Køb en ny Motorola-telefon og få penge for din gamle telefon

Ud med det gamle og ind med det nye – Motorola giver dig mulighed for at opgradere til en ny og få penge for din gamle telefon.

Motorola Edge 40
Når du køber Motorola Edge 40 kan du “sælge” din gamle telefon, så den nye mobil bliver billigere (Foto: Motorola)

Sponseret link

Når det er tid til at skifte telefon, er det ikke usædvanligt, at den gamle model bliver glemt dybt inde i et skab.

Måske har du en hel kasse med dine gamle telefoner, der mest af alt ligner et museum.

Det vil Motorola nu lave om på! Med det nye “indbytningsprogram” – altså en ordning hvor du kan sælge din gamle telefon til Motorola – og få en kontantbonus.

Sådan foregår det:

  1. Køb en Motorola-telefon, der er en del af indbytningsprogrammet. Det skal ske mellem den 4. maj 2023 og den 30. april 2024.
  2. Nu skal du svare på spørgsmål om den telefon, du ønsker at indbytte. Derefter får du tilsendt en forsendelsespakke samt en estimeret værdi på gamle telefon.
  3. Når Motorola modtager den telefon, du ønsker at indbytte, vil den blive inspiceret for at bekræfte eller revidere det tilbud, du modtog for din indbytning. Motorola vil derefter sende din kontantbonus til din bankkonto inden for 30 dage efter, at de har godkendt din indbytning.

Opgrader til Edge-seriens slankeste telefon; kombinerer stil og ydeevne

Motorola Edge 40 er en af de telefoner, der er en del af Motorolas indbytningsprogram og den er samtidig forårets seneste tilføjelse til Edge-familien.

Den er kendetegnet ved et stilfuldt design og højtydende funktioner. Den kantløse buede glasskærm og den buede bagside er forbundet af en præcisionsudskåret sandblæst aluminiumsramme. Designet kombinerer stil med komfort, og bagsiden i vegansk læder gør den nem at holde om.

Den er ikke kun stilfuld. Den kan også klare alle livets eventyr takket være sin IP68-beskyttelse, der gør den modstandsdygtig over for snavs, støv, sand og vand.

Batteriet i Edge 40 giver dig problemfrit mulighed for at opnå 5G-hastigheder, samtidig med at det kan følge med hele dagen. Når du har brug for ekstra strøm, giver turboopladningen en hel dags strøm på kun cirka 10 minutter.

Du kan læse anmeldelsen af Edge 40 her.

MERE OM KONTANTBONUS FOR DIN GAMLE MOBIL: Hvis du vil vide mere om Motorolas indbytningsprogram, kan du besøge siden her, eller hvis du er nysgerrig på Motorola Edge 40, kan du læse mere her.

Optag og stream i høj kvalitet

En skærm af høj kvalitet er afgørende, når du streamer indhold eller spiller spil. Motorola Edge 40 kommer med en 6,55″ OLED-skærm med buede kanter. Skærmen har Full HD+ opløsning, som giver et skarpere billede uden synlige pixels. Den har også et bredt farvespektrum for en naturtro billedgengivelse, uanset hvad du ser på.

Kamerasystemet med høj opløsning på 50 megapixels har den bredeste blændeåbning, der er tilgængelig i en smartphone i dag.

Den ultrabrede blænde gør det muligt at tage skarpe billeder under dårlige lysforhold, skabe en naturligt blød baggrund til portrætter med et professionelt look og fanger livets smukke øjeblikke hurtigere og mere jævnt.

Det ultrabrede 13 megapixels-kamera giver brugeren mulighed for enten at få mere med på billedet eller komme tættere på deres motiv. Selfiekameraet med høj opløsning giver kvalitetsbilleder af grupper og enkeltpersoner, uanset lysforholdene.

Motorola Edge 50 Ultra test | Gør næsten alt rigtigt

TEST: Denne telefon rammer alt det, som du vil elske. Læs detaljerne i min Motorola Edge 50 Ultra test.

(mere…)
Motorola Razr 50 dukket op på Geekbench

KORT NYT: Nye foldbare modeller kan være på vej fra Motorola. Razr 50 er netop spottet på Geekbench.

(mere…)
Her er en solid allround-telefon med mangler

VIDEO: Motorola Edge 50 Pro er en ret solid telefon, der blot mangler store rettelser via softwareopdateringer.

(mere…)
Bose garanterer lydkvaliteten i nyt headset – Moto Buds+

TEST: Lyd fra Bose! Feel the bass! Det lyder lovende og Motorola Moto Buds+ skuffer da heller ikke.

(mere…)
Her er Moto Buds+ med lyd fra Bose

Motorola er klar med et nyt headset, hvor Bose har hjulpet med at finjustere lyden.

(mere…)
Bred opbakning til ny telefon-serie

De vigtigste forhandlerkæder i Danmark bakker op om den nye Moto-serie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram