Motorola på vej med 200 megapixels kamera-telefon

Rygterne svirrer - og har gjort længe - om en kommende Motorola telefon, der har et 200 megapixels kamera.

Motorola Frontier er lækket af Evan Blass (Kilde: Android Authority)
Motorola Frontier er lækket af Evan Blass (Kilde: Android Authority)

Motorola Kina har officielt bekræftet, at en ny 200 megapixels kameratelefon vil blive lanceret i juli. Det er formegentlig den længe rygtede Motorola Frontier, som der allerede florerede rygter om sidste år.

Motorolas næste flagskib får måske med vilde specs

I teaseren for den nye telefon lyder det, at den vil sætte en ny benchmark for billedoplevelsen.

Motorola Frontier: Specifikationer

Baseret på tidligere spekulationer så ventes det, at Motorola benytter Samsungs 200 megapixels ISOCELL HP1-sensor. Den understøtter også 8K-videooptagelse ved 30 fps.

Motorola har også fornylig bekræftet, at de arbejder på en telefon med den nye Snapdragon 8+ Gen 1 processor fra Qualcomm. Det kan altså være samme enhed, der er tale om.

Motorola Frontier rygtes at komme med en kurvet 6,67 tommer pOLED skærm med 144 Hz opdateringshastighed og et 60 megapixels selfiekamera.

Det ventes, at den kommer i konfigurationer med 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse, samt 12 GB RAM og 256 GB intern hukommelse.

Batteriet vil være på 4.500 mAh og understøtte 125 watts opladning, mens den kan lade trådløst med mellem 30 og 50 watt.

Ny smartphone til 2.500 kroner – mød Motorola Moto G82 5G

Motorola teaser for de er på vej med en smartphone med den nye Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processor (Kilde: GSMArena)
Motorola teaser for de er på vej med en smartphone med den nye Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processor (Kilde: GSMArena)

Qualcomm klar med nye Snapdragon 8+ Gen 1

Skal rygterne holde stik, så vil der formentlig være flere hårdnakkede rygter den kommende tid, samt også snart en officiel udmelding fra Motorola.

Det tyder på, at Motorola Frontier i begyndelsen vil blive tilgængelig i Kina. Om resten af verden følger senere, er fortsat uvist. Det skriver Android Authority.

Mere til historien

Motorola er netop nu aktuel med Motorola Edge 30, hvor du virkelig får meget smartphone for pengene. Læs vores test her.

Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV test | genial på sin egen måde

TEST: 10-spors lydstudie, avanceret 4K-video (op til 120 fps) og ekstern mikrofonindgang – ja og så er Xperia 1 IV i øvrigt bare en god telefon.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram