Motorola arbejder på en ny foldbar Razr

0

Der er fart på markedet for foldbare telefoner og Motorola arbejder nu på en efterfølger til deres foldbare Razr model fra 2019.

Sådan ser billedet fra Weibo ud

Motorola var med fra starten inden for foldbare skærme, da den foldbare Razr blev fremvist i november 2019. Desværre imponerede den hverken på ydeevne eller kamera.

Omkring et år senere blev den så opdateret med en 5G version, der ligesom originalen heller ikke imponerede voldsomt.

Men Motorola har ikke opgivet. Og ifølge GSMArena har en leder fra Lenovo, der ejer Motorola, på det sociale medie Weibo skrevet at der arbejdes på en ny model. Han lover, at den næste Razr får bedre ydeevne, en forbedret brugerflade og et pænere design.

Desværre for resten af verden ser det ud til, at den nye Razr kun vil blive lanceret på det kinesiske marked, til at starte med. Dette giver god mening, da salget af foldbare telefoner i Kina bare flyver afsted og Motorola naturligvis gerne vil tjene penge.

Man forventer dog også en international lancering på et senere tidspunkt.

Det er desværre alt hvad vi ved indtil videre, men vi følger selvfølgelig udviklingen.

Herunder kan du se vores første kig på Razr 5G.

Mere til historien

Vi skal helt tilbage til 2004 for at finde den første Motorola Razr model. En telefon lavet af lækre materialer og med et kamera på 1,3 megapixels. Motorola solgte hele 130 millioner styks af modellen, hvilket gør det til en af de bedst sælgende telefoner nogensinde.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer