Motorola arbejder på en ny foldbar Razr

Der er fart på markedet for foldbare telefoner og Motorola arbejder nu på en efterfølger til deres foldbare Razr model fra 2019.

Sådan ser billedet fra Weibo ud

Motorola var med fra starten inden for foldbare skærme, da den foldbare Razr blev fremvist i november 2019. Desværre imponerede den hverken på ydeevne eller kamera.

Omkring et år senere blev den så opdateret med en 5G version, der ligesom originalen heller ikke imponerede voldsomt.

Men Motorola har ikke opgivet. Og ifølge GSMArena har en leder fra Lenovo, der ejer Motorola, på det sociale medie Weibo skrevet at der arbejdes på en ny model. Han lover, at den næste Razr får bedre ydeevne, en forbedret brugerflade og et pænere design.

Desværre for resten af verden ser det ud til, at den nye Razr kun vil blive lanceret på det kinesiske marked, til at starte med. Dette giver god mening, da salget af foldbare telefoner i Kina bare flyver afsted og Motorola naturligvis gerne vil tjene penge.

Man forventer dog også en international lancering på et senere tidspunkt.

Det er desværre alt hvad vi ved indtil videre, men vi følger selvfølgelig udviklingen.

Herunder kan du se vores første kig på Razr 5G.

Mere til historien

Vi skal helt tilbage til 2004 for at finde den første Motorola Razr model. En telefon lavet af lækre materialer og med et kamera på 1,3 megapixels. Motorola solgte hele 130 millioner styks af modellen, hvilket gør det til en af de bedst sælgende telefoner nogensinde.

Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Motorola er klar med fire lavpristelefoner

OVERBLIK: Her er informationer og priser på de nye lavpristelefoner Moto G23, G53, G73 og Moto E13.

(mere…)
Er dette Google Pixel Fold?

En YouTuber har fået hænderne i en fysisk prototype af det, som angiveligt skulle være den kommende Google Pixel Fold. 

(mere…)
Salget af foldbare vil næsten fordobles i år

Forventningerne til foldbare smartphones er stor i 2023. Der kom interessante modeller i 2022 der solgte godt. Analysefirma forventer tæt på en fordobling.

(mere…)
ThinkPhone er ny interessant businesstelefon

ThinkPhone fra Motorola retter sig mod erhvervskunderne - i hvert fald i første omgang. Og det virker som en rigtigt spændende telefon.

(mere…)
Eksklusivt kig på Xiaomis foldbare - en Galaxy Z Fold4-killer

VIDEO: Xiaomi Mix Fold 2 er en værdig konkurrent til Samsung Galaxy Z Fold4. Faktisk er den måske en "killer". Se her mine første indtryk af Mix Fold 2.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram