Motorola Razr 2022 kan blive forsinket

På trods af en officiel udmelding fra Motorola om at en ny Razr var på vej i 2022, ser det nu ud til at der er forsinkelser.

Motorola Razr 5G
Lanceringen af Motorola Razr 2022 bliver formodentlig forsinket (Foto: MereMobil.dk)

Rygterne har været mange siden starten af året og vi kunne tilbage i maj fortælle at Motorola endelig havde bekræftet en tredje generation af deres foldbare Razr-telefon.

I denne måned forventede vi så samtidig med præsentationen af Motorola Edge X30 Pro/Edge 30 Ultra, at se en ny Razr-telefon. Men vi skal angiveligt væbne os med tålmodighed, hvis vi skal tro seneste udmelding fra GSMArena.

De har kigget på rapporter fra Kina og de antyder, at den nye telefon er forsinket og at der ikke oplysninger om en ny udgivelsesdato.

Kommer med flagskibs-specifikationer

Der er ellers nok at glæde sig til. For hvor de tidligere Razr modeller kom med specifikationer der tydeligt var tiltænkt en mellemklassemobil, har Motorola denne gang haft kig på øverste hylde.

Vi snakker en større opgradering af skærmen, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 SoC, med 8 GB RAM og 256 GB lager, samt en version med 12 GB RAM og 512 GB lager.

Kameradelen vil bestå af en 50 megapixels hovedsensor og en 13 megapixels makro- og ultravidvinkelsensor. Frontkameraet vil være på 32 megapixels og placeret i et ”hole-punch”.

Det her kan vise sig at være et hårdt slag for Motorola og gøre det væsentligt sværere at hamle op med konkurrencen fra Samsung. Samsung har allerede markeret sig positivt i markedet for foldbare telefoner og vil sandsynligvis lancere deres fjerde version af Galaxy Z Flip i august.

Det er desværre alt hvad vi ved indtil videre, men vi følger selvfølgelig udviklingen.

Tæt på Razr (2020)

Mere til historien

Motorola var med fra starten inden for foldbare skærme, da den første foldbare Razr blev fremvist i november 2019. Desværre imponerede den hverken på ydeevne eller kamera. Omkring et år senere blev den så opdateret med en 5G-youtversion, der ligesom originalen heller ikke imponerede voldsomt.

For billig? Tæt på Motorola Moto G53

VIDEO: Du savner en billig basal smartphone, der er god nok til det meste. Du skal se testen af Motorola Moto G53.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Googles foldbare mobil er spottet igen

RYGTE: Google Pixel Fold er spottet igen, hvilket kunne indikere at en lancering er tæt på.

(mere…)
Motorola Rizr kan være fremtidens mobil

Motorola har afsløret koncepttelefonen, Rizr, der har et NYT skærmformat. Måske fremtidens telefon?

(mere…)
OnePlus bekræfter den første foldbare smartphone

Der været mange rygter om den kommende foldbare smartphone fra OnePlus. Nu er den endelig bekræftet.

(mere…)
Motorola Moto G53 test | et pletskud til lavpris?

TEST: Motorola er mestre i value-for-money. Et pletskud til lavpris? Jeg har testet lavpristelefonen Motorola Moto G53. Læs testen før du køber.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram