Motorola Razr 2022 kan blive forsinket

På trods af en officiel udmelding fra Motorola om at en ny Razr var på vej i 2022, ser det nu ud til at der er forsinkelser.

Motorola Razr 5G
Lanceringen af Motorola Razr 2022 bliver formodentlig forsinket (Foto: MereMobil.dk)

Rygterne har været mange siden starten af året og vi kunne tilbage i maj fortælle at Motorola endelig havde bekræftet en tredje generation af deres foldbare Razr-telefon.

I denne måned forventede vi så samtidig med præsentationen af Motorola Edge X30 Pro/Edge 30 Ultra, at se en ny Razr-telefon. Men vi skal angiveligt væbne os med tålmodighed, hvis vi skal tro seneste udmelding fra GSMArena.

De har kigget på rapporter fra Kina og de antyder, at den nye telefon er forsinket og at der ikke oplysninger om en ny udgivelsesdato.

Kommer med flagskibs-specifikationer

Der er ellers nok at glæde sig til. For hvor de tidligere Razr modeller kom med specifikationer der tydeligt var tiltænkt en mellemklassemobil, har Motorola denne gang haft kig på øverste hylde.

Vi snakker en større opgradering af skærmen, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 SoC, med 8 GB RAM og 256 GB lager, samt en version med 12 GB RAM og 512 GB lager.

Kameradelen vil bestå af en 50 megapixels hovedsensor og en 13 megapixels makro- og ultravidvinkelsensor. Frontkameraet vil være på 32 megapixels og placeret i et ”hole-punch”.

Det her kan vise sig at være et hårdt slag for Motorola og gøre det væsentligt sværere at hamle op med konkurrencen fra Samsung. Samsung har allerede markeret sig positivt i markedet for foldbare telefoner og vil sandsynligvis lancere deres fjerde version af Galaxy Z Flip i august.

Det er desværre alt hvad vi ved indtil videre, men vi følger selvfølgelig udviklingen.

Tæt på Razr (2020)

Mere til historien

Motorola var med fra starten inden for foldbare skærme, da den første foldbare Razr blev fremvist i november 2019. Desværre imponerede den hverken på ydeevne eller kamera. Omkring et år senere blev den så opdateret med en 5G-youtversion, der ligesom originalen heller ikke imponerede voldsomt.

Motorola Razr 50 dukket op på Geekbench

KORT NYT: Nye foldbare modeller kan være på vej fra Motorola. Razr 50 er netop spottet på Geekbench.

(mere…)
Her er en solid allround-telefon med mangler

VIDEO: Motorola Edge 50 Pro er en ret solid telefon, der blot mangler store rettelser via softwareopdateringer.

(mere…)
Bose garanterer lydkvaliteten i nyt headset – Moto Buds+

TEST: Lyd fra Bose! Feel the bass! Det lyder lovende og Motorola Moto Buds+ skuffer da heller ikke.

(mere…)
Her er Moto Buds+ med lyd fra Bose

Motorola er klar med et nyt headset, hvor Bose har hjulpet med at finjustere lyden.

(mere…)
Bred opbakning til ny telefon-serie

De vigtigste forhandlerkæder i Danmark bakker op om den nye Moto-serie.

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram