Motorola RAZR 5G – mit første kig

3

VIDEO: Jeg har haft fingrende i Motorola Razr 5G. Se her mine første indtryk af Motorolas fede, men ret dyre, klaptelefon Razr 5G.

Videoen præsenteres i samarbejde med Samlino.dk, en gratis sammenligningstjeneste som giver dig mulighed for at sammenligne teleudbydere og spare penge på mobilabonnementer%%%%internet på adressen%%%% på 1 minut.

Motorola Razr 5G, den opdaterede udgave af klaptelefonen Razr fra slutningen af 2019, kommer nu til Danmark. Som den første journalist i Danmark har jeg fået lov til at se nærmere på klaptelefonen forud for min kommende anmeldelse af Razr 5G og forud for salgsstarten.

I forhold til 2019-versionen, der for alvor aldrig kom ud at flyve, er der mange forbedringer. Noget af det vigtigste er nok, at Motorola Razr 5G har mere RAM og er klar til 5G-nettet.

Den nye Razr 5G har desuden plads til et fysisk SIM-kort, så du ikke skal nøjes med eSIM. 2019-Razr var en e-SIM-only telefon, der betød, at hvis ikke dit teleselskab havde eSIM-mulighed, kunne du ikke bruge telefonen, men det er altså ændret i 2020-udgaven.

Razr 5G er en designtelefon, men det er også en telefon, som præsenterer det ypperste, der kan præsteres inden for foldbar skærmteknologi.

På Razr 2019 var der et tydeligt bump i midten ved samlingen. Det mærkedes tydeligt, når man scrollede i menuer eller på en website. Dette bump er kraftigt reduceret i den nye og skærmen føles heller ikke så plastikagtig som på forgængeren.

En anden gevinst er muligheden for at betjene Razr 5G uden at åbne klapperne og folde skærmen ud. Forsideskærmen på 2,7 tommer er lige præcis stor nok til, at du kan læse beskeder, foretage opkald og se andre basale ting. I modsætningen til den meget lille 1,1 tommer skærm på Samsung Galaxy Z Flip, er Motorola kraftigt foran. Forsideskærmen giver rent faktisk rigtig god mening.

Jeg ser frem til at bruge flere timer sammen med Motorola Razr 5G, når mit testkit lander. Men indtil da må du nøjes med min første-indtryk-video, hvor du kommer tæt på den udvendige skærm såvel som den store foldbare 6,2 tommer skærm, der er baseret på OLED-skærmteknologi.

Vil du vide mere, kan du i denne artikel, læse mere om Razr 5G og se specifikationerne.

Motorola Razr 5G koster 10.999 kroner i Danmark uden abonnement. Du kan læse mere om salgsstarten i Danmark her.

Mere til historien

5G-modulet i Motorola Razr 2020 er NR Sub-6 men den understøtter naturligvis alle de bagudrettede netværksteknologier som 4G. Du behøver derfor ikke et 5G-abonnement for at kunne bruge Razr 5G

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer