Motorola Edge X30 kommer globalt som Edge 30 Pro

Motorola har tidligere præsenteret Edge X30, som den første telefon med Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 processoren. I resten af verden vil den hedde Edge 30 Pro.

Motorola Moto X30 (Kilde: Motorola / GSMArena.com)
Motorola Moto X30 vil angiveligt få navnet Motorola Edge 30 Pro, når den lanceres globalt (Kilde: Motorola / GSMArena.com)

I december 2021 præsenterede Motorola deres Motorola Edge X30, som dog i skrivende stund kun er tilgængelig på det kinesiske marked. Det var den første smartphone, der blev præsenteret med Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 processoren.

Motorola Edge X30 er officiel – først med Snapdragon 8 Gen 1

Det ventes, at den inden længe vil komme på globalt plan. Modelnummeret er XT2201-1 sammenlignet med X30’s XT2201-2. Tallet efter indikerer typisk regionale versioner af samme telefoner. Det skriver GSMArena. Dog formentlig under et andet navn.

Bevismaterialet skulle angiveligt være nogle papirer, som er spottet ved NBTC certificeringen, hvor navnet ”Motorola Edge 30 Pro” står i stedet for Edge X30. Det skriver Mysmartprice.

Der er ingen forlydender om, hvornår Edge 30 Pro vil blive præsenteret og ej heller omkring tilgængelighed og pris for det danske marked. 

Motorola Moto G200 kan sende konkurrenterne til tælling

Det bliver spændende at følge dette, da det for alvor er en topmodel fra Motorola. Sikkert er det i hvert fald, at MereMobil.dk nok skal opdatere dig, når der er nyt.

Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Mere til historien

Foruden Edge 30 Pro så rygtes det også, at Motorola arbejder på en ny foldbar Razr-telefon.

Motorola Razr 2022 er på vej

Rygterne svirrer om en snarlig lancering af Motorola Razr 2022 i vores markedområde.

(mere…)
OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
…er bare et godt køb

EP116: Du får topmodelydelse, godt kamera og megahurtig opladning. Motorola Edge 30 Ultra leverer, hvad du forventer – og overrasker.

(mere…)
Superlavprismobil fokuserer på skærm og lyd

Motorola Moto E22i er en superbillig telefon, der trods den lave pris, kan vise sig at være interessant.

(mere…)
Nyt om Xiaomis kommende 200 megapixels telefon

Xiaomi 12T Pro kommer med 200 megapixels kamera og mange andre nyheder. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
Motorola Edge 30 Ultra test | Gennemført på næsten alle punkter

TEST: Rimelig pris for et godt produkt, som på kamera, opladning og design tiltaler mig. Læs testen af Motorola Edge 30 Ultra her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram