Snapdragon 888 på vej til Android-flagskibe i 2021

Qualcomm afholder netop nu deres årlige Snapdragon Tech Summit, hvor de har fremvist processoren til næste års Android-topmodeller. Navnet er Snapdragon 888.

Qualcomm har præsenteret Snapdragon 888 processoren, som vil blive en del af Android-topmodellerne i 2021 (Foto: Qualcomm)
Qualcomm har præsenteret Snapdragon 888 processoren, som vil blive en del af Android-topmodellerne i 2021 (Foto: Qualcomm)

Så har Qualcomm officielt annonceret Snapdragon 888 processoren ved deres årlige Snapdragon Tech Summit, hvor de fremviser nogle af nyhederne i den næste generations processor.

Snapdragon 888 processoren vil være i Android-topmodeller fra OnePlus, Samsung, LG, Sony og Motorola i løbet af 2021.

Et af de steder, hvor der sker en forbedring, er på 5G. Snapdragon 888 processoren kommer nemlig med et fuldt integreret 5G-modem modsat Snapdragon 865 processoren, der krævede et separat modem. Modemmet er Qualcomms X60 modem, som blev annonceret tidligere i år. Det ventes derfor også at være batteribesparende for de enkelte smartphones.

Derudover kommer det også med sjette generation af Qualcomms AI Engine, samt en opgradering i ydelsen på Adreno GPU’en.

OnePlus har meldt ud, at de i første halvår af 2021 er klar med en topmodel med Snapdragon 888 processoren.

Motorola har også meldt ud, at de er klar med Snapdragon 800-serien i deres Moto G-serie næste år.

Du kan se mere på Qualcomms Snapdragon Tech Summit side.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Qualcomm fremviste et forsøg, hvor Snapdragon 888 processoren kan tage omkring 120 billeder pr. sekund med 12 megapixels opløsning tagget være den opdaterede ISP (35 procent hurtigere).

Qualcomm bekræfter Snapdragon-event

KORT NYT: Rygterne har svirret om, at Qualcomm ville afholde et Snapdragon-event i denne måned. Det er nu bekræftet.

(mere…)
Snapdragon 8 Gen 1+ præsenteres i næste uge

RYGTE: Skal man tro de seneste rygter, vil Qualcomm præsentere deres næste topmodel indenfor smartphone-processorer i næste uge.

(mere…)
Apple arbejder på M3-baseret iMac

Måske springer iMac-computeren M2-chippen over og går direkte på M3, forlyder det.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE og S23 får måske Mediatek processorer

Samsung har indtil videre i stor grad benyttet Snapdragon- og Exynos-chipsets i deres topmodeller. Måske er Mediatek på vej ind.

(mere…)
Første telefon med ny Snapdragon-processor er klar til sommer?

Snapdragon 8 Gen 1 sidder i de fleste Android-topmodeller i dag, men en efterfølger er ifølge rygterne på vej. Rygterne taler om Snapdragon 8 Gen 1+.

(mere…)
Hurtigst med Qualcomm? Motorola rykker på ydelsen

VIDEO: Fuld fart frem! Qualcomm Snapdragon 8 trækker fra Samsung i Motorolas topmodel.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram