Samsung sætter fokus på SmartThings i nye hårde hvidevarer

SmartThings-appen kommer til at betyde mere for Samsungs produkter fremadrettet. Tjek de nye smarthome-produkter her.

Samsung har en række produkter, som tæller alt fra hvidevarer, vaskemaskiner, fladskærms tv og smartphones, der alle kan kobles op med SmartThings (Foto: Samsung)
Samsung har en række produkter, som tæller alt fra hvidevarer, vaskemaskiner, fladskærms tv og smartphones, der alle kan kobles op med SmartThings (Foto: Samsung)

Samsung har afholdt et pressemøde på IFA-messen i Berlin, hvor deres SmartThings smarthomeunivers blev fremhævet.

Samsung fremviste deres nyeste bud på hvidevarer; TV, skærme, mobiler, smartwatches, der allesammen udgør et økosystem af forbundne enheder. Og netop SmartThings er integreret i de fleste af Samsungs produkter.

LÆS OGSÅ: Samsung gør SmartThings klar til Matter

-”Gennem vores seneste innovationer giver Samsung mere åbne, mere forbundne og smartere oplevelser for alle. Vi fortsætter med at udvikle løsninger, der passer til brugernes livsstil og tilbyder nye måder at blive underholdt på. Samtidig gør vi det muligt for vores forbrugere at blive mere energieffektive,” siger Benjamin Braun, Chief Marketing Officer hos Samsung Europe.

Overvåg dit energiforbrug

Der er f.eks. mulighed for at blive klogere på energiforbrugeret i SmartThings Energy-funktionen, som findes i SmartThings-appen. Her kan du se forbrugsmønstre og data i realtid.

Samsung oplyser i pressemeddelelsen, at 100 procent af deres større forbrugerelektronik vil være Wi-Fi-kompatibelt i 2023.

Og SmartThings Energy kan sammen med AI Energy Mode give brugerne muligheden for automatisk at skifte kompatible smarte enheder til energibesparende tilstand.

Vaskemaskinen justerer vand- og strømbruget

Et af de nye produkter, som Samsung har præsenteret, er Bespoke AI vaskemaskinen, der leveres med AI Ecobubble-funktionen. Dette er en funktion, som omdanner vaskemiddel til bobler. Den reducerer samtidig energiforbruget med op til 70 procent.

Ligesom AI Wash Cycle også reducerer energiforbruget, da denne funktion optimerer vand- og vaskemiddelniveauet, samt justerer blødgørings-, skylle og centrifugeringstiden.

NOT SO SMART: Vi har i foråret anmeldt to smarthome-baserede LG-produkter. Vaskemaskinen vasker godt og et lavt energiforbrug. Tørretumbleren tørrer fint. Desværre var der knapt så mange appbaserede smarthome-funktioner som vi havde håbet. Læs testen af LG's topmodel vaskemaskine og tørretumber her.

20 års garanti

Samsung forsøger også at gøre op mod ”smid ud og køb nyt”. Derfor er de digitale invertermotorer og inverterkompressorer i vaskemaskiner og tørretumblere dækket af 20 års garanti. Det gælder kun på produkter, som er solgt fra den 1. juli 2022, og som giver 20 års garanti på dele fra købsdatoen.

PODCAST: SmartThings gjorde mit hus smartere

Et andet nye produkt fra Samsung er fjernbetjeningen SolarCell Remote, der er til de nyeste tv-apparater. Denne oplades ved at blive udsat for lys og radiofrekvenser fra enheder, som f.eks. Wi-Fi-routere.

SmartThings Home Life samler alle SmartThings-tjenester. Dette inkluderer alt fra madlavning, overvågning af luftkvalitet, kæledyrspleje og tøjpleje. Altså sammen i én hub på din smartphone.

Mere til historien

Samsungs The Frame TV kom i 2022 også med Matte Display-teknologien, der forbedrer visningsoplevelsen med reducerede refleksioner, samt giver et mere realistisk billede.

Her er Samsungs nye Galaxy Book serie

Windows-computere i lækkert design, fed skærmkvalitet og kraftig ydelse - samt høj pris. Her er Galaxy Book3 Ultra, Book3 Pro 360 og Book3 Pro.

(mere…)
Det koster Galaxy S23’erne hos 3

PRISER: Du kan købe Samsung Galaxy S23 billigt hos 3. Der er dobbelt op på GB uden at det koster ekstra.

(mere…)
Samsung Galaxy S23-serien – pris og tilgængelighed

OVERBLIK: Samsung Galaxy S23 koster 7.499 kroner for den billigste. Få prisoverblikket på Galaxy S23-serien her.

(mere…)
Køb Galaxy S23 nu og få dobbelt lagerplads uden merpris

Samsung frister mobilkøbere med dobbelt lagerplads til samme pris, hvis du køber Galaxy S23, Galaxy S23+ eller Galaxy S23 Ultra i særligt intro-tilbud.

(mere…)
Så længe bliver Samsung Galaxy S23-serien opdateret

Samsung er klar med Galaxy S23-serien. Det bliver de Android-telefoner, som modtager opdateringer i længst tid.

(mere…)
Endelig! Qualcomm på Samsung-topmodeller

Exynos-chipsettet er skiftet ud med Qualcomm på Samsung Galaxy S23-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram