Motorola Edge X30 er officiel – først med Snapdragon 8 Gen 1

0

Helt som forudsagt er den nye Motorola Edge X30 præsenteret med Qualcomms nyeste processor. Læs mere om telefonen her.

Motorola Moto X30 (Kilde: Motorola / GSMArena.com)
Motorola Moto X30 (Kilde: Motorola / GSMArena.com)

Qualcomm præsenterede i sidste uge deres nyeste processor, som har fået navnet Snapdragon 8 Gen 1. Nu er den første smartphone med processoren præsenteret. Det er Motorola Edge X30.

Telefonen er præsenteret i to versioner, hvor den ene er Edge X30 Special Edition og den “almindelige” Edge X30. Du kan blive klogere på forskellene på de to forskellige modeller herunder. Det skriver GSMArena.

Du kan læse mere om de første benchmark-målinger af Snapdragon 8 her.

Motorola Moto X30 og Motorola Moto X30 Special Edition

Motorola Moto X30 (Kilde: Motorola / GSMArena.com)
Motorola Moto X30 (Kilde: Motorola / GSMArena.com)

Motorola Moto X30 kommer med en 6,7 tommer OLED-skærm med en FHD+ opløsning og opdateringshastighed på 144 Hz. Frontkameraet er på 60 megapixels og gemmer sig i et ”punch hole” på fronten.

Edge X30 Special Edition kommer med det samme frontkamera, men dette er under skærmen og altså ikke i punch hole, som tilfældet er på den anden variant.

På bagsiden finder vi et 50 megapixels hovedkamera med OmniVisions OV50A 1/1.55-tommer sensor med optisk stabilisator. Derudover er der en 50 megapixels ISOCELL S5KGM1 ultravidvinkel sensor og en 2 megapixels dybdesensor. Du kan optage video i op til 8K.

Edge X30 har et batteri på 5.000 mAh og understøtter 68 watts hurtigopladning. Desuden har den Android 12 fra salgsæsken.

Mobilen har LRDDR5 RAM og UFS 3.1 hukommelse. Telefonen kommer i to forskellige konfigurationer, hvor den ene er med 8 GB RAM og 256 GB intern hukommelse, mens den anden kommer med 12 GB RAM og 256 GB intern hukommelse.

GSMArena skriver desuden, at Motorola har opnået en score på 1.061.361 i AnTuTu benchmark, hvilket er ret vildt.

Edge X30 kommer i farverne Phantom Black og Glacier Blue. 

Motorola Moto G200 kan sende konkurrenterne til tælling

Den nye telefon kommer til salg den 15. december på det kinesiske marked. Der er i skrivende stund ingen forlydender om en dansk lancering. Ligesom det også er uvist om, Motorola Moto S30 kommer til Danmark.

Motorola Moto X30 (Kilde: Motorola / GSMArena.com)
Motorola Moto X30 er testet i AnTuTu med Snapdragon 8 Gen 1 processoren fra Qualcomm (Kilde: Motorola / GSMArena.com)

Mere til historien

Foruden de to modeller af Edge X30, så præsenterede Motorola også en ny Motorola Moto S30, der kommer med Snapdragon 888+ processoren fra Qualcomm. Derudover har den en 6,8 tommer LCD-skærm med FHD+ opløsning og understøtter op til 144 Hz i opdateringshastighed på skærmen. Kameraet byder på 108 megapixels hovedsensor, samt 13 megapixels ultravidvinkel og 2 megapixels dybde sensor. Batteri på 5.000 mAh og 33 watts opløsning. Den kommer med Android 11 fra salgsæsken.

Læs også:
Motorola klar med revolutionerende oplader

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer