Nintendo Switch havde stor fremgang i 2020

0

Nintendo fremlagde i sidste uge deres seneste salgstal for Nintendo Switch og fremgangen var stor i 2021.

Nintendo Switch
Nintendo Switch (Foto: Nintendo/MereMobil)

De seneste salgstal for Nintendo Switch er offentliggjort og viser en stor fremgang – både i salget af spil og konsoller.

I 2020 alene oplevede Nintendo en rigtig stor fremgang. Her rundede salget 28,83 millioner solgte konsoller. Det er en stigning på 37 procent sammenlignet med året før. Det er mere end to millioner over forventningen.

Qualcomm arbejder på konkurrent til Nintendo Switch

I alt er der solgt næsten 85 millioner eksemplarer af konsollen i dens levetid. Helt præcist er der nu solgt 84,59 millioner Switch-konsoller på verdensplan.

Det betyder, at Nintendo Switch nu er solgt i flere eksemplarer end Game Boy Advance, mens den også snart runder Nintendo Wii, som er solgt i 101,63 millioner eksemplarer.

Også salget af spil til Nintendo Switch går rigtig godt. Der blev i alt solgt 230,88 millioner spil til Nintendo Switch det seneste år, hvilket er en stigning på 36,8 procent i forhold til året før.

Nintendo forventer, at succesen fortsætter – dog med en lille nedgang. Forventningen er, at sælge 25,5 millioner Switch-konsoller og 190 millioner spil i 2021.

Crash Bandicoot 4 til PlayStation 5 – dato er bekræftet

Nogle af de spil som brugere af Nintendo Switch kan se frem til i de næste måneder, er Mario Golf: Super Rush, The Legend of Zelda: Skyward Sword HD og indenfor det næste år kommer der også nye Pokémon-spil.

Der rygtes også at være en ny Nintendo Switch-konsol på vej, men det er der ikke noget officielt.

Mere til historien

Det er spillet Animal Crossing: New Horizon, der er det mest populære. Det er solgt i 20,85 millioner eksemplarer i 2020 og samlet set solgt i 32,63 millioner eksemplarer. Dermed er det også det anden mest solgte spil efter Mario Kart 8 Deluxe, som er solgt i 35,39 millioner eksemplarer.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer