Astralis har købt majoriteten i Pixel.tv

Astralis ønsker at blive en endnu større del af gaming- og underholdningsbranchen og opkøbt aktiemajoriteten i Pixel.tv

Astralis har opkøbt aktiemajoriteten i Pixel.tv
Astralis har opkøbt aktiemajoriteten i Pixel.tv

Pixel.tv med Thomas Bense i spidsen har i årevis haft en stærk position på markedet, når det kom til gaming, gadgets, gear og film.

Pixel.tv er også Danmarks første internet TV-station. Det har Astralis set og har nu købt aktiemajoriteten. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Det vil dog ikke betyde noget i det daglige, da ledelsen fortsætter uændret med Thomas Bense som direktør.

-”Pixel.tv var den første danske internetbaserede tv-platform og gennem de seneste ti år har CEO og grundlægger Thomas Bense opbygget en stærk position i det danske spil- og underholdningsmiljø. Opkøbet er et strategisk træk, der vil understøtte vores brand og aktiviteter, mens vi markant styrker vores digitale produktion, tilstedeværelse og rækkevidde for at ramme en endnu større del af det hurtigt voksende publikum inden for gaming og underholdning, forklarer Anders Hørsholt, der er administrerende direktør i Astralis. 

Astralis forsøger for alvor at få gjort noget ved hele gaming-universet. Senest med introduktionen af Astralis Nexus. Både Astralis Nexus og Pixel.tv skal være et sted og en platform, som favner alle typer gamere. 

Hvad Astralis har betalt for at købe sig ind i Pixel.tv er ikke oplyst.

3 klar i nyt gaming-partnerskab med Astralis Nexus

Esport er ikke længere en niche

-”I dag er esport ikke længere en lille niche og gaming er blevet den mest kulturelt definerede fritidsaktivitet blandt unge mennesker. Pixel.tv sidder i en unik situation som en af ​​markedets første seriøse aktører, uden dog at have lykkedes med at indløse sit potentiale. Det potentiale vil vi med vores stærke operationelle og kommercielle maskine kunne hjælpe dem med at indløse, så Pixel.tv kan levere meget mere af det indhold, deres seere elsker – til mange flere. Vores ambition er at gøre Pixel.tv til Danmarks største gaming-platform. En kilde til fantastisk underholdning på tværs af alle kanaler der kommer til at give en masse ekstremt talentfulde content creators en platform, hvor de kan vokse sig endnu større,” siger Jakob Lund Kristensen, som er grundlægger og CRO i Astralis.

 Thomas Bense og Pixel.tv er også spændt på det nye samarbejde.

-”Jeg glæder mig virkelig meget til at arbejde sammen med Astralis-organisationen. Deres visioner og villighed til at investere i fremtiden kombineret med vores knowhow og position giver os en unik mulighed for at udvikle Pixel.tv og udnytte det voksende potentiale i gaming. Vi har masser at nå og opnå i det danske marked og Astralis’ position internationalt skal være med til, at få Pixel.tv ud over landets grænser,” lyder det fra Thomas Bense, som er direktør i Pixel.tv. 

Nintendo klar med Wii-Sports afløser 

Det er desuden planen, at Astralis’ position på internationalt plan skal være med til at få Pixel.tv ud over landets grænser. Produktion og broadcast vil fortsætte fra Pixel.tv’s egne studer, men der vil også blive produceret og sendt fra Astralis Nexus.

Mere til historien

Foruden Pixel.tv har Thomas Bense også en fortid som dansk tv-vært, beatboxer og TV-producer. Han har tidligere været vært på TV 2’s ungdomsprogram PULS, samt også været tilknyttet TV 2’s Go’ morgen Danmark, som spilekspert. 

Læs også:
PlayStation 5 er fortsat svær at skaffe

Nintendo Switch 2 udskydes

Først forlød det, at Nintendo ville lancere en ny generation af den populære Switch-konsol i år, men måske er den udskudt

(mere…)
Nintendo Switch sælger fortsat godt

Det er verdens tredje mest solgte konsol, men salgstallene stiger fortsat. Måske den vil gå helt til tops inden længe?

(mere…)
Nintendo Switch 2 ventes lanceret i 2024

Rygterne har længe svirret om den kommende Nintendo Switch 2, der ventes lanceret senere på året. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
PlayStation 5 har kronede dage – runder milepæl

Salgstallene for PlayStation 5 går godt og salget i november var det bedste nogensinde. Det samlede salg har rundet en kæmpe milepæl.

(mere…)
E3 spilmessen er nu lukket og slukket

Efter coronapandemien lykkedes det aldrig spilmessen E3 at komme tilbage. Nu er det helt slut.

(mere…)
Google taber Fortnite retssag

Google tabte med et brag til Epic Games, men Fortnite er ikke på vej tilbage i Google Play.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram