10 grunde til at vælge Nintendo Switch fremfor PlayStation 5

GUIDE: Rå gamingkræfter er ikke altid alt. Her er 10 grunde til at vælge den mindre Nindento Switch over en stor PlayStation 5.

Nintendo Switch vs PlayStation 5
Der er mange grunde til at købe en Nintendo Switch fremfor PlayStation 5. En af grundene er prisen (Foto: MereMobil.dk)

Græsset er ofte grønnere på den anden side og selvom vi her i huset har både Xbox og PlayStation, kan det godt være svært ikke at kigge i Nintendos retning.

Kigger man rå specifikationer, er der jo ikke meget der taler for en Switch til stuealteret, men kunne der være andre ting, som spiller ind?

Jeg har lavet en liste med 10 bud på, hvorfor Nintendo Switch er det bedste valg.

Du skal naturligvis huske at købe spil til Nintendo Switch. Ellers er der ikke meget glæde af den.

10 grunde til at købe Nintendo Switch

  1. Ikke stationær: Første og mest indlysende bud, må være at Switch ikke nødvendigvis behøver at være tilsluttet et TV og en stikkontakt. Du kan tage den med på farten og ungerne kan bruge den på bagsædet af bilen. Eller er yndlingsskærmen optaget, kan du bare spille på den indbyggede syv tommer store OLED-skærm.
  2. Størrelsen: På grund af størrelsen er PlayStation 5 ikke let at gemme af vejen og efter min mening ikke just køn at se på. Switch derimod er meget mindre og mere diskret at have stående fremme.
  3. Lagerplads: SSD-lagerpladsen i en PlayStation 5 er lynhurtig, men med størrelsen de nye spil kræver løber man også hurtigt tør for plads. På Nintendo Switch fylder spillene langt mindre og skulle du alligevel løbe tør for plads, er det bare at smide et SD-kort i. Der kan tilføjes helt op til 2 terabytes.
  4. Eksklusive spiltitler: Både Microsoft og Sony har eksklusive titler på deres konsoller, men Nintendo har blandt andet karismatiske figurer som Mario og Zelda i stalden. Spil som The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Super Mario Kart 8 Deluxe og Super Mario Odyssey findes kun på Nintendo Switch.
  5. Mere alsidig controller: På Nintendo Switch kan du bruge dine Joy-Cons påsat skærmen, sætte dem på et Grip accessory eller spille to spillere med en Joy-Con hver. Endelig kan man også investere i en pro-controller.
  6. Billigere at spille online: Alting koster og vil du spille online skal du på PlayStation investere i et PlayStation Plus abonnement til 450 kroner om året. Hos Nintendo slipper du med 150 kroner for et lignende abonnement.
  7. Mere social: Switch understøtter at flere konsoller kan spille sammen lokalt. Dine venner kan for eksempel tage deres Switch med over til dig, så I alle sammen kan spille Mario Kart mod hinanden på hver sin skærm.
  8. Bedre batteritid på controlleren: PlayStation 5 controlleren holder maksimalt strøm i 10 timer. Nintendos Joy-Cons løber først tør efter 20 timer.  
  9. Billigere: Med en pris på 3.199 kroner for nyeste version af Nintendo Switch med OLED-skærm, er den betydeligt billigere end PlayStation 5.
  10. Den kan faktisk købes: Og sidst men ikke mindst er der lige den hage, at PlayStation 5 er meget svær at opstøve. Nintendo Switch kan du uden problemer købe når det passer dig.

LÆS OGSÅ: Gamermobil? Sony Xperia 1 III er fed til spil

Aktuelle priser på Nintendo Switch OLED

Herunder kan du se dagspriserne på OLED-versionen af Nintendo Switch.

Vi henter priserne. Vent venligst ⏳

Indlæses priserne ikke?
Klik her for at ændre dit samtykke

Vælg "Accepter alle", klik på "Gem og luk" og genindlæs siden, hvis der fortsat intet sker.

Commodore 64, Amiga 500… Hvor er spillene i dag?

Mere til historien.

Er du til podcast kan du her høre John G snakke med spilekspert Thomas Bense om, hvorfor du godt kan vente med at købe PlayStation 5.

GTA-trilogien kommer til Netflix i december

I december kan Netflix-kunderne gratis spille klassiske GTA-titler.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
PlayStation Portal er kun til spilstreaming

Snart kan du få PlayStation Portal, der går all-in på streaming af spil.

(mere…)
Sådan gør du din Facebook-konto mere sikker

GUIDE: Læs her hvordan du aktiverer totrinsbekræftelse på Facebook, så din Facebook-konto bliver mere sikker.

(mere…)
Hvilken iPad skal jeg vælge? (2023-guide)

STOR GUIDE: Den bedste iPad i 2023 er den iPad, der passer til dine behov. Vi guider dig til, hvilken iPad du skal vælge netop nu.

(mere…)
Underlig begrænsning på PlayStation 5 Slim

En X-bruger har observeret at disk-drevet på den nye PlayStation 5 Slim, bliver afregistreret ved nulstilling.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram