Motorola bekræfter: Motorola Razr 2022 er på vej

BEKRÆFTET: Motorola har bekræftet, at der inden længe kommer en ny generation af den foldbare model Motorola Razr.

Motorola Razr 5G
Motorola Razr 5G var anden generation af Razr i nyere tid (Foto: MereMobil.dk)

Den første Motorola Razr i nyere tid blev lanceret i 2019. Det var en klaptelefon med foldbar skærm. Nu bekræfter Motorola, at den tredje generation af Motorola Razr er på vej.

Ny smartphone til 2.500 kroner – mød Motorola Moto G82 5G

Oplysningerne om telefonen og hvilke specifikationer den kommer med er fortsat sparsomme, men Motorola har bekræftet, at den kommer med den nye Snapdragon 8+ Gen 1 processor.

Det er en brandmanager fra Motorola, som har postet en teaser for den kommende foldbare Razr-telefon på det kinesiske sociale netværk Weibo.


Motorola teaser for de er på vej med en smartphone med den nye Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processor (Kilde: GSMArena)
Motorola teaser for de er på vej med en smartphone med den nye Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processor (Kilde: GSMArena)

Foruden den helt nye Qualcomm processor, så ventes det også kameraet har en 50 megapixels hovedsensor og en 13 megapixels makro- og ultravidvinkelsensor. Frontkameraet vil være på 32 megapixels og placeret i et ”hole-punch”.

Der spekuleres også i, at den kommer i konfigurationer med 8 GB RAM og 256 GB intern hukommelse, samt 12 GB RAM og 512 GB intern hukommelse. Det skriver Mspoweruser.com.

Den kendte lækker Evan Blass mener desuden, at Motorola Razr 2022 vil blive lanceret på det kinesiske marked først. Det vil ske enten i slutningen af juli eller starten af august. Den vil formentlig komme i farverne Quartz Black og Tranquil Blue. Tilgængeligheden på globalt plan er der ingen specifikke informationer om.

Hurtigst med Qualcomm? Motorola rykker på ydelsen

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er noget nyt om den kommende Motorola Razr.

Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Sådan var Razr 5G

Mere til historien

Motorola er eftersigende også på vej med en ny smartphone, som kommer med 200 megapixels kamera.

Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Motorola er klar med fire lavpristelefoner

OVERBLIK: Her er informationer og priser på de nye lavpristelefoner Moto G23, G53, G73 og Moto E13.

(mere…)
Er dette Google Pixel Fold?

En YouTuber har fået hænderne i en fysisk prototype af det, som angiveligt skulle være den kommende Google Pixel Fold. 

(mere…)
Salget af foldbare vil næsten fordobles i år

Forventningerne til foldbare smartphones er stor i 2023. Der kom interessante modeller i 2022 der solgte godt. Analysefirma forventer tæt på en fordobling.

(mere…)
ThinkPhone er ny interessant businesstelefon

ThinkPhone fra Motorola retter sig mod erhvervskunderne - i hvert fald i første omgang. Og det virker som en rigtigt spændende telefon.

(mere…)
Eksklusivt kig på Xiaomis foldbare - en Galaxy Z Fold4-killer

VIDEO: Xiaomi Mix Fold 2 er en værdig konkurrent til Samsung Galaxy Z Fold4. Faktisk er den måske en "killer". Se her mine første indtryk af Mix Fold 2.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram