IKEA på vej med stor gaming-kollektion

Vi har tidligere skrevet, at et samarbejde mellem IKEA og Asus var på vej. Det skulle udmønte sig i gamingudstyr – og nu er der nyt om det – læs mere her. 

Ikea gaming
(Foto: IKEA)

IKEA er nok ikke den første du tænker på, når du hører ordet gaming. Men et samarbejde mellem IKEA og Asus har fokus på netop det. Vi skrev om samarbejdet første gang tilbage i september 2020.

IKEA og ASUS ROG indgår samarbejde om gaming-møbler

Det er ikke første gang, at IKEA indgår et samarbejde med en større producent indenfor teknologi. Tidligere har de lanceret et samarbejde med Sonos, der giver mange mennesker mulighed for at få Sonos produkter ind i huset – men i en anden “indpakning” og på et andet prispunkt.

Der er tale om omkring 30 produkter, hvilket spænder fra lampe, kopholder, nakkepude, stol og meget andet. Målet er at skabe de bedste produkter fra gamingbranchen med IKEAs indretningsløsninger.

IKEA er allerede startet med at få de første af produkterne ud i deres butikker. I første omgang er det dog kun på det kinesiske marked. Her blev de første gamermøbler lanceret den 29. januar. Det ventes de vil blive lanceret på flere andre markeder i Asien i nærmeste fremtid.

IKEA og Sonos højttaleren Symfonisk kan nu fås i ny farve

Ifølge Tek.no vil de nye gamingmøbler først komme mod Skandinavien i efteråret. Tek.no skriver, at det efter planen bliver til oktober. Vi håber, at dette også gælder Danmark.

Priserne er i skrivende stund ikke oplyst, men det ventes de vil være konkurrencedygtige. 


BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Asus ROG er også “navnet” på gamertelefon fra Asus. Du kan læse mere om den kommende af disse her.

Indret dit hjem med en ny AI-løsning fra Ikea

En ny AI-løsning fra Ikea gør det muligt at scanne din bolig og indrette med eksisterende eller nye møbler direkte fra mobilen.

(mere…)
Her er Asus’ topmodel – Zenfone 11 Ultra

Ønsker du en ikke-kinesisk smartphone, så er den nye topmodel Asus Zenfone 11 Ultra måske et bud. På ydelsen slår den alle.

(mere…)
Ny kompakt smartphone måske på vej

Kompakt i størrelsen, i forhold til konkurrenterne, men med Snapdragon 8 Gen 3 inden i.

(mere…)
USB-oplader fra Ikea tilbagekaldes

Ikea advarer mod deres egen USB-oplader.

(mere…)
Asus ROG Phone 8-serien er officiel

Asus har offentliggjort ROG Phone 8-serien. Den kan allerede forudbestilles nu.

(mere…)
ASUS ROG Phone 8 og 8 Pro lækket

Et læk skulle angiveligt vise specifikationerne på den kommende ROG Phone 8 og ROG Phone 8 Pro.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram