IKEA på vej med stor gaming-kollektion

Vi har tidligere skrevet, at et samarbejde mellem IKEA og Asus var på vej. Det skulle udmønte sig i gamingudstyr - og nu er der nyt om det – læs mere her. 

Ikea gaming
(Foto: IKEA)

IKEA er nok ikke den første du tænker på, når du hører ordet gaming. Men et samarbejde mellem IKEA og Asus har fokus på netop det. Vi skrev om samarbejdet første gang tilbage i september 2020.

IKEA og ASUS ROG indgår samarbejde om gaming-møbler

Det er ikke første gang, at IKEA indgår et samarbejde med en større producent indenfor teknologi. Tidligere har de lanceret et samarbejde med Sonos, der giver mange mennesker mulighed for at få Sonos produkter ind i huset – men i en anden “indpakning” og på et andet prispunkt.

Der er tale om omkring 30 produkter, hvilket spænder fra lampe, kopholder, nakkepude, stol og meget andet. Målet er at skabe de bedste produkter fra gamingbranchen med IKEAs indretningsløsninger.

IKEA er allerede startet med at få de første af produkterne ud i deres butikker. I første omgang er det dog kun på det kinesiske marked. Her blev de første gamermøbler lanceret den 29. januar. Det ventes de vil blive lanceret på flere andre markeder i Asien i nærmeste fremtid.

IKEA og Sonos højttaleren Symfonisk kan nu fås i ny farve

Ifølge Tek.no vil de nye gamingmøbler først komme mod Skandinavien i efteråret. Tek.no skriver, at det efter planen bliver til oktober. Vi håber, at dette også gælder Danmark.

Priserne er i skrivende stund ikke oplyst, men det ventes de vil være konkurrencedygtige. 

Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Mere til historien

Asus ROG er også “navnet” på gamertelefon fra Asus. Du kan læse mere om den kommende af disse her.

Asus lancerer foldbar computer - mød Zenbook 17 Fold

Asus er klar i Danmark med den foldbare laptop Zenbook 17 Fold.

(mere…)
Se Ikea og Sonos gulvlampehøjttaler

Endnu en højttaler er på vej fra Ikea og Sonos. Denne gang det en gulvlampe-højttaler. Læs mere om den her.

(mere…)
Samlerobjekt? Vild Diablo Immortal Edition af ROG Phone 6

Asus har præsenteret en limiteret udgave af ROG Phone 6. Temaet er Diablo Immortal. Det er vildt gennemført.

(mere…)
Asus afslører planerne for Android 13-opdateringen

Har du en Asus smartphone, så kan du her se hvornår du kan opdatere til Android 13. Asus har afsløret deres opdateringsplaner.

(mere…)
Lille, hurtig og god – en kompakt succes

EP115: Den fylder mindre end andre telefoner, men har stadig topmodelydelse. Hør min mening om Asus Zenfone 9.

(mere…)
Designet på Asus ROG Phone 6D Ultimate afsløret

Flere gamertelefoner på vej fra Asus i nær fremtid. Designet er nu afsløret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram