Samsung gør SmartThings klar til Matter

Den kommende standard for smarthome-teknologi, Matter, er på trapperne. Nu tester Samsung enheder med Matter på deres SmartThings-platform.

Matter smarthome alliance
SmartThings testes netop nu med Matter(Foto: MereMobil.dk)

Gennembruddet for smarthomes ventes at komme med standarden Matter, men Matter har været udskudt flere gange – dog skulle en lancering nærme sig.

Matter! Derfor skal du kende dette logo når du bygger smarthome

Samsung, som er en af de store spillere på smarthome-markedet, med deres SmartThings, tester nu nye enheder med Matter.

Matter skal være den nye fælles standard for IoT-produkter og er udviklet af The Connectivity Standards Alliance (CSA), der tidligere var kendt som Zigbee Alliance.

Samsung SmartThings har oplyst, at de samarbejder med producenter som Aeotec, Aqara, Eve Systems, Leedarson, Nanoleaf, Netatmo, Sengled, Wemo, WiZ og Yale. Disse producenter laver alt fra pærer, lysafbrydere, kontakt- og bevægelsessensorer, vejrstationer, dørlåse og meget andet. Det skriver Android Central.

Det nye testprogram skulle gøre det muligt for producenterne at teste deres enheder og Matter-integrationen med Samsungs SmartThings hub-kompatible enheder og via SmartThings-appen.

Det inkluderer blandt andet Samsung Galaxy-enheder, Samsung smart-tv og Samsung Family Hub-køleskabe.

Der er store forventninger til Matter, som gerne skulle lanceres senere i år, hvis lanceringen ikke udskydes igen.

Smarthome-standarden Matter er atter forsinket

Matter vil blandt andet understøtte følgende stemmeassistenter og netværksprotokoller: Alexa, Google Assistant, Siri, WiFi, Thread og Bluetooth LE.

Fryseren hos John G er netop blevet forbundet til SmartThings

Mere til historien

Matter skal gøre smarthome mere smarte og brugervenlige, så man ikke skal have et utal af forskellige hubs. Ligesom også funktionen Fast Pair skal det gøres nemmere at koble de mange enheder sammen.

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Vinkøleskab fra Asko snakker med Vivino-app

Drømmer du om et vinkøleskab, som taler sammen med Vivino-appen? Så tjek dette eksklusive vinskab fra Asko.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram