Det læste du i 2022

TOP-10: Vi ser tilbage på 2022, der bød på mange spændende nyheder. Du kan her se, hvilke nyhedsartikler, som blev læst mest.

MereMobil.dk 2022

Coronapandemien fyldte meget i 2020 og 2021, men heldigvis normaliserede tingene sig lidt i 2022 og coronapandemien har fyldt mindre.

Der har dog været nedlukninger i kinesiske byer, som har betydet noget i forhold til chipmanglen. Kina har været præget af nedlukninger frem til slutningen af året i perioder.

Lockdown stopper verdensproduktion af elektronik

Igen i år…

MitID-interesserede mange læsere i år. Grunden til dette var, at mange først kom på MitID i løbet af 2022. Og nedlukningen af NemID blev udskudt endnu engang.

NemID’s nedlukning er udskudt – MitID volder problemer

2022 blev også året, hvor Samsung gik ”all-in” på opdateringer og udsendte dem hurtigere end tidligere - samt meldte ud, at det vil være den nye standard fra deres side.

Samsung: Opdateringer kommer hurtigere i fremtiden

Ellers har noget af det, som har haft interessen været coronapas-appens ankomst og at sundhedskortet kom som app. Derudover fylder skiftet fra NemID til MitID også en del.

Derudover har der været problemer på Android-platformen, mens også den populære Spotify-app slugte alt for meget batteri på iPhones i en periode.

Du kan se listen over de 10 mest læste nyhedsartikler herunder, der også tydeligt viser, at coronapandemien ikke har fyldt lige så meget i år, som de to foregående år.

Du kan også se, hvem der løb med sejren i afstemningen om ”Årets Mobil 2022".

Mere til historien

Hvis du ikke vil gå glip af tophistorierne, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

De mest læste guides i 2022

OVERBLIK: Her er de mest læste guides i 2022.

(mere…)
De 10 mest læste tips i 2022

OVERBLIK: Mange er glade for et godt tip i ny og næ. Se her hvilke af vores tip-artikler, der blev de mest læste i 2022.

(mere…)
Godt nytår! – tak for 2022 ❣️

Velkommen til 2023 og rigtigt godt nytår. Vi håber, at du er kommet godt ind i det nye år og klar til en masse technyheder.

(mere…)
Afstemning: Hvilken var din favorit i 2022?

Årets Mobil 2022.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Top-10: Apple og Samsung ejede hele 2021

HITLISTE 2021: På teleselskabernes hitlister for 2021 sad Samsung og Apple på alle pladserne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram