Xiaomi 12T-priser er lækket – billigere end forventet

Xiaomi har endnu ikke præsenteret telefonerne, men allerede nu er priserne på de kommende modeller i Xiaomi 12T-serien lækket – de bliver billigere end forventet.

Xiaomi 12 Pro
Xiaomi 12 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Xiaomi har ikke præsenteret den kommende Xiaomi 12T-serie, men gør det i næste uge. Helt præcist har de inviteret til lanceringsevent tirsdag den 4. oktober 2022 i München.

Xiaomi bekræfter dato for Xiaomi 12T-lancering

Der har allerede været lækket lidt oplysninger om de kommende modeller. Det nyeste er, at de europæiske priser er afsløret. Det skriver GSMArena.

Det er tipsteren Roland Quandt, som afslører dem. Han mener at vide, at Xiaomi 12T vil få en pris på 580 euro for modellen med 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse, mens varianten med 8 GB RAM og 256 GB intern hukommelse vil koste 630 euro.

Topmodellen Xiaomi 12T Pro vil starte på 770 euro for konfigurationen med 8 GB RAM og 256 GB intern hukommelse, mens varianten med 12 GB RAM og 256 GB intern hukommelse vil være prissat til 800 Euro.

I forhold til tidligere lækkede oplysninger, så er de nye priser her billigere.

Det kan derfor være, at Xiaomi går aggressivt ud med skarpe priser.

De tidligere priser, som har været rygtet, har været 650 euro for Xiaomi 12T og 850 euro for Xiaomi 12T Pro. Hvad de danske priser vil blive er uvist.

Derfor er Xiaomi 12 SÅ fed

Holder en af de ovenstående prissætninger, så har Xiaomi prissat de nye modeller langt skarpere end Xiaomi 12 og Xiaomi 12 Pro, som kom i april.

ANMELDELSE: Xiaomi 12 Pro | den svedigste topmodel

Du kan blive klogere på, hvad Xiaomi præsenterer til eventen tirsdag den 4. oktober, samt om det er produkter, som er relevante for det danske marked her på MereMobil.dk. Vi dækker selvfølgelig lanceringen.

Mere til historien

Xiaomi er meget mere end smartphones. Faktisk har de også lanceret en ”kollektion” af enheder til familiens kæledyr.

Xiaomi har stor succes med deres elbil

Den nye elbil SU7 fra Xiaomi har været på det kinesiske marked i én måned og indtager klart førstepladsen.

(mere…)
Xiaomi kommer måske først med Snapdragon 8 Gen 4

KORT NYT: Den næste topmodel fra Xiaomi ventes at være først på markedet med Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 processoren.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Xiaomi 14 Ultra test | Muligvis årets bedste telefonkamera

TEST: Xiaomi 14 Ultra er en stor og kraftfuld smartphone med masser af RAM og lagerplads. Men det er, når du starter kameraet, at du for alvor bliver imponeret.

(mere…)
Min mening om Xiaomi 14

VIDEO: Xiaomi 14 er på papiret en spændende topmodel-smartphone med Leica-kamera. Desværre er den for dyr og ikke så god som konkurrenterne.

(mere…)
Xiaomi 14 test | Fejler på vigtige punkter

TEST: Overvejer du at købe Xiaomi 14, skal du først læse min Xiaomi 14 test, så du er oplyst om fordele og ulemper.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram