PlayStation 5 er fortsat svær at skaffe

Sony har fremlagt deres seneste kvartalsregnskab, samt de nyeste salgsstal for PlayStation 5, som Sony fortsat har problemer med at levere.

PlayStation 5 (Foto: Sony)
PlayStation 5 er fortsat svær at få fingre i, dog er den solgt i 17,3 millioner eksemplarer totalt set (Foto: Sony)

Det er tiden for fremlæggelse af kvartalsregnskaberne og Sony har også netop fremlagt deres.

I forbindelse med fremlæggelsen af regnskabet for kvartalet, der sluttede den 31. december 2021, så kom det frem, at Sony solgte 3,9 millioner PlayStation 5 konsoller i det kvartal. Samlet er der nu solgt 17,3 millioner PlayStation 5 konsoller.

GUIDE: 10 grunde til at vælge Nintendo Switch fremfor PlayStation 5

På samme tid havde PlayStation 4 solgt 20,2 millioner enheder.

PlayStation 5 har været rigtig svær at få fingre i og coronakrisen samt de manglende chips, har helt sikkert ikke gjort tingene nemmere.

Forsyningsproblemerne har også betydet, at Sony har nedjusteret deres forventninger til salget af PlayStation 5. I stedet for 22,6 millioner solgte enheder ved udgangen af marts 2022, så hedder målet i stedet 19,3 millioner eksemplarer. Det skriver Android Central.

Sony har fortsat høje forventninger til salget af spil, hvor der i marts 2022 både kommer Guerrilla Gamesø Horizon Forbidden West og Gran Turismo 7 fra Polyphony Digital.

Nintendo Switch er den hurtigst sælgende konsol

Derudover er planen, at lave flere PlayStation-opkøb i fremtiden har Jim Ryan, CEO i Sony Interactive Entertainment, udtalt.

Eftersom PlayStation 5 er svær at få fingre i, så afspejles det også på prisen. Der er derfor de vejledende priser, som er 4.199 kroner for udgaven med fysisk diskdrev og 3.399 kroner for den med digitalt drev, men mange ender med overpris, da det jo ligesom alt andet er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel.

SE OGSÅ: Se prisen på PlayStation 5 hos Telia %%%%

Mere til historien

Sony kunne også rapportere om en omsætning på 7,1 milliarder dollars i omsætning på spil- og netværkstjenester, dette var et fald fra 7,7 milliarder dollars i forhold til samme kvartal 2020.

Videoer af Grand Theft Auto 6 er lækket

Fans af det populære GTA-spil kan glæde sig. Det tyder på, at GTA 6 er på trapperne. Vidoer er lækket.

(mere…)
Tekken 8 kommer til PlayStation 5

Sony har netop afholdt PlayStation State of Play, hvor de fremviste kommende store spiltitler, der kommer til PlayStation. Tekken 8 er en af dem.

(mere…)
Nyt fodboldunivers klar på Roblox

Den populære spilplatform Roblox kan byde velkommen til et nyt fodboldspil, som ”stiller skarpt på klimaudfordringerne i Amazonas”.

(mere…)
Sega retro-konsol lanceres i oktober

Sony har tidligere sendt en retro-konsol på markedet og nu er turen kommet til Sega, der til oktober er klar med Sega Mega Drive 2.

(mere…)
Designet på Asus ROG Phone 6D Ultimate afsløret

Flere gamertelefoner på vej fra Asus i nær fremtid. Designet er nu afsløret.

(mere…)
Sony på vej med afdeling for mobilspil

En ny afdeling er på vej hos Sony, da de har købt Savage Game Studios. Dermed vil de starte afdelingen PlayStation Studios Mobile Division.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram