Samsung sætter fokus på SmartThings i nye hårde hvidevarer

SmartThings-appen kommer til at betyde mere for Samsungs produkter fremadrettet. Tjek de nye smarthome-produkter her.

Samsung har en række produkter, som tæller alt fra hvidevarer, vaskemaskiner, fladskærms tv og smartphones, der alle kan kobles op med SmartThings (Foto: Samsung)
Samsung har en række produkter, som tæller alt fra hvidevarer, vaskemaskiner, fladskærms tv og smartphones, der alle kan kobles op med SmartThings (Foto: Samsung)

Samsung har afholdt et pressemøde på IFA-messen i Berlin, hvor deres SmartThings smarthomeunivers blev fremhævet.

Samsung fremviste deres nyeste bud på hvidevarer; TV, skærme, mobiler, smartwatches, der allesammen udgør et økosystem af forbundne enheder. Og netop SmartThings er integreret i de fleste af Samsungs produkter.

LÆS OGSÅ: Samsung gør SmartThings klar til Matter

-”Gennem vores seneste innovationer giver Samsung mere åbne, mere forbundne og smartere oplevelser for alle. Vi fortsætter med at udvikle løsninger, der passer til brugernes livsstil og tilbyder nye måder at blive underholdt på. Samtidig gør vi det muligt for vores forbrugere at blive mere energieffektive,” siger Benjamin Braun, Chief Marketing Officer hos Samsung Europe.

Overvåg dit energiforbrug

Der er f.eks. mulighed for at blive klogere på energiforbrugeret i SmartThings Energy-funktionen, som findes i SmartThings-appen. Her kan du se forbrugsmønstre og data i realtid.

Samsung oplyser i pressemeddelelsen, at 100 procent af deres større forbrugerelektronik vil være Wi-Fi-kompatibelt i 2023.

Og SmartThings Energy kan sammen med AI Energy Mode give brugerne muligheden for automatisk at skifte kompatible smarte enheder til energibesparende tilstand.

Vaskemaskinen justerer vand- og strømbruget

Et af de nye produkter, som Samsung har præsenteret, er Bespoke AI vaskemaskinen, der leveres med AI Ecobubble-funktionen. Dette er en funktion, som omdanner vaskemiddel til bobler. Den reducerer samtidig energiforbruget med op til 70 procent.

Ligesom AI Wash Cycle også reducerer energiforbruget, da denne funktion optimerer vand- og vaskemiddelniveauet, samt justerer blødgørings-, skylle og centrifugeringstiden.

NOT SO SMART: Vi har i foråret anmeldt to smarthome-baserede LG-produkter. Vaskemaskinen vasker godt og et lavt energiforbrug. Tørretumbleren tørrer fint. Desværre var der knapt så mange appbaserede smarthome-funktioner som vi havde håbet. Læs testen af LG's topmodel vaskemaskine og tørretumber her.

20 års garanti

Samsung forsøger også at gøre op mod ”smid ud og køb nyt”. Derfor er de digitale invertermotorer og inverterkompressorer i vaskemaskiner og tørretumblere dækket af 20 års garanti. Det gælder kun på produkter, som er solgt fra den 1. juli 2022, og som giver 20 års garanti på dele fra købsdatoen.

PODCAST: SmartThings gjorde mit hus smartere

Et andet nye produkt fra Samsung er fjernbetjeningen SolarCell Remote, der er til de nyeste tv-apparater. Denne oplades ved at blive udsat for lys og radiofrekvenser fra enheder, som f.eks. Wi-Fi-routere.

SmartThings Home Life samler alle SmartThings-tjenester. Dette inkluderer alt fra madlavning, overvågning af luftkvalitet, kæledyrspleje og tøjpleje. Altså sammen i én hub på din smartphone.

Mere til historien

Samsungs The Frame TV kom i 2022 også med Matte Display-teknologien, der forbedrer visningsoplevelsen med reducerede refleksioner, samt giver et mere realistisk billede.

Tænk over dette inden du køber Galaxy Z Flip4

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy Z Flip4 – hør min mening her.

(mere…)
Samsung driller Apple før iPhone 14-lancering

Samsung har gjort det til en tradition, at de inden lanceringen af nye iPhones driller Apple lidt. Se videoen her.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch5 Pro test | bedste smartwatch på Android

TEST: Har du en Android-telefon, er Samsung Galaxy Watch5 Pro det bedste smartwatch, du kan købe.

(mere…)
Xiaomi udvider smarthome-sortimentet til familiens husdyr

To smarthome-produkter til hunde og katte er inden længe klar til danskerne. Familiens firbenede venner kan nu få mad og vand.

(mere…)
I dag folder Samsung sig ud

Vi har haft Samsungs innovative foldbare telefoner et stykke tid. Er op til 17.000 for dyrt? Du kan nu finde dem hos en række forhandlere.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip4 test | en klaptelefon der holder

TEST: Samsungs nye klaptelefon er fed, men har nogle mangler. Læs min test af Samsung Galaxy Z Flip4.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram