HALLO: Få PlayStation Plus med i dit mobilabonnement

Det danske teleselskab Hallo er klar med PlayStation Plus i mobilabonnementet. Det sker samtidig med lanceringen af et nyt gamingunivers.

PlayStation Plus logo
I et mobilabonnement til 169 kroner inkluderes et abonnement til PlayStation Plus (Foto: Sony)

Det lille danske teleselskab Hallo er nu, som de første i verden, klar med et kombineret mobil- og gamingabonnement. 

IKEA på vej med egen gaming-kollektion

Den nye abonnementstype er blevet til, da Hallo ønsker at imødekomme den stigende efterspørgsel på gaming-produkter. Derudover ønsker teleselskabet også, at bidrage til et digitalt fællesskab og samvær – i tiden hvor der også er coronanedlukning. Det fortæller Julian Fawaz, underdirektør i Hallo.

Det nye tiltag betyder, at Hallo tilbyder kunderne PlayStation Plus i to af abonnementerne eller som tilkøb til en eksisterende aftale for 49 kroner.

Foruden det nye tiltag med PlayStation Plus, så er Hallo også klar med et nyt gamingunivers, der fungerer som købsportal af spil og som med tiden skal være grobund for et community med konkurrencer og initiativer omkring gaming.

– “Vores gaming tiltag er blevet til ud fra et behov fra vores kunder og en stigende interesse for gaming generelt i samfundet. Samtidig tror vi også på at gaming kan være med til at bringe folk lidt tættere på hinanden, hvilket der virkelig er brug for lige nu,” udtaler Julian Fawaz i en pressemeddelelse.

De nye gaming-abonnementer giver også fordele til de, som spiller PlayStation. Der er nemlig i det nye gamingunivers specielle tilbud på alt fra spil til service. 

Hallo er fra onsdag den 10. februar 2021 klar med de nye gamingabonnementer. 

Er Sony Xperia 5 II bygget til gaming

  • 15 timers taletid og 50 GB data + PlayStation Plus abonnement for 169 kroner
  • Fri Tale og 80 GB data + PlayStation Plus for 189 kroner

Lanceringen af de nye abonnementer kommer i en tid, hvor gaming er “hottere end hot”. Antallet af konsolspillere i Danmark er ifølge Danmarks Statistik steget med mindst 32 procent siden coronakrisen for alvor ramte det danske land. Og også flere unge kvinder er begyndt at spille. 

Teleselskabet Hallo benytter TDC-mobilnet.

BRUGTSALG: Udnytter situationen og scorer kassen på PlayStation Plus

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

PlayStation Plus er en abonnementstjeneste, som indeholder adgang til online-multiplayerspil. Desuden kan man også downloade månedlige PS4-spil gratis, få eksklusive PlayStation Store rabatter og 100 GB onlinelagring til spil. Vil du spille online med dine venner, er det nødvendigt med PlayStation Plus abonnement. PlayStation Plus koster 65 kroner om måneden eller 450 kroner for ét år, hvis man køber det via PlayStation.com.

Kommer der alligevel ikke 8K på PlayStation 5?

Måske har du bemærket 8K-logoet på æsken til PlayStation 5, men vidste du, at PS5 faktisk ikke understøtter 8K?

(mere…)
Så meget datatrafik bruger dit barn på mobilen

Hvor meget data bruger dit barn på mobilabonnement om måneden? Her er tallene.

(mere…)
Du kan få Apple AirPods for 0 kroner med dette abonnement

Netop nu kan du tegne et mobilabonnement og modtage et sæt Apple AirPods (2nd generation). Tilbuddet gælder i en begrænset periode.

(mere…)
Sådan sparer du penge på a-kassekontingentet

Betaler du for meget for a-kassen? Læs her hvordan du let vælger en anden og billigere a-kasse.

(mere…)
Spil retro PlayStation-spil på din iPhone

Der findes et vælg af nye emulatorer til iPhone, som gør, at man kan spille retrospil fra PlayStation 1 på telefonen.

(mere…)
Se listen: Disse teleselskaber klages der mest over – er dit på listen?

TOP-10: Så mange klager var der over teleselskaberne i Danmark hos Teleankenævnet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram