Er Xperia 5 II bygget til gaming?

Gaming på mobilen… Vil Sony Xperia 5 II være oplagt til dette? Sony rykker i hvert fald PlayStation5 og Xperia 5 II tættere på hinanden.

Gaming Sony Xperia 5 II
Gaming rykker Sony Xperia 5 II og PS5 tættere på hinanden. Gaming kommer i hvert fald til at være i fokus, når Xperia 5 II når ud i butikkerne. (Foto: Sony)

I slutningen af oktober lander Sony Xperia 5 II i butikkerne. En måned senere kommer PS5 i hænderne på spændte gamere verden over – inklusive Danmark.

Det tyder på, at Sony vil have Xperia 5 II til at gå hånd-i-hånd med PlayStation 5-lanceringen.

Eksempelvis er Sony Xperia den officielle smartphone-serie til Call of Duty Mobile World Championship Tournament 2020.

Sony slår i salgsmaterialerne på 120 Hz skærmen og sampling-raten på touchinput, der er 240 Hz. Sammen med Qualcomm Snapdragon 865 processoren, er det en rimelig kraftfuld smartphone.

Sony Xperia 5 II er som sådan ikke unik på dette punkt, men når producenten går ud og markedsfører sig omkring gaming-universet, kan de være heldige, at nye segmenter får øje på Sony som en relevant smartphone-producent.

Se blot hvordan Sony giver den gas i nedenstående officielle reklamefilm. Her ses også den nye Dualshock4-controller, der fungerer på Xperia 5 II.

Sony Xperia 5 II har 6,1 tommer HDR OLED skærm i 21:9 format. Der er Gorilla Glass 6 på for- og bagsiden og telefonen er klar til 5G. Desuden har den de samme kamerafunktioner og optikker som Sony Xperia 1 II, der fysisk er større – og uden 120 Hz skærm.

Bruger du ikke headset til spil, vil du på denne telefon få glæde af frontvendte stereohøjttalere

ASUS er vildere end Sony

Selvom Sony forsøger at bringe PS5 og Xperia-smartphones tættere sammen, så er det intet mod ASUS ROG Phone 3, der overhovedet ikke forsøger at være mainstream. Her får du 144 Hz refresh-rate på skærmen, dobbelt RAM i forhold til Sony Xperia 5 II, plusudgaven af Snapdragon 865-processoren samt et batteri med 6.000 mAh samt hurtigopladning.

ASUS ROG Phone 3 er prissat mellem 6.799 og 8.499 kroner alt efter konfiguration. Den vejledende pris på Sony Xperia 5 II er 6.499 kroner. Her kan du læse mere om Xperia 5 II.

På MereMobil.dk kommer vi senere med anmeldelser af ROG Phone 3 og Xperia 5 II. Følg med på siten eller få mobilnyheder direkte i indbakken.

Mere til historien

Gaming er en branche i rivende udvikling – for mange er spil i dag noget hvor alle kan være med. Det ses også på et nyt samarbejde mellem IKEA og ASUS, der skal resultere i gaming-møbler.

Tekken 8 kommer til PlayStation 5

Sony har netop afholdt PlayStation State of Play, hvor de fremviste kommende store spiltitler, der kommer til PlayStation. Tekken 8 er en af dem.

(mere…)
Her er den nye kompakte Sony Xperia 5 IV

Er du den kreative type og sværger til video, billeder og lyd i topkvalitet? Sony Xperia 5 IV er en kompakt flagskibstelefon.

(mere…)
Sony på vej med afdeling for mobilspil

En ny afdeling er på vej hos Sony, da de har købt Savage Game Studios. Dermed vil de starte afdelingen PlayStation Studios Mobile Division.

(mere…)
Sony hæver prisen og klar med ”ny” PlayStation 5

Prisen på PlayStation 5 er hævet på en række markeder - også i Danmark. En ny opdateret model er på vej.

(mere…)
Er Sony på vej med en ny ”compact”?

Sony har annonceret, at de afholder event den 1. september. Det tyder på, at en ”compact”-enhed, ser dages lys. Få detaljerne her.

(mere…)
Sådan lyder Sonys 10-spors mobilstudie

VIDEO: Music Pro er et mikro-lydstudie i Sony Xperia 1 IV. Vi har testet mulighederne med Music Pro.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram