Sony Xperia 1 III er oplagt til gaming

0

GAMERMOBIL? Sonys nyeste flagskib har rettet sigtekornet mod gaming-segmentet. Læs om gaming på Xperia 1 III her.

Sony Xperia 1 III gaming
Sony Xperia 1 III har ingen spilknapper på kanterne og kan derfor være et godt valg til den som elsker mobilspil, men som også vil have en god smartphone uden for meget staffage (Foto: MereMobil.dk)

Vi ser flere og flere telefoner med speciale i gaming, men kunne Sonys Xperia 1 III være et bedre valg for forbrugeren, som ønsker en mere anonym telefon, hvor der ikke er spilknapper på kanter og i hjørner eller staffage som lys på bagsiden, der råber ”jeg er en spilmobil” til opgivelserne?

Ser vi på Qualcomm Snapdragon 888 processoren, de 12 GB RAM og 256 GB lagerplads med understøttelse af microSD-kort, er det i hvert fald ikke hastighed og plads, at du kommer til at mangle på denne mobil.

Det visuelle er jo en stor del af spil og det kan opleves gennem en 6,5 tommer stor OLED-skærm i 21:9 format med 4K-opløsning og op til 120 Hz opdateringshastighed. Så billedet er helt klart, når der skal plaffes fjender ned i Call Of Duty: Mobile.

Scanner overfladen 240 gange i sekundet

Sony Xperia 1 III gaming
Sony Xperia 1 III har en særlig equalizer, der kun er tilgængelig i gaming-mode (Foto: MereMobil.dk)

Det stopper ikke her. Sony har hvad de kalder 240 Hz Motion Blur Reduction. En teknologi der scanner skærmens touchoverflade 240 gange i sekundet og hjælper til at opfatte din berøring i samme øjeblik den sker.

I en helt anden retning har du også mulighed for at blokere tryk i de to nederste hjørner af skærmen. Således fejltryk undgås i kampens hede.

Et andet vigtigt element er lyden, der håndteres af to frontvendte højtalere. Og for at du får den helt rigtige lyd, er der en særlig equalizer til brug i spil. Man kan på den måde, ifølge Sony, for eksempel skrue op for de lave frekvenser og gøre lyden af fodtrin mere tydelig.

Se dit fede kill igen og igen

Når du så har vundet dit første game og skal vise hvor god du er, kan du selvfølgelig tage et screenshot.

Du kan også benytte dig af den nye feature R.T.-registrering (Rewind time record), der hele tiden optager de sidste 30 sekunder af dit spil.

Så kan du altid gå tilbage og nyde dit vindende headshot eller fantastiske overhaling lige før målstregen.

LÆS OGSÅ: Sony har gjort noget for musikken på Xperia 1 III

Brug en ekstern controller

Hører du til dem, som ikke bryder sig om styring via en skærm, har du stadig muligheden for at tilslutte Sonys egen DUALSHOCK 4 controller. Det er dog ikke alle spil der understøtter denne.

Er du til telefon-gaming på den helt store klinge, men stadig gerne vil have en af markedets bedste kameraoplevelser og lidt mindre støj rent designmæssigt, er Xperia 1 III et rigtigt godt bud. Kræfterne og den visuelle oplevelse er der i hvert fald nok af.

Sony Xperia 1 III er også en ret fed ”almindelig” smartphone. Du kan læse vores store anmeldelse af Xperia 1 III her samt høre anmeldelsen herunder.

LÆS OGSÅ: Sådan opleves kameraet i Sony Xperia 1 III

Hør John G’s episode om Sony Xperia 1 III

Mere til historien

Du kan med Sonys Remote Play spille dine PlayStation-spil direkte på din telefon, tablet eller computer. Det virker desværre kun på dit hjemmenetværk.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer