Asus Zenfone 7 Pro test | kandiderer til ‘årets mobil’

TEST: ASUS Zenfone 7 Pro forbedrer det, som gjorde forgængeren god. Med en skarp pris er ASUS en kandidat til en af årets bedste telefoner.

ASUS Zenfone 7 Pro test
ASUS Zenfone 7 Pro er for mig en af årets mest spændende telefoner (Foto: MereMobil.dk)

Efter at have stiftet bekendtskab med forgængeren ASUS Zenfone 6, har jeg været spændt på at anmelde den nye ASUS Zenfone 7 Pro.

Det store trækplaster for Zenfone 6 var naturligvis det sjove flipkamera. Jeg skal gerne indrømme, at jeg er vild med telefoner, som tør noget anderledes. ASUS er ikke den eneste producent, som har eksperimenteret med andre typer af kamera. Xiaomi lancerede Mi Mix 3, hvor kameraet kørte op ad toppen.

Dog bliver den slags funktioner ofte et sats, som hurtigt droppes af producenterne igen. Vi er flere, som husker LG’s drømme om en modulærtelefon med LG G5, Den drøm bristede desværre hurtigt.

Derfor er det da også glædeligt, at ASUS holder fast i en af de sjoveste funktioner ved Zenfone-serien – nemlig flipkameraet. Ved at lade bagsidekameraet flippe om på forsiden slår ASUS nemlig to fluer med ét smæk. Du får et bedre forsidekamera og du får også en ægte fuldskærmsoplevelse.

ASUS Zenfone 7 Pro er en yderst solid opdatering på en allerede god telefon. Selvom den ikke har samme “wow-effekt” som forgængeren, så er der alligevel tilpas med forbedringer til, at den føles som en ordentlig opgradering. Kameraet er det helt store blikfang, men det er alligevel nogle af de andre features, som er det bedste ved telefonen.

Hvis du er lidt skræmt over kinesiske telefoner, så er der ikke nogen grund til at bekymre sig over telefoner fra ASUS, da firmaet er fra Taiwan.

Velkommen til min anmeldelse af ASUS Zenfone 7 Pro.

Specifikationer: ASUS Zenfone 7 Pro

 • Skærm: 6,67 tommer, AMOLED, HDR+
 • Opløsning: 1080 x 2400, 90 Hz, 20:9 skærmformat
 • Beskyttelse: Corning Gorilla Glass 6 (forside), Corning Gorilla Glass 3 (bagside)
 • Processor: Qualcomm Snapdragon 865+
 • Netværk: 2G, 3G, 4G, 5G
 • RAM: 8 GB (LPDDR5)
 • Hukommelse: 256 GB
 • Udvidelse af hukommelse: MicroSD op til 2 TB
 • Batteri: 5.000 mAh, 30 watt understøttet
 • Hurtigoplader medfølger: Ja. 30 watt
 • Trådløs opladning: Nej
 • Kamera 1: 64 megapixels SONY IMX686 sensor, f/1.8, 1/1.7″, 26mm vidvinkel
 • Kamera 2: 12 megapixels, SONY IMX363 sensor, f/2.2, 1/2.55″, 17 mm. 113 ̊ultravidvinkel
 • Kamera 3: 8 megapixels, f/2.4, 80mm (telefoto), 3x optisk zoom
 • Frontkamera: Motoriseret flipkamera
 • Størrelse: 165.1 x 77.3 x 9.6 mm
 • Vægt: 230 gram
 • Fingeraftrykslæser: knap på højre side af telefonen
 • Lyd: stereohøjtalere
 • Forbindelser: Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac/6, dual-band, hotspot, Wi-Fi Direct
 • Dual-SIM: Ja. 2 SIM-Kort + 1 microSD-kort
 • Stik: USB Type-C i bunden
 • 3.5 mm. jackstik: Nej – ingen adapter medfølger
 • Vand- og støvtæthed: Nej
 • Platform: Android 10
 • Producentsoftware: ASUS ZenUI 7

Stor kameraopgradering

Flipkameraet er opdateret fra et dobbelt til et trippelkamera. Det betyder, at du nu får et vidvinkel, ultravidvinkel og et telefotokamera.

Sony leverer sensorerne til vidvinkel og og ultravidvinkelkameraet. En tredje linse ombord på Zenfone 7 Pro, er ikke ligefrem noget nyt. Det er standard hos stort set alle konkurrenterne, men det er alligvel en stor opgradering i forhold til forgængeren.

Kameraet er godt nok til de fleste

Mobilkameraerne bliver ved med at imponere. Derfor er barren også sat rigtigt højt af f.eks Samsung og Apple. Helt derop mener jeg ikke, at ASUS når. Afhængig af hvor kræsen du er med dit mobilkamera, vil det formodentligt være godt nok til de fleste.

Billederne er gode, men som de fleste andre kæmper ASUS, når det belysningen ikke er god. Her er det særligt telefotolinsen, som giver grynede billeder.

Hvis du er til panaromabilleder, så bliver det ikke nemmere. Flipkameraet gør nemlig hele arbejdet for dig. Du vælger panaromabillede i kameramenuen, holder telefonen på siden og så klarer flipkameraet resten. Det betyder, at du slipper for mærkelig forvrængninger, som ofte ses når du selv skal dreje telefon rundt. Det er faktisk godt tænk af ASUS.

Du kan se mine billeder taget med ASUS Zenfone 7 Pro herunder

Forbedret flipkamera – klarer 200.000 flips

Det helt store trækplaster er selvfølge flipkameraet.

Jeg synes, at idéen er rigtig god, for hvorfor ikke bruge telefonens bedste kamera på forsiden ved, at flippe det rundt?

ASUS har forbedret motoren i kameraet, så den både er blevet kraftigere og mindre. Ifølge ASUS kan den holde til 200.000 flip, hvilket svarer til 100 flip om dagen i fem år. Det er naturligvis svært at teste, og vi må derfor tage ASUS’ ord for holdbarheden.

I min test af kameraet var jeg dog ikke nervøs for, om det skulle holde i længden. Byggekvaliteten virker god og jeg oplevede absolut ingen problemer med det.

Selfiekongen?

Jeg tøvede ikke med at kalde ASUS Zenfone 6 for selfiekongen. Måske har flipfunktionen bare givet mig skyhøje forventninger, men jeg synes ikke, at ASUS leverer markant bedre selfies end f.eks iPhone 11 Pro.

På papiret burde ASUS feje samtlige konkurrenter af banen. I realiteten er det ikke tilfældet. Selvom Zenfone Pro 7 tager bedre selfiebilleder end f.eks. iPhone, så er afstanden mellem konkurrenterne og ASUS blevet mindre. Du kan se mine selfie-billeder herunder.

Hvor meget du kommer kommer til at bruge flipkameraet fuldt ud afhænger af, hvor hardcore en selfie-person, du er. Jeg er sikker på, at Narcissus ville være evigt taknemmelig for sådan et kamera. Jeg må også tilstå, at jeg jeg egentlig ikke behøver tre-selfie linser. Der er ikke så mange situationer, hvor jeg har brug for at tage telefoto-selfies.

ASUS har gjort det nemmere at tage sjove billeder med flipkameraet.

Kameraet kan nemt flippes rundt mellem tre position ved et tryk på en knap. Det betyder, at du ikke behøver at bevæge kameraet manuelt, hvis du har brug for at tage billeder i en “skør” vinkel. Jeg tænker, at det er en funktion, som man måske nok bruger meget i starten, men som kommer til at glide i baggrunden over tid.

Når jeg alligevel synes, at det giver mening, er det fordi, at det tilføjer flere muligheder til flipkameraets funktionalitet. Lidt som en schweizerkniv, ved man aldrig helt, hvad man får brug for.

Det er nemt at indstille flipkameraet (Foto MereMobil)

Kameraet har i øvrigt en skønhedsfunktion, som kan få dig til at ligne en androgyn mangafigur. Du kan styre hudens røde farvetone eller gøre den lysere. Kinderne kan manipuleres tyndere – ja øjnene kan sågar gøres større. Du kan med andre ord komme til at ligne en ægte plastikdukke. Det er ikke lige funktioner, som jeg kommer til at bruge, men nu ved du, at de er der.

Der er iøvrigt en lille sjov oversættelsesfejl i skønhedsfunktionerne. Der står “skid” i stedet for skin. Mit barnlige jeg fniste lidt under testen. ASUS er underettet om fejlen, og så må vi, om der kommer en rettelse.

Ægte fuldskærmsoplevelse

Flipkameraet betyder, at du ikke skal have en irriterende notch eller kamerahul øverst på din skærm. Det er lige før, at jeg har lyst til at skyde konfetti af og åbne champagnepropperne. Jeg har altid syntes, at især notchen ødelægger skærmoplevelsen. Hvorfor have en lækker skærm, hvis du skal glo på et stort hak i den? Det problem løser ASUS med flipkameraet. Du får altså en ægte fuldskærmsoplevelse, og det fortjener et bifald.

Telefonen er med sine 6.67 tommer ikke ligefrem lille. Det betyder, at folk med små hænder kan have svært ved at navigere rundt på hele skærmen med én hånd.

Det er Samsung, der har leveret skærmen, og de er om nogen de ubestridte konger af telefonskærme. Skærmen er en AMOLED HDR10+ skærm, og den leverer flotte billeder, når du f.eks. ser Netflix på din telefon.

Hvis du vil have en endnu større telefon, så læs vores anmeldelse af Samsung Galaxy Note20 Ultra.

I skærmens standardindstilling får den fuld blæs på farverne. Det får det nok til at se lækkert ud nede i butikken, men jeg vil gerne have noget mere roligt og naturtro. Heldigvis er det nemt at indstille farvenivauet til det, som du foretrækker. Du finder farveindstillinger under Indstillinger –> Skærm –> Splendid.

Opdateringshastigheden er 90 Hz. Selvom vi begynder at se 120 Hz på konkurrenternes telefoner, så betyder de 90 Hz, at når du f.eks scroller på hjemmesider, så oplevedes det mere flydende og behageligt for øjnene. Samtidigt har vi oplevet, hvordan 120 Hz hurtigt dræner batteriet på Samsung Galaxy Note20 Ultra. Derfor virker 90 Hz som en fornuftigt balance mellem ydelse og strømforbrug.

Funktionsknapperne (hjem, tilbage og seneste app) som er i bunden af skærmen kan i øvrigt slås fra. På den måde opnår du altså en ægte fuldskærmsoplevelse. Det vil jeg anbefale dig at prøve, for det gør bare hele skærmoplevelsen mere lækker.

Asus Zenfone 7-series i Aurora Black (Foto: Asus)
Asus Zenfone 7-series i Aurora Black (Foto: Asus)

Batteri til hele dagen

Asus Zenfone 7 Pro har samme 5.000 mAh batteri, som vi så i Zenfone 6. Selvom der ikke er sket noget nyt på hardware-fronten, så skal du ikke være ked af det. Med så stort et batteri har du masser af strøm til hele dagen. Jeg kan snildt vride næsten to dage ud af det, og det gør, at jeg ikke bekymrer mig over, om jeg nu har strøm nok.

ASUS Zenfone 7 Pro har arvet batteristyringen fra ASUS’ ROG telefoner. Det betyder, at du selv kan indstille om du vil hurtigoplade og hvor meget du vil oplade batteriet. Da de fleste af os alligevel oplader batteriet om natten, er der ingen grund til at lade det oplade hurtigt. Det betyder, at batteriet har en længere levetid.

Hvis du kan klare dig med mindre end en fuld opladning, kan du også forlænge batteriets levetid ved f.eks. kun at lade det op til 80 procent. I mit brug har jeg fint kunne klare mig med langsom opladning og 80 procents spænding på batteriet.

Skulle du have brug for strøm i en fart, så går det hurtigt med den medfølgende 30 watt lynoplader. Den formår at oplade telefonen fra 0 til 50 procent på lige godt en halv time. ASUS opgiver en fuld opladning til at tage 93 minutter. Det stemmer meget godt overens med mine erfaringer.

Masser af processorkraft

Det er ikke kun på strømsiden, at Zenfone 7 Pro deler specifikationer med ASUS’ gaming-telefoner.

Hvad angår “råstyrken” har den samme indmad som den vilde gamertelefon ASUS ROG Phone 3. Med en Qualcomm Snapdragon 865+ processor, en overclocked Adreno 650 GPU og 8 GB LPDDR5 RAM er der fuld fart over feltet. Telefonen kan køre selv de mest krævende mobilspil, og det er fedt at se, at teknologi og software drypper fra ROG-telefonerne og over i Zenfone Pro serien.

Kombinationen af en kraftig processor og et stort batteri gør, at du ikke skal nøjes. Du får altså masser af power og masser af strøm på én gang. Telefonen føles smidig, når jeg bladrer rundt mellem apps, og jeg har generelt bare en god oplevelse.

Som du kan se herunder, så bliver speederen trykket i bund på ASUS Zenfone 7 Pro.

Du skal ikke være bange for, at den “kun” har 8 GB RAM, mod nogle af konkurrenternes 12 GB. ASUS Zenfone 7 Pro har så rigeligt med power. I hverdagen kommer du ikke til at savne ydelse. For sjov har jeg testet ASUS Zenfone Pro 7 på tre forskellige indstillinger for ydeevnen. Som du kan se herunder, klarer den sig rigtigt godt uanset hvilken, du vælger.

ASUS Zenfone 7 Pro er klar til 5G og understøtter Wi-Fi 6 standarden.


 
3D MarkProcessor Indstilling
ASUS Zenfone 7 Pro7.535Snapdragon 865+Høj Ydeevne
ASUS Zenfone 7 Pro7.480Snapdragon 865+Balance
ASUS Zenfone 7 Pro7.432Snapdragon 865+Strømbesparende
Galaxy Note20 Ultra6.841Exynos 990Optimeret ydeevne
Galaxy Note20 Ultra6.513Exynos 990Høj ydeevne
Sony Xperia 1 II6.979Snapdragon 865
Galaxy Note10+5.056Exynos 9825Høj ydeevne
Galaxy Note10+4.982Exynos 9825Optimeret ydeevne

Ingen beskyttelse mod vand – pas på regnvejr

ASUS Zenfone 7 Pro har ingen IP-bedømmelse. Det betyder, at du på ingen måde kan regne med at den tåler vand.

Flipkameraet gør det umuligt at vandbeskytte telefonen, og det er da også et af de allerstørste minusser ved ASUS Zenfone 6 og 7-serien. Derfor skal du tænkte dig godt om, inden du hiver den frem i regnvejr. Den kan formodentligt godt tåle en lille smule vandstænk, men det er altså ikke noget, som du kan regne med.

ASUS Zenfone 7 Pro har droppet 3.5 mm mini jackstick. Jeg har før begrædt, at stikket er ved at uddø på telefonerne, men jeg må også indrømme, at jeg egentligt ikke rigtigt savner det i hverdagen.

Der medfølger hverken adaptor eller et headset i salgsæsken, så du skal benytte dine egne hovedtelefoner. Jeg gider normalt ikke benytte de hovedtelefoner som kommer sammen med telefonerne, da jeg synes, at lydkvaliteten er for dårlig i dem. Derfor er det heller ikke en kæmpe mangel for mig, men hvis det er noget, som er vigtigt for dig, så er det værd at være opmærksom på.

Når vi nu er igang med mangellisten kommer du også til at undvære trådløs opladning og VoIP-opkald. ASUS begrunder fraværet af trådløs opladning med, at det store batteri gør det umuligt på nuværende tidspunkt.

Leder du efter en Ekstrem vild mobil, som kan holde til (næsten) ALT? Så læs med her

Fingeraftrykslæseren er rykket om på siden

På ASUS Zenfone 7 Pro har de valgt at flytte fingeraftrykslæseren fra bagsiden og om på højre side af telefonen, hvor den er integreret i powerknappen.

Det er en faktisk en bedre løsning end på ASUS Zenfone 6, hvor jeg nogle gange skulle række lidt langt efter den. Placeringen er noget nær perfekt til min højre tommelfinger, og sensoren er hurtig. En fingeraftrykslæser er jo egentlig ikke noget, som vi skal tænke over, når vi bruger vores telefoner. Det skal bare virke, og det gør det heldigvis. Jeg har ikke oplevet nævneværdige problemer med at den ikke vil læse mit fingeraftryk. Du sætter bare fingeren på sensoren og vupti, så er telefonen låst op. Jeg vil faktisk hellere have, at den er hurtig og præcis end, at den sidder under skærmen.

Jeg synes måske, at ASUS gør lige vel meget ud af, at den er integreret i strømknappen. Det er set før, og er altså ikke noget, jeg tænkte var en særlig feature. Nuvel, det gælder jo om at hype alle de aspekter man kan.

Knappen kan i øvrigt indstilles til at åbne forskellige apps eller tilgå funktioner ved at trykke to gange eller trykke og holde den inde. Du behøver ikke at trykke på knappen for at låse telefonen op, det er nok, at fingeren rører ved knappen.

Flipkameraet kan også bruges til at låse telefonen op. Ligesom forgængeren fungerer det hurtigt og jeg har ikke oplevet problemer. Der er da også en vis blærerøvs-effekt ved at frontkameraet flipper rundt, og telefonen låser op. Jeg har både fingeraftryk og ansigtgenkendelse slået til. I praksis bliver det fingeraftrykslæseren, som jeg benytter, da placeringen gør, at det er hurtigere og mere intuitivt at bruge.

ASUS Zenfone 7 Pro
ASUS Zenfone 7 Pro (Foto: MereMobil)

ZenUI er blevet en rigtig god oplevelse

Som de fleste andre producenter har ASUS også fanget budskabet om, at forbrugeren helst vil tæt på den rene Android-oplevelse. ASUS har lagt deres eget ZenUI 7 ovenpå Android 10, og det fungerer rigtigt godt.

Du skal leve med meget få præinstallerede apps, og vi er heldigvis kommet væk fra, at der findes alle mulige obskure apps forudinstalleret på din telefon. Det er primært Googles egne apps og såkaldte værktøjs-apps som vejr, lommeregner, ur m.m. Det giver jo god. mening, at have den slags ombord.

ASUS har gjort et stort nummer ud af muligheden for at tilrette telefonoplevelsen til dine behov. Der er virkelig meget, som du kan justere og ændre på – og det er værdsat. Når man begynder at dykke ned i funktionerne, opdager man hurtigt, at det er her, at ASUS ZenUI virkelig begynder at blive fedt at bruge.

Telefonen er kæmpe, og det kan være svært at nå rundt på hele skærmen med én hånd. Det gælder særligt hurtigindstillinger, som du tilgår ved at swipe ned øverst på skærmen. Det kan godt blive irriterende at skulle strække fingeren for at nå funktionerne. Det er der heldigvis et let tweak til. Hvis du åbner indstillinger og går ind under skærm, kan du ændre indstillingen under Layout for hurtige indstillinger. Vælger du Enhåndet, kan du trække bjælken længere ned og dermed nemmere tilgå hurtigfunktionerne. Det er måske en lille ting, men det viser meget godt, de muligheder som er bagt ind i ZenUI.

Du kan bruge hjemknappen til at tage skræmbilleder med, men der er heldigvis også en endnu smartere løsning. Du kan swipe ned med tre fingre og voilá, så har du taget et skærm billede.

Nogle af de bedste features er allerede nævnt: batteristyring, programmerbar hjemknap og styring af flipkameraet ved hjælp af optageknappen. Ved at gå på opdagelse i systemet, bliver jeg løbende overrasket over de mange små features, som er bygget ind i ZenUI. Ved at lege rundt med telefonen, står det hurtigt klart, at ASUS virkelig har gjort sig umage for, at du som bruger kan få telefon til at opføre sig, som du gerne vil have det.

Det kan måske nok virke lidt uoverskueligt i starten, men i virkeligheden handler det om, at turde bladre rundt i indstillinger, og afprøve, hvad de forskellige funktioner kan.

Konklusion: Zenfone 7 Pro er min kandidat til årets telefon

ASUS Zenfone 7 Pro byder på opgraderinger hele vejen rundt. Hvis Zenfone 6 var revolutionen med flipkameraet, så er Zenfone 7 Pro evolutionen.

Som jeg har nævnt flere gange, er det helt store blikfang selvfølgelig flip-kameraet, men det er faktisk ikke det, som jeg er allermest vild med. Det er alt det andet, som man måske ikke lige ser ved første øjekast. Jo, hvis du elsker selfies, så er det helt klart denne telefon, som du skal ud og have fat i. Men den byder på så meget mere, at selv hvis du vender tommelfingeren nedad til flipkameraet, så er det alligevel en telefon, som er værd at overveje.

Den er lynende hurtig, og ZenUI giver dig så mange tilpasningsmuligheder og indstillinger, at du stort set kan få telefonen, som du vil have det.

Skærmen er lækker og opdateringshastigheden på 90 Hz gør det til en fornøjelse at bruge telefonen. ASUS Zenfone 7 Pro går ikke på kompromis med batterilevetiden, og med batterioptimeringstilstanden, kan du altså virkelig presse meget skærmtid ud af den.

Samtidigt er det dejligt, at ASUS giver dig mulighed for at forlænge batteriets levetid ved langsom opladning og styring af, hvor meget batteriet skal lades op. At ASUS smider en 30 watt lynoplader med i salgsæsken, gør det bare endnu bedre.

Der er dog nogle ting, som du skal være opmærksom på. Den er på ingen måde beskyttet mod vand. Det er klart det allerstørste minus ved denne telefon. Det er prisen for at have et flipkamera.

Du har heller ikke trådløs opladning. Det er et mindre problem, da batteriet er så stort, at du skal oplade mindre. Det er dog værd at tage med i overvejelser, hvis det er vigtigt for dig.

Telefonen er stor og tung. Vi har bevæget os ind i ægte phablet territorium, og det kan gøre, at du kan have svært ved at have den i lommen. Hvis du har små hænder, kan de også være en udfordring at navigere rundt på hele skærmen. Er det ikke et problem for dig, ja så venter der altså en kæmpe lækker skærm. Flipkameraet muliggør, at du slipper for en notch eller et kamerahul i toppen af skærmen.

Du får virkelig meget for telefon for pengene. Asus Zenfone 7 Pro med 8 GB RAM og 256 GB intern hukommelse har en vejledende pris på 6.599 kroner uden abonnement. Jeg synes, det er en rigtig skarp pris. For nogle år siden ville dette jo have været normalprisen for en flagskibs-telefon, men 10.000 kroners grænsen er forlængst krydset, og det gør, at ASUS Zenfone 7 Pro rammer et rigtigt fornuftigt prisleje.

Hvis du kan leve med lidt mindre vilde specifikationer, så kan du også overveje Asus Zenfone 7 med 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse til en vejledende pris på 5.999 kroner uden abonnement.

Her kan du sammenligne specifikationerne mellem ASUS Zenfone 7 og ASUS Zenfone 7 Pro

Jeg tøver ikke med at give 5 ud af 6 stjerner.

Gav denne anmeldelse værdi for dig? Du kan få flere anmeldelser og mobilnyheder i din indbakke to gange om ugen – frameld når du har lyst. Tilmed dig her.

Aktuelle priser på ASUS Zenfone 7 Pro

Herunder kan du se dagspriserne på ASUS Zenfone 7 Pro.

Vi henter priserne. Vent venligst ⏳

Indlæses priserne ikke?

Forsøg venligst at genindlæse siden, og vent et øjeblik.

Fordele og lidt at tænke over

Fordele

 • Virkelige gode specifikationer
 • Skarp pris
 • Ingen notch eller kamerahul i skærmen
 • Lækker stor skærm med 90 Hz
 • Hurtigoplader i salgspakken
 • ASUS ZenUI 7 fungerer godt
 • Masser af tilpasningsmuligheder
 • Flipkamera

Lidt at tænke over

 • Ingen beskyttelse mod vand
 • Ingen trådløs opladning
 • Telefon er stor og føles tung
 • Ingen 3.5 mm. Jackstik
 • Intet headset i salgsæsken

Mere til historien

Efter afslutningen af denne anmeldelse er jeg VILDT spændt på at få gamertelefonen ROG Phone 3 i hænderne. Stay tuned her på MereMobil.dk.

ASUS Zenfone 7 Pro
OnePlus Nord CE 4 Lite er lidt for “lite” | Test

MINE INDTRYK: Inden sommerferien ramte præsenterede OnePlus den nye lavprismodel Nord CE 4 Lite. Er den værd at købe?

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Jeg har prøvet et MEGA-solidt el-løbehjul

MINE INDTRYK: 60 km på en opladning og virkelig driftssikkert. Jeg har set nærmere på Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd gen).

(mere…)
OnePlus Nord 4 er alt du behøver | Test

TEST: Denne budget-telefon vil de fleste blive glade for. OnePlus Nord 4 har alt du behøver og ikke ret mange problemer.

(mere…)
Sony bliver ved med at skyde forbi

VIDEO: Sony Xperia 1 VI er et fremskridt. Desværre rammer Sony ikke skiven, selvom Xperia 1 VI dog har flere fordele. Se min videotest her.

(mere…)
OnePlus Nord 4 – mine første indtryk

FØRSTE INDTRYK: OnePlus Nord 4 kommer snart i butikkerne. Jeg har nu telefonen i hænderne, så her er mine første indtryk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram