Snapdragon 888 på vej til Android-flagskibe i 2021

9

Qualcomm afholder netop nu deres årlige Snapdragon Tech Summit, hvor de har fremvist processoren til næste års Android-topmodeller. Navnet er Snapdragon 888.

Qualcomm har præsenteret Snapdragon 888 processoren, som vil blive en del af Android-topmodellerne i 2021 (Foto: Qualcomm)
Qualcomm har præsenteret Snapdragon 888 processoren, som vil blive en del af Android-topmodellerne i 2021 (Foto: Qualcomm)

Så har Qualcomm officielt annonceret Snapdragon 888 processoren ved deres årlige Snapdragon Tech Summit, hvor de fremviser nogle af nyhederne i den næste generations processor.

Snapdragon 888 processoren vil være i Android-topmodeller fra OnePlus, Samsung, LG, Sony og Motorola i løbet af 2021.

Et af de steder, hvor der sker en forbedring, er på 5G. Snapdragon 888 processoren kommer nemlig med et fuldt integreret 5G-modem modsat Snapdragon 865 processoren, der krævede et separat modem. Modemmet er Qualcomms X60 modem, som blev annonceret tidligere i år. Det ventes derfor også at være batteribesparende for de enkelte smartphones.

Derudover kommer det også med sjette generation af Qualcomms AI Engine, samt en opgradering i ydelsen på Adreno GPU’en.

OnePlus har meldt ud, at de i første halvår af 2021 er klar med en topmodel med Snapdragon 888 processoren.

Motorola har også meldt ud, at de er klar med Snapdragon 800-serien i deres Moto G-serie næste år.

Du kan se mere på Qualcomms Snapdragon Tech Summit side.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Qualcomm fremviste et forsøg, hvor Snapdragon 888 processoren kan tage omkring 120 billeder pr. sekund med 12 megapixels opløsning tagget være den opdaterede ISP (35 procent hurtigere).

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer