spotify om at skabe et panel designet specifikt til Motorola Razr 40 Ultra.

Motorola mener, at den eksterne skærm er afgørende for en velafrundet foldbar enhed og for at finde en bedre balance i forhold til, hvor ofte telefonen bruges.

Den eksterne skærm giver dig mulighed for at holde dig opdateret uden at blive suget ind i telefonen. Plus, den ekstra funktionalitet fra den ydre skærm giver mulighed for længere batterilevetid, da brugere kan gøre mere uden at skulle åbne enheden.

Skab, både mere og lettere

Motorola Razr 40 Ultra
Her ses Razr 40 Ultra i “camcorder”-mode (Foto: Motorola)

Motorola Razr 40 Ultra er designet med indholdsskabere i tankerne. Den er designet til at gøre det muligt at fange mange forskellige øjeblikke og miljøer på innovative og kreative måder.

Det foldbare design giver dig mulighed for nemt at få adgang til hovedkameraet, med 12 megapixels og optisk billedstabilisering (OIS), på den eksterne skærm, når du tager selfies, mens du hurtigt kan forhåndsvise billederne, der lige er taget.

Du kan også folde telefonen på midten og stille den fra dig for at tage billeder eller foretage håndfrit opkald.

Kameraet har også et 13 megapixel ultravidvinkel- og makroobjektiv. Ultravidvinkel gør det muligt at få ”tre gange mere med på billedet”, sammenlignet med” standardobjektivet. Brugere kan også bruge den automatiske smilgenkendelsesfunktion, Auto Smile Capture, når kameraet står op af sig selv.

Få penge for din gamle telefon

Motorola lancerede for nylig sit nye såkaldte indbytningsprogram. Det betyder, at du kan indbytte din gamle telefon med 4 enkle trin, når du køber en Razr 40 Ultra, Razr 40 eller Edge 40 og får en cashback-præmie retur. Læs mere om muligheden her eller direkte hos Motorola.

Særpræget og stilrent design

Motorola Razr 40 Ultra
Hele fronten er én stor skærm (Foto: Motorola)

Motorolas vision var at give forbrugerne en moderne version af det originale ikoniske design.

Det, der adskiller dette design – bortset fra den store udvendige skærm, er dens ydre i vegansk læder og trendsættende farver fra samarbejdet med Pantone, herunder Pantone® Colour of the Year 2023, Viva Magenta.

Denne flip-telefon åbner for mange nye muligheder i brugeroplevelsen takket være dens design.

Når telefonen er i åben position, er den flotte skærm synlig i sin fulde størrelse, og med det nydesignede dråbehængsel og det ultratynde glas ses ingen tydelige eller forstyrrende spor fra leddet, hvor skærmen foldes.

Den foldes helt på midten, så over- og underkanten mødes og er perfekt tilpassede, så der ikke skabes et mellemrum, for et maksimalt stilrent look.

Motorola Razr 40 Ultra kan i farverne Viva Magenta, Infinite Black eller Glacier Blue. Tjek dagspriserne på Razr 40 Ultra.

Læs også anmeldelsen af Motorola Razr 40 Ultra.

Jeg har prøvet Galaxy Ring – mine første indtryk

PRØVEKØRT: Jeg har haft Samsung Galaxy Ring på fingeren. Her er hvad jeg synes og hvad ringen kan.

(mere…)
Samsung præsenterer den nye Galaxy Z Flip6

Så kom dagen, hvor Samsung lancerede Z Flip6. En telefon der er lettere at have med og som tilbyder flere nye tilpasnings- og kreativitetsfunktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 ser dagens lys

Samsung har i dag i Paris præsenteret den nye Galaxy Z Fold6. Igen med fokus på Galaxy AI, men også mere hårdførhed i et foldbart design.

(mere…)
Her er en solid allround-telefon med mangler

VIDEO: Motorola Edge 50 Pro er en ret solid telefon, der blot mangler store rettelser via softwareopdateringer.

(mere…)
Sådan følger du Samsungs Unpacked-event

Samsung har inviteret indenfor til stor event i Paris, hvor det ventes, at de afslører de nye foldbare smartphones og en smart-ring.

(mere…)
Snart kommer den manglende Motorola

Der mangler en telefon i Motorolas 2024-udvalg til efterårssalget. Den kommer snart, forlyder det.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram