Nintendo Switch er den hurtigst sælgende konsol

Der er nu solgt over 100 mio, konsoller, hvilket gør Nintendo Switch til den konsol, som hurtigst har nået milepælen. Det er Nintendos bedst sælgende konsol.

Nintendo Switch
Nintendo Switch har nu solgt over 100 millioner enheder (Foto: Alvaro Reyes)

Nintendo Switch har netop rundet over 100 millioner solgte eksemplarer. Helt præcis er der solgt 103,54 millioner enheder. Det oplyste selskabet ved fremlæggelsen af deres seneste kvartalsregnskab. Salget af enhederne er sket siden 2017. Det skriver CNET.

Nintendo Switch havde stor fremgang i 2020

Det betyder også, at det er den hurtigst sælgende konsol i historien. Altså det er den konsol, der hurtigst har nået 100 millioner solgte enheder efter lanceringen. Dette har den nået på under fem år. Det skriver Android Authority.

Nintendo Switch er nu også den bedst sælgende konsol fra Nintendo. Tidligere har det været Nintendo Wii, som er solgt i 101,63 millioner enheder i dens livstid. Nintendo Switch er modsat Wii en håndholdt konsol. Derfor er den heller ikke for de fleste i direkte konkurrence mod PlayStation og Xbox.

GUIDE: 10 grunde til at vælge Nintendo Switch fremfor PlayStation 5

Der er fortsat et stykke vej før Nintendo Switch er solgt i flere eksemplarer end den originale håndholdte Game Boy, der er noteret for 118,69 millioner solgte enheder. Nintendo DS er solgt i 154,02 millioner enheder.

Nintendo Switch konkurrerer dog også lidt med smartphones og tablets, da mange også benytter disse til at spille på.

Mere til historien

Mobilspil og spilmarkedet er gigantisk. I slutningen af 2021 kunne vi fortælle om otte mobilspil, der har rundet en milliardomsætning i dollars. Læs historien her.

Læs også:
Endnu en dansk app fik giga-succes i 2021

Dansk gaming-kanal er nu på Pluto.tv

Pixel.tv er netop gået live på den gratis TV-platform Pluto.tv.

(mere…)
PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare

PS5 har været på markedet i snart to år, men PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare – og efterspørgslen er stor op mod jul.

(mere…)
Samlerobjekt? Vild Diablo Immortal Edition af ROG Phone 6

Asus har præsenteret en limiteret udgave af ROG Phone 6. Temaet er Diablo Immortal. Det er vildt gennemført.

(mere…)
PlayStation VR2 kan nu forudbestilles – se dansk pris

Der er åbent for forudbestillingerne af PlayStation VR2 headsettet. Danske priser på PlayStation VR2 er nu offentliggjort. Se dem her.

(mere…)
Rygterne svirrer om PlayStation 5 Slim

Der florerer netop nu flere rygter om en PlayStation 5 Slim. Holder rygterne stik, vil den komme i tredje kvartal 2023.

(mere…)
PlayStation VR2 se pris og tilgængelighed

KORT NYT: Langt om længe har Sony afsløret salgsstarten og prisen på PlayStation VR2. Se den her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram