Motorolas næste flagskib får måske med vilde specs

Rygterne svirrer om det næste flagskib fra Motorola. Specifikationerne ventes at være vilde. 200 megapixels kamera og 125 watts opladning, er bare lidt af det.

Motorola Moto G31
Motorola Moto G31 er langt fra en topmodel, men Motorola ventes at være på ven med spændende topmodel-nyheder (Foto: Motorola)

Et nyt flagskib fra Motorola rygtes at have kodenavnet “Frontier” og specifikationerne er vilde.

Indtil videre er der forlydender om et 200 megapixels kamera, 125 watts opladning med kabel og en endnu ikke offentliggjort Qualcomm Snapdragon processor.

Der er en del ligheder med Motorola Edge X30, som var den første smartphone, der blev lanceret med den nye Qualcomm processor.

Dermed virker det til, at Motorola for alvor “stepper op”. De har indtil nu virkelig været stærke på low-end og midrange modellerne, men siden Motorola Edge+ i 2020, så har det været begrænset med topmodellerne.

Motorola Edge X30 kommer globalt som Edge 30 Pro

Det er den tyske hjemmeside TechnikNews, som fortæller, at Motorola er i gang med deres næste flagskib. 

Kameraer fra Samsung og Sony

Kameraet med de 200 megapixels skulle være en sensor fra Samsung. Kameraet på bagsiden får en 50 megapixels ultra-vidvinkel og 12 megapixels telephoto sensor fra Sony.

Frontkameraet har den samme 60 megapixels sensor, som Motorola Edge X30.

Motorola Edge X30 er officiel – først med Snapdragon 8 Gen 1

Der er ingen oplysninger om, hvor mange mAh batteriet ventes at være på. Men det understøtter 125 watts opladning via kabel og 50 watt trådløs opladning. Dette er som OnePlus 9 Pro. 

Skærmen er formentlig 6,67 tommer Full HD+ og OLED skærm med 144 Hz opdateringshastighed.

Processoren er en Snapdragon SM8475, der endnu ikke er afsløret for offentligheden. Det ventes, at være en efterfølger til Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 processoren, som først blev afsløret i december 2021. Den vil formentlig få navnet Snapdragon 8 Gen 1 Plus. Det skriver Android Authority.

Motorola-telefonen kommer formentlig med 8 GB eller 12 GB RAM og 128 GB og 256 GB intern hukommelse.

Telefonen ventes, at komme med Android 12 fra salgsæsken.

Hvornår denne telefon vil komme på markedet, hvis rygterne taler sandt. Det er uvist. Men spændende lyder det. 

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt.

Mere til historien

Motorola arbejder også, ifølge rygtebørsen, på en ny foldbar Motorola Razr.

Behøver du en topmodel? Test af Motorola Edge 30 Fusion

VIDEO: Motorola Edge 30 Fusion er en billig telefon, der kan gøre det ud for en topmodel. Se testen her inden du køber Edge 30 Fusion.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Motorola Edge 30 Neo test | Lille telefon til en lille pris

TEST: Alting bliver dyrere, men du kan spare på telefonbudgettet med Motorolas nye Edge 30 Neo til cirka 2.500 kroner. Neo er et godt køb.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram