Er Xperia 5 II bygget til gaming?

Gaming på mobilen… Vil Sony Xperia 5 II være oplagt til dette? Sony rykker i hvert fald PlayStation5 og Xperia 5 II tættere på hinanden.

Gaming Sony Xperia 5 II
Gaming rykker Sony Xperia 5 II og PS5 tættere på hinanden. Gaming kommer i hvert fald til at være i fokus, når Xperia 5 II når ud i butikkerne. (Foto: Sony)

I slutningen af oktober lander Sony Xperia 5 II i butikkerne. En måned senere kommer PS5 i hænderne på spændte gamere verden over – inklusive Danmark.

Det tyder på, at Sony vil have Xperia 5 II til at gå hånd-i-hånd med PlayStation 5-lanceringen.

Eksempelvis er Sony Xperia den officielle smartphone-serie til Call of Duty Mobile World Championship Tournament 2020.

Sony slår i salgsmaterialerne på 120 Hz skærmen og sampling-raten på touchinput, der er 240 Hz. Sammen med Qualcomm Snapdragon 865 processoren, er det en rimelig kraftfuld smartphone.

Sony Xperia 5 II er som sådan ikke unik på dette punkt, men når producenten går ud og markedsfører sig omkring gaming-universet, kan de være heldige, at nye segmenter får øje på Sony som en relevant smartphone-producent.

Se blot hvordan Sony giver den gas i nedenstående officielle reklamefilm. Her ses også den nye Dualshock4-controller, der fungerer på Xperia 5 II.

Sony Xperia 5 II har 6,1 tommer HDR OLED skærm i 21:9 format. Der er Gorilla Glass 6 på for- og bagsiden og telefonen er klar til 5G. Desuden har den de samme kamerafunktioner og optikker som Sony Xperia 1 II, der fysisk er større – og uden 120 Hz skærm.

Bruger du ikke headset til spil, vil du på denne telefon få glæde af frontvendte stereohøjttalere

ASUS er vildere end Sony

Selvom Sony forsøger at bringe PS5 og Xperia-smartphones tættere sammen, så er det intet mod ASUS ROG Phone 3, der overhovedet ikke forsøger at være mainstream. Her får du 144 Hz refresh-rate på skærmen, dobbelt RAM i forhold til Sony Xperia 5 II, plusudgaven af Snapdragon 865-processoren samt et batteri med 6.000 mAh samt hurtigopladning.

ASUS ROG Phone 3 er prissat mellem 6.799 og 8.499 kroner alt efter konfiguration. Den vejledende pris på Sony Xperia 5 II er 6.499 kroner. Her kan du læse mere om Xperia 5 II.

På MereMobil.dk kommer vi senere med anmeldelser af ROG Phone 3 og Xperia 5 II. Følg med på siten eller få mobilnyheder direkte i indbakken.

Mere til historien

Gaming er en branche i rivende udvikling – for mange er spil i dag noget hvor alle kan være med. Det ses også på et nyt samarbejde mellem IKEA og ASUS, der skal resultere i gaming-møbler.

Billede afsløret af Sony Xperia 1 VI

Sony Xperia 1 VI ventes, at være den næste topmodel fra Sony. Nu er et billede lækket. Se billedet her og læs mere om telefonen.

(mere…)
Sony Ult Power Sound – ny lyd-serie

Sony er klar med en ny serie af højttalere og hovedtelefoner, som har fokus på kraftfuld bas. Læs om de nye produkter her.

(mere…)
Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
PlayStation 5 har kronede dage – runder milepæl

Salgstallene for PlayStation 5 går godt og salget i november var det bedste nogensinde. Det samlede salg har rundet en kæmpe milepæl.

(mere…)
PlayStation fjerner købt indhold

Har du købt en film eller serie via PlayStation, så er der en sandsynlighed for at du mister adgangen - selvom du har købt filmen.

(mere…)
PlayStation Portal er kun til spilstreaming

Snart kan du få PlayStation Portal, der går all-in på streaming af spil.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram