Asus ROG Phone 4 – fed gamertelefon på vej

0

Asus er i gang med at tease for deres kommende gamertelefon, ROG Phone 4. Det foregår på producentens Weibo-konto.

ASUS ROG Phone 3
Rygterne svirrer om Asus ROG Phone 4. På billeder her over she’s ASUS ROG Phone 3, der er forgængeren til den rygtede telefon (Foto: ASUS)

Den taiwanesiske producent Asus er startet med, at tease for deres kommende gamertelefon ROG Phone 4. Der er ikke afsløret noget officielt omkring den kommende telefon, men tidligere har Digital Chat Station afsløret, at ROG Phone 4 kommer med et 6.000 mAh batteri, som understøtter enten 60 eller 65 watt opladning.

Asus ROG og IKEA indgår samarbejde om gaming-møller

Det ventes, at Asus telefonen har modelnummer I005DA. Foruden at understøtte 60 eller 65 watt opladning, så ventes den også at understøtte 5G-netværket. Det skriver GSMArena.com.

Samme enhed er også spottet på Geekbench i sidste måned. Her blev den registreret til at have Android 11, Snapdragon 888 processoren fra Qualcomm og 8 GB RAM.

Vi forventer, at der i den kommende tid vil komme endnu flere oplysninger ud om den forventede smartphone. Tidligere har Asus først annonceret deres ROG Phones tættere på sommeren, men det kunne altså tyde på, at dette er ændret i år. 

ANMELDELSE: Asus Zenfone 7 Pro

Er det tilfældet, er Asus ikke de eneste, som har fremrykket en lancering. Samsung har i år allerede annonceret deres Galaxy S21-serie, som allerede kommer i handlen i slutningen af januar.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt om Asus ROG Phone.

Hør også denne podcastepisode, hvor vi taler om Asus Zenfone 7 Pro. Gå frem i afspilleren herunder til 18:45 minutter.

Mere til historien

Asus er en producent, som generelt producerer ganske interessante enheder, men i skrivende stund ikke har de store markedsandele på det danske marked.  

Læs også:
Asus ROG Phone 3 – den ultimate gamertelefon

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer