Samsung: Opdateringer kommer hurtigere i fremtiden

Samsung har været hurtige til udrulningen af Android 13, men tror, at de med Android 14 kan gøre det hurtigere.

Samsung Galaxy S22 Ultra
Samsung Galaxy S22 Ultra ventes at få en efterfølger, som nok får navnet Galaxy S23, og denne vil måske understøtte satellittelefoni (Foto: MereMobil.dk)

Samsung har vist at de tager Android-opdateringer seriøst – både sikkerhedsopdateringerne, men også de store versions-opdateringer.

Samsung klar med Android 13 til Galaxy S21-serien

Da Samsung tidligere meldte ud, at de nu lovede fire store Android-opdateringer og sikkerhedsopdateringer i fem år, der satte de konkurrenterne skakmat. Flere af konkurrenterne er fortsat langt efter på det punkt. Helt ned til to år er det maksimale at nogle andre lover.

Samsung har også vist med Android 13 opdateringen, at de kan udrulle en Android-version hurtigt. Og de har umiddelbart ikke tænkt sig, at det ikke skal fortsætte. Ifølge Android Police har Samsung fornyelig udtalt at de har et ønske om, at Android 14 opdateringen skal udrulles hurtigere end tilfældet med Android 13 har været.

Så har du en Samsung-telefon kan du altså glæde dig til at modtage opdateringer endnu hurtigere i 2023. Der er ingen meldinger om, hvordan og hvor hurtigt de vil komme.

Ønsker du Android-versionerne først, så er det dog en af Google Pixel-telefonerne, som du skal se nærmere på.

LÆS OGSÅ: Google Pixel-telefonerne er nu klar til danskerne

Denne Samsung-telefon er magisk

Mere til historien

Android 14 byder på flere nyheder, hvilket blandt andet betyder understøttelse af satellittelefoni. Så man kan måske forvente, at en række af næste års topmodeller vil kunne dette – i hvert fald ”på den lange bane”.

Læs også:
Samsung sætter fokus på SmartThings i nye hårde hvidevarer

Apple har frigivet iOS 17.1.2

KORT NYT: Apple er klar med en ny sikkerhedsopdatering til iPhone, der anbefales til alle enheder. Der er ligeledes en klar til iPad og Mac også.

(mere…)
Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Samsung arbejder IKKE på foldbar i mellemklassen

Der har svirret rygter om, at Samsung var på vej med en foldbar i mellemklassen. Det afviser en talsperson nu - selvom døren ikke lukkes helt.

(mere…)
Sony Xperia 10 V får Android 14

Android 14-opdateringen er frigivet til Sony Xperia 10 V enheder rundt i Europa. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram