Crash Bandicoot 4 til PlayStation 5 – dato bekræftet

Retroklassikeren Crash Bandicoot 4 kommer til PlayStation 5, Xbox og Nintendo Switch i marts.

Crash Bandicoot 4 It's about Time
Den 12. marts 2021 er den nye Crash Bandicoot 4 klar på PlayStation 5 (Foto: Activision Blizzard)

Du kan godt glæde dig, hvis du er fan af Crash Bandicoot-universet. Via Twitter bekræfter spiludgiveren Activision Blizzard, at Crash Bandicoot 4 – It’s About Time lander i marts på de store konsoller.

Du kan købe Crash Bandicoot 4 – It’s About Time på følgende platforme den 12. marts 2021:

  • PlayStation 5
  • Xbox One
  • Xbox Series XIS
  • Nintendo Switch

Spillet er allerede nu tilgængelig på PS4 og Xbox One. Senere på året følger en version til PC-platformen, oplyser producenten.

E-sport et helt overraskende sted til sommer

På de store platforme kommer Crash Bandicoot 4 i en Full 4K 60 fps version med 3D audio og hurtigere indlæsningstider end tidligere.

Det gamle retrospil, der har været omkring os i 25 år, kan købes enten som et fysisk medie eller via download på konsollen.

LÆS OGSÅ: Teleselskab tilbyder PlayStation Plus som en del af mobilabonnementet

Hvis du er fan af gamle spil til Commodore 64, Amiga 500 og PC, har du så tænkt over, hvor de første store spiltitler er i dag? Er de væk for altid? Jeg har mødt Allan Christophersen, der indsamler og gemmer gamle spil.

Rejs med tilbage i spillenes verden i nedenstående episode af min podcast.

Mere til historien

Selvom Crash Bandicoot har mange år bag sig, så hører det med til historien, at der ikke udkom nogle nye spil mellem 2011 og 2016. Et enkelt i 2017 og så derefter Racing Nitro-Fueled i 2019.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram