Qualcomm: Så hurtig er Snapdragon 888-processoren

Qualcomm har netop afsløret nogle tal, der viser den nye Snapdragon 888 processores resultater i benchmarktest. Se her hvor hurtig den er.

Qualcomm har præsenteret Snapdragon 888 processoren, som vil blive en del af Android-topmodellerne i 2021 (Foto: Qualcomm)
Qualcomm har præsenteret Snapdragon 888 processoren, som vil blive en del af Android-topmodellerne i 2021 (Foto: Qualcomm)

Qualcomm annoncerede den nye processor Snapdragon 888 den 1. december 2020 og er nu klar med afsløringen af officielle benchmark-resultater.

Testen er udført på en særlig Qualcomm referenceenhed, der er udstyret med Snapdragon 888 processoren. Derudover har testenheden 12 GB LPDDR5 RAM, 512 GB UFS 3.0 intern hukommelse og en 6,65 tommer Full HD-skærm med 120 Hz opdateringshastighed. Det skriver GSMArena.com.

Qualcomm roser Apples M1-chipset

Alle benchmarks er udført tre gange for at give en gennemsnitlig score. Og der er brugt ”default” indstillinger.

Den fulde liste af benchmarkprogrammer, som altså er blevet gennemført med Snapdragon 888 processoren er: AnTuTu, GeekBench, GFXBench, Aztec Normal og Manhatten 3.0, Ludashi AiMark, AITuTu, ML Perf og UL Procyon.

Det er langt flere benchmarktests end vi på MereMobil.dk benytter, når vi anmelder smartphones. Men AnTuTu er et af dem, som vi også bruger. Her scorede Snapdragon 888 735.439 point igennemsnit. Det er dermed ny rekord i AnTuTu. Tidligere var rekorden på 698.654 point, hvilke var sat af Huawei Mate 40 Pro+.

Vi bruger også Geekbench og her scorede processoren 1.135 point i single-core testen, mens den i multi-core scorede 3.794 point. Dermed er der tale om en forbedring på omkring 10 procent på multi-core performance i forhold til Snapdragon 865 processoren. Snapdragon 865 processoren har toppet på omkring 900 point i single-core og omkring 3.400 point i multi-core.

Du kan se hvordan den klarede sig i de forskellige benchmarkprogrammer herunder.

Qualcomm Snapdragon 888 processoren har gennemført en række benchmarktests - se resultaterne her (Kilde: GSMArena.com)
Qualcomm Snapdragon 888 processoren har gennemført en række benchmarktests - se resultaterne her (Kilde: GSMArena.com)

Du kan glæde dig til, at Snapdragon 888 processoren kommer på Android flagskibe til næste år. Formentlig allerede i januar 2021, når Samsung præsenterer deres Galaxy S21-serie.

Snapdragon 888 på vej til Android-flagskibe i 2021

Mere til historien

Alt imens der sker meget på processorfronten, så virker det også til at der sker markante forbedringer på batteriudviklingen. Rygterne svirrer om at det i 2021 bliver muligt at oplade med 100 watt trådløs opladning

Amerikansk produktion af mikrochips får gigantisk milliardstøtte

Repræsentanternes Hus i USA har vedtaget et lovforslag, som skal støtte den hjemlige produktion af mikrochips.

(mere…)
Snapdragon 8 Gen 2 afsløres senere på året

Qualcomm har bekræftet datoerne for Snapdragon Tech Summit i år, hvor det forventes processoren Snapdragon 8 Gen 2 præsenteres.

(mere…)
Så vild er den nye M2-chip

Apple har lanceret deres næste chip, M2-chippen. Her kan du læse mere om, hvad M2 kan.

(mere…)
Qualcomm klar med nye Snapdragon 8+ Gen 1

Snapdragon 8+ Gen 1 og Snapdragon 7 Gen 1 er to nye processorer fra Qualcomm til henholdsvis high-end og midrange.

(mere…)
Qualcomm bekræfter Snapdragon-event

KORT NYT: Rygterne har svirret om, at Qualcomm ville afholde et Snapdragon-event i denne måned. Det er nu bekræftet.

(mere…)
Snapdragon 8 Gen 1+ præsenteres i næste uge

RYGTE: Skal man tro de seneste rygter, vil Qualcomm præsentere deres næste topmodel indenfor smartphone-processorer i næste uge.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
34 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram