PlayStation 5 er fortsat svær at skaffe

Sony har fremlagt deres seneste kvartalsregnskab, samt de nyeste salgsstal for PlayStation 5, som Sony fortsat har problemer med at levere.

PlayStation 5 (Foto: Sony)
PlayStation 5 er fortsat svær at få fingre i, dog er den solgt i 17,3 millioner eksemplarer totalt set (Foto: Sony)

Det er tiden for fremlæggelse af kvartalsregnskaberne og Sony har også netop fremlagt deres.

I forbindelse med fremlæggelsen af regnskabet for kvartalet, der sluttede den 31. december 2021, så kom det frem, at Sony solgte 3,9 millioner PlayStation 5 konsoller i det kvartal. Samlet er der nu solgt 17,3 millioner PlayStation 5 konsoller.

GUIDE: 10 grunde til at vælge Nintendo Switch fremfor PlayStation 5

På samme tid havde PlayStation 4 solgt 20,2 millioner enheder.

PlayStation 5 har været rigtig svær at få fingre i og coronakrisen samt de manglende chips, har helt sikkert ikke gjort tingene nemmere.

Forsyningsproblemerne har også betydet, at Sony har nedjusteret deres forventninger til salget af PlayStation 5. I stedet for 22,6 millioner solgte enheder ved udgangen af marts 2022, så hedder målet i stedet 19,3 millioner eksemplarer. Det skriver Android Central.

Sony har fortsat høje forventninger til salget af spil, hvor der i marts 2022 både kommer Guerrilla Gamesø Horizon Forbidden West og Gran Turismo 7 fra Polyphony Digital.

Nintendo Switch er den hurtigst sælgende konsol

Derudover er planen, at lave flere PlayStation-opkøb i fremtiden har Jim Ryan, CEO i Sony Interactive Entertainment, udtalt.

Eftersom PlayStation 5 er svær at få fingre i, så afspejles det også på prisen. Der er derfor de vejledende priser, som er 4.199 kroner for udgaven med fysisk diskdrev og 3.399 kroner for den med digitalt drev, men mange ender med overpris, da det jo ligesom alt andet er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel.

Mere til historien

Sony kunne også rapportere om en omsætning på 7,1 milliarder dollars i omsætning på spil- og netværkstjenester, dette var et fald fra 7,7 milliarder dollars i forhold til samme kvartal 2020.

Epos klar med gaming-pakke i limited edition

KORT NYT: Er du gamer og mangler et headset? Så er denne særlige pakke fra Epos noget du skal se nærmere på.

(mere…)
Sony har fortsat leveringsproblemer med PS5

Salget af PlayStation 5 er et stykke fra, hvordan forgængeren PlayStation 4 solgte. Sony giver leveringsproblemerne skylden.

(mere…)
FIFA-spillet skifter navn

BEKRÆFTET: Fodboldspillet får nyt navn, bekræfter EA Games.

(mere…)
Nu kan du spille Fortnite på iPhone og iPad igen

Microsoft giver Fortnite-fans muligheden for at spille Fortnite på deres Apple-enheder.

 

(mere…)
EPOS H3PRO Hybrid kommer nu i nye farver

Gaming-headsettet med de mange anvendelsesmuligheder og gode lyd, kommer nu i to nye farver.

(mere…)
Sonic er tilbage i fire klassiske spil til sommer

Sommeren byder på et gensyn med lille ikoniske Sonic, når der i juni lanceres Sonics Origins til spilkonsoller og PC.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram